KorN Is My Name :)

Samat pagi sume... kemain korang tidur nenyak kan??? Aku ni ha... terkonteng2 lagi depan laptop duk mengetuk2 keyboard yang dah naik muak cium bau hujung jari aku yg kadang2 bau belancan, kadang2 bau minyak wangi, kadang2 bau ikan kering he he he (nasib ko le keyboard weh)... Oh ya! Mohon korang x payah la nak refesh barang limanamkali blog aku ni... a'aa... betul la tu.. itu la tajuk entri aku tuk hari Jumaat ni... korang tak silap betul dah tu :)

KorN Is My Name atau Arjunapopkorn?? Sapa dia?? Superman?? Batman?? Ironman? Keluangman?? Ha ha ha mohon korang rentikan le tekaan tu, sebab sorang pung x de kena mengena dengan si KorN ni...  Macam biasa la aku ni... kalau buat blog review seseorang tu... ade letuwww kan... ha ha ha mohon bertabah... sejak2 bergelar Mayam Karen.. melimpah ruah rezeki i... (mohon maya karin tak tersedak ek).

Ni Gambar Selepas Pengambilan 
BOTOX ha ha ha...


Yang Ni Gambar Masa Cuci Muka Guna 
Sabut Kelapa Jer Mue he he he


Baru beberapa hari lepas POTIA offer aku buat pembedahan plastik ha ha ha AKU TIPU! Nak renovate blog aku ~ Alhamdulillah dah siap korang senirik dah tengok perubahan ketara kat blog aku tu kan, dan sebelum2 neh pulak... ada lagi sorang blogger AZ STORY ada buat satu ANIMATION watak aku dan seekor kucen bernama KUCING MUSANG PPP... sgt comel... dan sebelum-seblum tu ada lagi sorang blogger LANA yg telah mengoffer aku nak buat header utk blog PPP (thanks Lana, walaupun x sempat nak upkan, disebabkan isu teknikal tapi header tu masih dlm simpanan buat kenangan dari LANA)... dan sebelum tu ni kira sebelum raya QURBAN ada lagi sorang blogger yg buat blog review PPP ni sapa lagi lau tak bukan Shaq L'Mieux (dah macam nama omputeh dah ha ha ha). Kalau nak ikut kan... tak terkira banyak nya blogger lain yang dah buat, blog review PPP ni... (aku mintak maaf la pada mereka yg aku x sebut nama kat sini... sbb aku betul2 tak ingat tapi aku ttp berterima kasih pada korang sume....)

Alo lo lo lo... Bertabah Dia Melukis Untuk Aku .... 
Sorry Ye KorN aku ni tak le hebat melukis
 cam Korn ni... thanks nice drawing..


Jadi hari ni aku nak share dgn korang siapa KorN ni?? Ok dari pemerhatian aku... walau pun aku banyak menghabiskan masa di dapur masa derang mai rumah ari tu.. tapi sedikit sebanyak aku peratikan bahawasanya KorN ni orangnya sikit pemalu... tak banyak cakap... tapi at the same time he loves to tease people.. and dia suka memerhati... diam tu mmg diam tak banyak cakap aku rasa lebih banyak pergerakkan dari percakapan... itu pada pemerhatian aku yg amat singkat le aku rasa... tapi mungkin juga kuat berahsia orang nya... Mmg dah lama kenal.. masa tu follower aku tak cecah riban lagi pun aku dah kenal korn... blog dia hebat dri blog aku... tapi macam ada "aura" cecewah.. aku dgn si KorN ni... so dari situ le aku selalu bw kat blog dia (time aku rajin le.. lau malas ha ha ha jan harap le nak bukak blog senirik pun x da mood). So disingkatkan citer kiterang selalu keep in touch kat komen atau cbox... ada gak kadang2 tu lama dia x on9.. pas tu nanti timbul balik.. aku harap kalau dia tenggelam tu cepat2 le timbul balik ek... jan tenggelam terus dah...

Antara komen-komen yang berjaya
 aku KIDNAP dari blog dia keh keh keh




So pada sesiapa yang pernah berjumpa dgn dia mesti le korang terkedu sebab aku dgn dia kalau berdiri sebelah2 dah macam langit ngan bumi.. punya la tinggi nya si korn ni kan... aku harap dia akan sentiasa suksess dlm apa jua bidang yg dia ceburi.. NEVER GIVE UP KORN itu la pesan aku utk dia... dah aku berdoa agar kami akan dapat bertemu lagi di suatu masa nanti kan Korn??  Jadi mata aku pun dah slowly nak tertutup ni.. sblm tu aku nak ucap thanks kat dia sbb buat entri khas yg bertajuk TERIMA KASIH SI BUNGA SELASIH... buat aku.. dan sebagai balasannya entri ini pulak aku tujukan KHAS buat KORN... semoga kita akan ttp bersahabat hingga akhir hayat... Pasal gelaran tu lets make it this way... apa2 jer sebutan yg terkuar tu haaa ha ha itu le yg kita guna kan ek?? Ok Korn.. thank you so much for your endless support to me... hope one day one of us will be top 5 popular blogger... believe in you.. insyallah... so peps meh sini tengok gambar2 dr entri dan komen2 dri Korn punya bloggers :) enjoy...

