Edisi Istimewa | Follower ke 1500 Entri ke 701

Assalammualaikum semua, hari ni dah masuk hari Jumaat... pada yang masuk tidur awal tu ehem ehem aku ucapkan selamat ber-adu la ek ekekekek (pesen gelak baru). Hari ni sepatutnya aku kena buat entri TYPO-FRIDAY... tapi memandangkan ada something special yang harus aku umumkan so, probably aku akan buat esok insyallah. Lagi pun semenjak dua menjak ni, dah lama sangat aku tak buat entri marathon, yg macam selalu-selalu aku buat =..= (faktor kesibukkan dan kebanyakkan kijo harap maklong).



Umar Ni Jew Yang Aku Dapat Print Screen 


Tapi apew yg spesel sgt entri aku kali ni kan?? (Pada hal semua enteri pung aku kata sepsel... kelassss ko nok ha ha ha). Weh siyesss kali ni memang spesel der... aku pun tak tau nak cakap tahap spesel dia camner kan? Ha ha ha tu la dia.. meh aku citer apa sepsel dia... (erk masuk ni aku rasa dah limanamplo x aku tulis perkataan sepesl :P). Siyuuuuuuuuuuuuuu macam munyik sound effect KORN EL JR la plak kan?? Ni dia yang aku nak bagi tau... entri aku hari ni ada dua benda yang aku nak kasi announce: 1: Entri ni adalah entri aku yang ke 701 perggggggghhhhh! Banyak tak banyak aku dah menulis... bertabah ko... dan aku harap dalam 701 entri aku tu ada lah satu dua yang menjadi "fav" korang ^_^ bukan pe.... menulis blog ni bukan satu perkara yang mudah aku rasa, silap-silap hari bulan bila ko baca balik dah macam entri SS atau Syok Senirik... (aku selalu rasa entri2 aku cenggitu ha ha ha... tapi you know me muka cap ayam... aku boh jew... janji blog aku tak ditutup sawang... ko hade?? ha ha ha)...

Umar aku I-Pad tu aku buat tempat canai capati jew harap maklong 
ha ha ha (dok2 aku men2 jew) ^_^


Ok dan announcement aku yg kedua ni ialah... ehem ehem,...follower aku yg ke 1500 no santek ni, jatuh kepada seorang retis (mohon jan perasaan sgt yew retis tu... ha ha ha). Aku tak tahu pun dia ni retis... aku jumpa dia kat pintu lif punggah barang eh bukan kat dalam group APAKAH... muehe he he dengan rambut afro dia tu (aku teka tu mesti pakai tak basuh-basuh mue he he he)... Asal aku kata retis... citer banyak pun tak guna beb... korang gi lew sendiri kat FACBOOK dia follower melimpah ruah... macam dimana tumpah kuah kalau tak di FB Umar Nurfitri...

Dia siap pesan dengan aku suh letak gambau dia 
yg cantik2 jew =..= mencik aku...


Tapi disebabkan beliau tidak mengregister blognya dengan betul.. maka gambau org lain yg keluar... (berlaku kesilapan teknikal di situ harap maklong - Umar mohon ko edit setting ko).. so nak introduce banyak-banyak pasal mamat ni pung aku tak tahu.... tapi kadang-kandang aku pelik kejap dia nak jadik duyung, jap nak jadik student last-last aku rasa dia tension kot tu yang dia bertabah tukar jadi David Arumugam Alleycats tu. Yeah! Tima kaseyyyyy! Ha ha ha....

misi.seterusnya.follower.2000@www.paripariputih.blogspot.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

25 comments:

  1. dia hensemmm.. *pengsan*

    ReplyDelete
  2. wah ! dah 1.5k . hehehe

    umar , nak no IC ! hehe XD

    ReplyDelete
  3. kah kah kah.. lawak ar.... gambar2 tu.. penerangan yg thumb up dr kak PPP.

    ReplyDelete
  4. moga tak sunyi lagi blog ni...

    ReplyDelete
  5. ehem...tergodaaaaa.haaha

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. Retis yg lelaki.. Lelaki ini yg anuar zain tu ye mama??? Hehe.. Bertabah btl mamq dah 701 entri. Hebat2 :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah PPP. Memang terbaik. Entri Taliff masih 3++ dan follower 7++. Apa pun terus berblogging dan selamat berjaya.

    ReplyDelete
  8. tapi die mmg retis kan? aku bese nmpak muke die dlu2

    ReplyDelete
  9. wahai umar, mai gua ajarkan dia macam mna nak print screen guna ipad. haha

    ReplyDelete
  10. coeml jer umar ni..kak tahniah dh 1500

    ReplyDelete
  11. hahahaha . aku pun teringin nak jadi duyung laaa umar :P :)

    ReplyDelete
  12. Anonymous30/11/12

    hahahhaha lawak2.. tpi yg tepi tu encem.. okbaii haha

    ReplyDelete
  13. Peh dah 1500? huh tahniah ppp, insyaAllah ppp akan terus maju..

    Tahniah PPP...

    ReplyDelete
  14. suke gmbr tgh tu..ekeke..
    kacak weyh..

    tp dua kali tgk cm muka Aidil AF..hik! :)

    tahniah mama..harap bertabah wt entry bebanyok..

    ReplyDelete
  15. wah ! tahniah mama ppp :)

    ReplyDelete
  16. congratz! 1500th tue!
    bukan senang!! XD

    ReplyDelete
  17. Gambar paling kanan yg mcm David Arumugang tu yg paling gantenggg....

    ReplyDelete
  18. tahniah PPP.hehehehe.. teruskan dengan penuh semangat untuk berblog ni tau..hehehe

    ReplyDelete
  19. ganteng bangat nih..hahahaha.. mntk no tpn.. :P

    ReplyDelete
  20. ahhahah... hensem tu ..

    ReplyDelete
  21. untungla umar kena review

    ReplyDelete
  22. fall in love.. bleh ke??

    ReplyDelete