Alhamdulillah | Rezeki Maal Hijrah 1434

Alhamdulillah... itu ungkapan pertama aku ke atas, rezeki yang aku terima, seawal pagi tahun baru Islam, pada hari pertama Maal Hijrah 1434 ni.. Terima kasih Allah... dan terima kasih pada POTIA blogger buddies aku yang sentiasa memberi sokongan pada aku... (banyak dah beliau buat untuk aku, tak terbalas rasanya aku... malu pun ada gak dgn beliau).

TANDA SOKONGAN AKU PADA 


Beliau adakan segmen ni untuk kita semua beralih angin dari WORDLESS WEDNESDAY ke perubahan baru SILENCE DAY OF WEDNESDAY... tapi aku bersimpati dengan beliau sbb tak ramai yang memberi sokongan... dan beliau rasa sungguh bersedih... tapi walaupun macam tu, sebenarnya dalam diam ramai jugak yang menyokong beliau... termasuk aku. Dan blogger-blogger ni telah menunjukkan commitment padu sepanjang segmen berjalan... Dan mungkin rezeki lebih menyebelahi aku, maka aku telah di anugerah kan sebagai pemenang yg menerima hadiah DOMAIN FREE dari SILENCEBLOGZ ni...



Bukan sebab aku dah menang, hadiah tersebut atau apa, tapi marilah kita sama-sama  beri sokongan pada percubaan pembaharuan yg telah dilakukan oleh POTIA ni.. sebab aku rasa selama ni pun.. blog beliau dah banyak bantu blogger2 lain, dengan tutorial yang berguna, (sebab beliau memang tak lokek dgn ilmu yang beliau ada, beliau selalu nak berkongsi dengan orang). Jadi apa salahnya kali ni kita pulak yang beri sokongan pada beliau. Tapi apa pun, terpulang pada korang (tiada paksaan ~ klw kita nak buat sesuatu keikhlasan itu penting), sebab bagi aku, menang atau kalah, aku tetap akan sokong beliau dan blog SILENCEBLOGZ beliau ^_^

ALHAMDULILLAH ^_^



i'm.the.winner.thank.you.potia@paripariputih.blogpsot.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

29 comments:

  1. kite support segmen potia jugak :D

    ReplyDelete
  2. tahniah PPP,

    walaupun aku tak join segment ni.. tapi aku ada gak terjah blog2 yg join segment ni..

    i'm happy for you too :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Syukur Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. new layout lagi erk.
    2. tahniah yer PPP.....
    3. silent day. menarik tu.

    ReplyDelete
  5. Fistly nak ucap Tahniah utk mama PPP. Im happy 4 U mama :) Rezeki tahun baru hijrah ni nampaknya..
    Betul apa yg mama cakap pasal abg potia pemilik Silence blogz ni. Hebat sebenarnya beliau ni. Sentiasa sedia membantu org, tak pernah lokek ilmu. tanyalah apa pun pasal blog mesti beliau cuba membantu seadanya kan..
    (xde niat nak membodek ke apa tp tu lah hakikatnya)
    ~Semoga tahun baru ni bawak sinar yg lebih utk mama PPP, silence blogz & kita semua.. Terbaik lah mama. Luv U! :)

    ReplyDelete
  6. tahniah ye..hehehe.. lepas ni nampak lebih proffesional la..hehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah mama..selamat berdomain ye..hehehe :)

    semoga terus maju jaya dan ikatan kita terus erat <3

    ReplyDelete
  8. Tahniah mama Zaimah :)
    Semoga rezeki mama melimpah ruah pada tahun baru ini..InsyaAllah ^_^

    nnt jd www.paripariputih.com la an..hii

    ReplyDelete
  9. salam maal hijrah...

    tahniah mama ppp... ^_^

    ReplyDelete
  10. thniah awk..muah..haha

    ReplyDelete
  11. @Mummy Akmar

    terima kasih aku dah follow blog ang harap maklong you take care jugek... >..<

    ReplyDelete
  12. @CikMunBlogger

    mekceh erk he he he aku cakap bagi pihak potia :P

    ReplyDelete
  13. @Nong Andy

    thank you nong, ko mmg sentiasa berada di sisi aku... sedeh sude... =.=

    ReplyDelete
  14. @Abdul Hafiz

    mekaceh.. ang pun aku dah follow jugk ^_^

    ReplyDelete
  15. @Leeza dayasari [santai leeza]

    yup... a'a mmg menarik harap sokong jugak ^_^

    ReplyDelete
  16. @baby comel

    itu lah dia POTIA... sapa2 yg rapat dgn dia taula mcm mana dia ni :)

    ReplyDelete
  17. @boni kacak

    senkiu senkiu mue he he he ^_^

    ReplyDelete
  18. @Mk Syahir

    sama2 syahir, ya aku pun doakan supaya ikatan kita terus berkekalan ;-)

    ReplyDelete
  19. @Yana Sakura

    metaceh muehe he he he >..< aku pun doa yg sama utk ang naa... semoga kita sama2 murah rejeki...

    ReplyDelete
  20. waahhhhhhh ppp menang! tahniah2x...dpt nama baru la nnt...ppp.com atau paripariputih.com hehe nmpak profesional..

    em, em.serba salah lak kat abam potia..sigh.bukan xnak join tp tp sy ada polisi sendiri yg sy tetapkan utk blog tu. klu langgar rasa mcm xbest...hurmm dilema

    ReplyDelete
  21. @leakedknowledge

    miko no worries dia faham :) yg penting miko ttp bw kat silenceblogz and komen n3 dia :)

    a'aa yup caiyok arr... tak sangka tul sebenarnya boleh menang :)

    ReplyDelete
  22. tahniah PPP~! aiNa x sempat nk join.. tp x pe, aina sentiasa support kwn2 blogger. =)

    ReplyDelete
  23. @aiNa yaZiD

    mekaceh.. jom jom kita support mengsaport antara satu sama lain ^_^ thanks drop by

    ReplyDelete
  24. tahniah cik ppp.. yup kita perlu sokong sahabat blogger.. ^_^

    ReplyDelete