MAIN-MAIN| DAPAT DOMAIN FREE... Sapa Nak Bagi Kan??


Hi Semua.... Nama saya LEHA... eh  ITU AKU TIPU.. ha ha ha... Yo aku dah dapat "Domain Percuma"... korang nak tak?? Kalau nak meh join PERMAINAN kat bawah ni.... syarat-syarat sume dah ada kat bawah ni kalau nak keterangan lanjut apa kata korang gi kat Silenceblogz.com ni... jom-jom.... rugi lau tak join.. 


Korang tengok kucen pun excited nak dapat DOMAIN free... ha ha ha


P/S: Potia Ni Wa Puji Lebih ni ada harapan tak nak merasa KEPCI percuma??  Ha ha ha


→ PERMAINAN DAPAT DOMAIN PERCUMA

Alhamdulillah ! domain percuma untuk segmen Silence day of Wednesdaytelah pun di hadiahkan kepada Paripariputih.com yang sebelum ni menggunakanblogspot Dot com tapi kini? sudah maju sikit.

Ianya tak berhenti di situ sahaja. Ada lagi Domain domain percuma untuk anda boleh di menangi setiap bulan di SilenceBlogz. Bila lagi nak ber Dot com? eh! orang sponsor pun tak nak ke? 

Ini lah peluang anda. kali ni aku tak nak letak syarat-syarat yang susah sebab syarat-syarat yang ketat buat anda tak nak join kan? 
Permainan Uji kepantasan anda! Klik "Start", dan tunggu sehingga latar belakang kotak di bawah bertukar warna. Kemudia klik "stop!"

Syarat-syarat penyertaan permainan ini;

  1. Buat entry mengenai permainan ini dan war-warkan. Entry bebas mengikut kreativiti anda. Entry yang di nilai terbaik akan di jadikan sebagai blog of the week.
  2. Tinggalkan link blog anda di ruangan komen ini sebagai tanda penyertaan.
  3. Jika anda rasa anda dapat score yang terbaik berdasarkan popup komen yang anda dapat sila print screen dan uploadkan di entry anda dengan cara Edit semula entry pernyertaan anda tadi.
  4. Tiada tempoh tamat dalam permainan ini. Permainan akan tamat jika sudah ada pemenang. (hanya Potia yang dapat menilai siapa pemenang yang tulin).
  5. Sila nyatakan di ruangan komen jika anda rasa anda adalah pemenang berdasarkan komen popup yang potia berikan.
Hadiah Permainan Uji kepantasan ini.

  1. Pemenang - Dapat Satu Domain percuma beserta 1 minggu blog of the week.
    (seorang pemenang sahaja)
  2. Entry yang menarik - Dapat 1 minggu blog of the week.
*Kepada yang ingin sponsor hadiah boleh hubungi Potia  --> Di Sini

Cara bermain?

Klik "Start", dan tunggu sehingga latar belakang kotak di bawah bertukar warna. Kemudia klik "stop!"



 

Game uji kepantasan masa ini di cipta untuk kontest
SilenceBlogz.com

Kepada yang sudah ber Dot com tu tak salahkan kalau join tanda promosi dan sokongan kepada SilenceBlogz.. 
AMARAN ! BUKTI PEMENANG BERDASARKAN PRINT SCREEN YANG DI SERTAKAN DI ENTRY BLOG ANDA!. SEGALA CATATAN MASA DI REKODKAN DI LOG SilenceBlogz. SEGALA PENIPUAN, GAMBAR YANG DI UBAHSUAI DAPAT DI KESAN. KONTEST INI TIADA TARIKH LUPUT. GAME INI AKAN BERAKHIR APABILA SUDAH ADA PEMENANG YANG DI MAKLUMKAN KELAK.


free.domain@www.paripariputih.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. Wah3..... baik betol silenceblogz tu ye... nak jugaklh klu mcni.. ekekekeke

    ReplyDelete
  2. permainan ni best la

    tapi sayang aku da de domain

    aku try xde wane pon

    ke aku y tak saba kah3

    ReplyDelete
  3. @potia casadelarossa

    eh bukan kew yg komen ni owner silenceblogz tu ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  4. @Iffah Afeefah

    aku teka ko mmg tak menyabo-nyabo harap maklong ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  5. tgn ni x pantas nak main game tu.. huhuhuhu.. dr td try asik lambat shaja.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. @KorN

    korn sama le.. ha ha ha... ^_^

    ReplyDelete
  7. Laptop JR rosak ke...tekan start tak start2 pun...kalau cam tu bagi org lain aje main game tue, surrender...ihik...

    ReplyDelete
  8. takde warna pun . kahkahkah! ke mee yg buta warna -..- persoalan kat situ . haha

    ReplyDelete
  9. aida try banyak kali lebih 10 kali kot tak pernah pun dapat 1 saat.. tensi dibuatnya. haha :P

    ReplyDelete
  10. salam pari2putih..
    Nice main tu..sronok gak..thanks sharing.

    ReplyDelete
  11. wah..www.paripariputih.com.. terbaik..dah pendek dah nama dia..hehehe..nampak lebih elegan dan proffesional..hehe

    ReplyDelete
  12. mama PPP, kita dah banyak puluh puluh kali buat tp semuanya hampeh! hahaha, mata ku dah cukup tua la nak check semua ni :) tak reti nak fokus la, anyway game yg best sebenarnya.
    Cayalah silenceblogz

    ReplyDelete