Saya Lapar… Jom Pizza :)

Cubaan pertama aku nak taip entri menggunakan WLW. Apa WLW tu? Ialah Windows Live Writer.

 

adorable-asian-cat-cute-gif-Favim.com-234069_large

Orang yang mendorong saya menggunakan WLW ialah AZ Story mue he he he.. Thank you AZ, tapi masih banyak lagi yg PPP kena study… masih merangkak2 ni… the cat tu ppp bagi special buat AZ ha ha ha cute tak?

Smile

my.first.wlw@paripariputih.blogpsot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

21 comments:

  1. tahniah utk percubaan pertama...dulu pernah pakai utk blog leakedknowledge tu..tp sekarang tak..sbnr lg mudah gne WLW tp masalah bila mlibatkan gmbar....apapon truskan...fighting!

    ReplyDelete
  2. miko kenapa klw gne gambar... susah ke?

    ReplyDelete
  3. mohon belanja saya pizza.. :P

    ReplyDelete
  4. Demoknya kucing tu..hehehe, so mcmana lbh senang ke susah gne WLW ni? Spanjang berblog, blum pernah entry sy taip kt blogspot, sbb jrg ADA internet, plus internet slow.

    bila gne WLW ni senang kita dh boleh buat entry scra offline, bila ADA connection internet baru publish. Lg satu entry yg kita dh tiap selamat, xilang coz entry yg kita dh publish akan disave di local disk..

    nak ejas masuk video pun mudah..

    ReplyDelete
  5. @boni kacak

    ha ha ha orang "demam urat" mana boleh makan pizza :P

    ReplyDelete
  6. @azstory

    Much easier, as i said... masih kena byk kena explore... so far ok... memang senang :) (ni rasa klw malas nak log in blog, memang akan type n3 kat wlw ^__^ )

    Thanks AZ today i learn new things wuweee :)

    ReplyDelete
  7. erkk..tak tau apa tentang wlw ni..mlm tau lah..hahaha :p

    ReplyDelete
  8. WLW tu apa . betul tak faham , dan tak tahu -_-

    ReplyDelete
  9. tak tahu pasal wlw ni...

    ingatkan nak ajak makan pizza...
    tipah ditipu~~

    ReplyDelete
  10. @Mk Syahir

    keh keh keh... >..< tpi ni totally different dari MLM... harap maklong... :P

    ReplyDelete
  11. @Cik PensiL

    Urm.. aku pun tak terror sgt benda ni, baru jer belajar semalam, dia adalah salah satu cara untuk kita update n3 blog, tanpa internet, maknanya kita boleh buat n3, kat Windows Live Writer yg bertindak sebagai storage pada n3 kita tu, dan kita boleh publish bila2 kita nak, asalkan ada internet... hum lebih kurang mcm tu la.. :)

    ReplyDelete
  12. @miz ruha

    keh keh keh sapa suh ang tenogk kucen tu makan pizza padahal aku nak citer pasal lain keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  13. errkk.. wlw tu mende? keh3

    ReplyDelete
  14. @Aida Omar

    WLW tu singkatan lau nama panjang dia WINDOWS LIVE WRITER :)

    ReplyDelete
  15. semalam dah makan pizza sempena perpisahan, sedaaaap ..lagi sedap kalau awak belanja hana :)

    ReplyDelete
  16. Ohh....Guna WLW pun boleh eh...selalu Talif guna taip guna M2B(mail to blogger). Sekali cuba je, lepas tu tak guna dah.

    Apapun selamat berjaya PPP!

    Terima kasih belanja Pizza :)

    ReplyDelete
  17. @hnahdy

    ha ha ha jemput2 makan pizza tu >..<

    ReplyDelete
  18. wlw? apakah itu? huhu.. fenin saya

    ReplyDelete
  19. @KorN

    korn nak tau lebih lanjut click sini

    http://mirocornerz.blogspot.com/2010/04/apa-itu-windows-live-writer.html

    ReplyDelete
  20. ta paham la dgn WLW....

    ReplyDelete