Bila la lagi nak Jimba-Jimba cenggini?? =..=


p/s: Bertabah nak tahu apa nama KORN yg sebenar :P

teman.tapi.mesra.eh.apakah?hahaha@paripariputih.blogspot.com


 

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

49 comments:

  1. membaca ini dengan mata terkuyu-kuyu dengan minda separa sedar. plus tahap mamai yg kronik @_@...mohon pergi tdor ppp :|

    ReplyDelete
  2. tidorr la mama ppp
    kekeke

    *kalau dia diri sebelah kami, rasenye lenguh leher duk tgk muka dia jerr

    ReplyDelete
  3. @miko ha ha ha sowey sowey... bertabah ppp nak lelap kan mata ni... ok i'm going now.. maaf ye tuan manager ha ha ha >..<

    nite miko eh.. moring miko :P

    ReplyDelete
  4. cik amal yo yo.. den nak titun le ni.. ha ha ha mmg pun mohon pakai tempat penyokong leher tu ek..

    nite2 amal... taking care.. ko suh aku tidur... yg ko berjaga ni apasal?? ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  5. muhun kirim salam sayang kat husband ehh... eh ??

    *menguap dah ni, meme nok tido pung

    ReplyDelete
  6. dok baca sambil mata diduduki syaitonnirajimmm 2 3 ekor pada dua belak kelopak mate..kuyu2 mata dibuatnye ni ha...


    p/s : hangout jom.. :D

    ReplyDelete
  7. korn ni orangnya sangat sempoi...hehehe

    ReplyDelete
  8. Apa pasal korunk sume suka berjaga malam yek...

    ReplyDelete
  9. cik amal salam jer "sayang" tu aku punya mueh he he he

    ReplyDelete
  10. ♥ Nana BamBam ♥ len kali kalau tak tahan sgt ambik penyepit kain tu .. kepit kelopak mata ang tu ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  11. boni kacak sempoi yg malu2 tucen.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  12. Norhaizan hakim a'aa ek... napa la kan?? ha ha ha tak dapek den nak nulung mato den neh =..=

    ReplyDelete
  13. Mrs Velentine a'aa lama dah tu 2 bulan lepas tak silap :)

    ReplyDelete
  14. :: Mrs.Eady :: lebey... kurang le ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  15. mama the best..see..ramai yang sayang mamau tau!!hehe

    sy tau nama korn yg sebenar..lalalala~

    ReplyDelete
  16. alamak jue datang,,jue nampak komen akak kat blog kak ruha..alamak panjang nya,,hee akak kan?
    kikikie....conpius ni..
    jue pun nak komen panjang2 juga..gian nak menaip entry,,tapi...

    selamat berkenalan kak.. hee skemanya..macam budak sekolah..


    ReplyDelete
  17. @mk syahir... "blushing le udah ni" (sambil kelip2 mata ala2 muka mengundang ha ha ha)

    aku pun sayang ko eh.. ha ha ha aku pung sayang korang gak muah muah muah...

    mohon poslajukan nama korn yg sebenau-benaunya :P

    ReplyDelete
  18. Jue Jaynee ha ha ha silakan silakan ko nak buat tiganamtujuh muka suratpun aku tak kesah mue he he he >..<

    ReplyDelete
  19. Hurmmm.. =_= <-- mata waktu pagi bc entry cik mama ppp..hehehe hebak budak korn ni..hehe

    ReplyDelete
  20. bagus la ahkak PPP nih...
    renovate rumah sudah yer...lebih menyerlah u :)

    ReplyDelete
  21. azstory ppp lagi lak mata camni ------> (@..@) masa buat n3 ni malam tadi >..<

    ya kornal mmg hebat.. sbb dia kata dia macam tom welling lam citer Smallville tu ha ha ha

    ReplyDelete
  22. Bitt okeh tak aku renovate umah aku ni ha ha ha >..< dpt sponsor... mame le suke cer wat senirik jan harap le. nak gerak :P

    ReplyDelete
  23. wah...ramainya blogger yg review mama..hehe..bestnyer kalo ade org nak review yana kan..kui3 :p (perasan sggh..pdhl xde pape pn yg perlu direview cm korg) hoho..
    papepn..sume blogger apakah terbaik di hatiku :D

    ReplyDelete
  24. erm... sejak bila ye mula kenal korn ni..? rasanya baru lagi... :)

    terbaiklah!..
    mohon korn terus menulis.. ^_^
    kalau tenggelam jangan lemas ye..
    sila bawa tangki oksigen bersama..
    kaki itik jangan lupa.. :P

    ReplyDelete
  25. wahh.. entry berbalas nampak nya,,.. thanks for this entry mama karin.. (tergelak jap korn panggil mummy karin) ekekeke
    pasal nama sebenar tu, tunggu masa sesuai nanti baru korn buat entry..
    wah wah wah, pasal nama sebenar pon kne tunggu kan.. hahaha

    ReplyDelete
  26. miz ruha keh keh keh... tak menahan aku bila ko sebut kaki itek... lau kat sabah itik dipanggil itit.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  27. KorN ye ye aku tau aku lebih retis dari si Mayam Karim tuh h aha ha (mohon terjun lopak limanampatplo kali) :p

    kemain... macam nak menunggu nama mompan beranak anak sulung tujuh keturunan la plak ha ha ha >..<

    mohon dipercepatkan ek.. bertabah yg lain2 tu nak menunggu tu :P

    ReplyDelete
  28. korn bukan nama sebenar, hihi~~

    alahai seronoknye korang leh kenal rapat2. :D

    ReplyDelete
  29. sian mama .. nak tahu sangat ye nama si korn . hehe

    mama g rompak dia curik dia punya ic :p

    ReplyDelete
  30. mici korn tu dia kidnap nama jagung ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  31. cik pensil ya mohon kesian kan aku limanamplo kali :P

    ReplyDelete
  32. korn, korn.. semua org sayang kt dia. teringin nk jumpa si hero melaya yg tinggi cm pokok kelapa ni. tinggi melangit tu.. apa2 pun, selamat maju jaya utk korn & mama. moga pertalian kita ni akan terus erat, rapat & ketat2 okey =) hehehe, sayang mama, sayang korn :) sayang semua

    ReplyDelete
  33. aku pun sayag diri aku eh... silap2 sayang sume orgorang yang sayang aku.. muah muah muah... >..<

    ReplyDelete
  34. Salam.

    Kakak, tinggi sungguh kah korn ni..ada mcm tom welling tu? keh3.

    Ke akk yg rendah..eh? larikkk, nanti kena hempuk,hahaha.

    #oh..pasal header tu, insyaAllah..saya usahakan siap..sambil tu, tgk juga blog akk perkembgnnya mcmna. Kena ubah juga,sbb akk dah renovate baru,hehehe

    ReplyDelete
  35. ku rasa-rasa la kan Datin PPP,

    memula aku masuk blog PPP masa tu folower dlm 600++ dan aku ingat sangat apa yang buat aku tekan butang follow tu.. gambar kucing warna warni yang sangat comel yang masa tu jadi n3 PPP..

    *ah... hebak juga korn ni melukis.. kalau gitu nanti aku berguru dgn dia hehe...

    ReplyDelete
  36. Lana dua dua betui... mmg Korn tinggi dan akak yang katek =..=

    jan ribut2 ya... itu nggak penting.. muhun dahulukan mana yg lebih penting niway thaks tau :)

    ReplyDelete
  37. Datin Nong kucen pelangi tu ek.. ha ha ha mmg cumil bah ani kucen.. rasa mo peluk2 gitu.. :P

    ReplyDelete
  38. pertama kali tgok korn, gua dah jatuh hati. kahkahkah. jatuh hati dgn tulisan dia, kalah ppuan. cantik mcm bidadari lah tulisan dia. haha.


    tingat memula jumpa korn, mmg xnak tegur habis aa sbb malu,masa tu mmg bt bodoh hbs kat semorg lepas tu dia mai tepi dan tanya "wei hang xnak tego aku ka?" haha

    ReplyDelete
  39. baru dapat komeng... untunglah korn di review lagi.. naik mendadak lah pasni...

    ReplyDelete
  40. tgk kaki pun dh tahu korn neh tggi. . Kemain pnjg.. Haha

    ReplyDelete
  41. @piraaa

    kalau ko jatuh hati pun aku tak kisah la piraaaaaa erk... eh tapi tak leh la.. korn kan dah ada gadis kupukupu.... ko hade jejaka kupukupu?? ha ha ha

    ReplyDelete
  42. @potia casadelarossa

    kesiaaaaaaaaaaaaaaannn tu la moga2 cenggitu le hendaknya kan, harap2 potia punya pun... mue he he he

    ReplyDelete
  43. @-meeSUPERGIRL-

    meesupergirl a'aa aku ngan dia tu, pala aku takat hidung or mulut dia kot...punya le tinggi.. >..<

    ReplyDelete
  44. ni geng2 korn ni.....main geng mana aci.ehhe

    ReplyDelete
  45. @Edy Fee

    jom jom masuk geng aku... he he he.. aci?? aci dah tentu le kat INDIA sanun ha ha ha >..<

    ReplyDelete