Silence Day Of Wednesday | Rindu..

Rindu...


forever.in.my.heart@www.paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

43 comments:

  1. kenangan kita kekal sampai bila2 :)

    ReplyDelete
  2. cer teka gmbr sape plg byk?
    hehe

    ReplyDelete
  3. kenangan tak bisa dilenyapkan :)

    ReplyDelete
  4. sayang kak pp :')

    rindu dgn org tu T.T

    ReplyDelete
  5. cari jalan lepaskan rindu

    ReplyDelete
  6. miss u mama and all of u..:'(

    ReplyDelete
  7. jawab soalan korn: GAMBAR PPP la banyak haha


    #mekasih blurkan gamba aku dan selitkn gamba aku dlm bideo

    wah terharu dan bertabah aku tgk sampai titik akhir ngn tenet slow ni wuwuwuw

    ReplyDelete
  8. @KorN

    gambar KORN... eh! Ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  9. @boni kacak

    Yup itu sudah pasti Boni ^_^

    ReplyDelete
  10. @Tem

    I love you too puyak...

    yup same here harap dia melihat dan mendengar T_T

    ReplyDelete
  11. @the malay male


    Unless orang yg dirindu menjauhkan diri... =.=

    ReplyDelete
  12. @zaxx

    me too zul... hope we can meet up.. ^_^

    ReplyDelete
  13. @Iffah Afeefah


    aku pun sebenarnya nak jawab yg serupa jugak iffa soklan korn...

    ya ko harus belanja aku sebab penapisan tersebut harap maklong :P

    ReplyDelete
  14. boleh terangkan nape entri bertajuk wordless wednesday..ade pape spesel ke?


    Panas!! ==>> Mari Mencari Bahan Lucah

    ReplyDelete
  15. @Syamil Ramli

    erk saudara Syamil pembetulan it's SILENCE DAY OF WEDNESDAY ^_^ yg mana sebelum ni ia lebih fofular dgn gelaran Wordless Wednesday...(hari hari rabu yg bisu, tiada tulisan hanya luahan dari gambar dan sedikit caption) dah telah ditradingkan kpd SOTW oleh blogger di Silenceblogz hope this explains..

    ReplyDelete
  16. Rindu.. Tu video ke mama? Ehh? Nti blk rumah tgk blk. Thru phone xde pape pun :(

    ReplyDelete
  17. sweetnya korang semua... ^_^

    ReplyDelete
  18. wah ! bestnya !! saya suka sangat group ni . ohsem la :)

    ReplyDelete
  19. huwawawa..
    gambar aku kena curik...

    ReplyDelete
  20. ziarah sini, ziarah PP

    ReplyDelete
  21. @baby comel

    Yup video kumpulan apakah.^_^

    ReplyDelete
  22. @miz ruha

    Suewwww... euwwww malu ai you ^_^

    ReplyDelete
  23. @Cik Fie


    mohon klw tak join... join segera... penyertaan masih terbuka ^_^

    ReplyDelete
  24. @mselim3

    hi selim thank you ziarah teman lama mu ini.....

    ReplyDelete
  25. Anonymous28/11/12

    aku pon rindu juga... 15 dec ada rumah terbuka eh? bah.. jgn lupa aku? tolong masak sedap2 n makan byk-byk untuk aku k!


    -->Nong Andy

    ReplyDelete
  26. moga saya n kak ppp dpt kekal berkawan.. peace.

    ReplyDelete
  27. JR pun rindu juga..rindu pd bulan, sebab dah lama tak nampak bulan, setiap mlm langit mendung...

    ReplyDelete
  28. @Tanpa Nama

    Nong mohon ko betabah... nanti aku post gambau2 ok ^_^ masak?? tengok lew keadan klw aku rajin ^_^

    ReplyDelete
  29. @Jay Ar

    Rindu nak tengok bintang jugak ^_^

    ReplyDelete
  30. jalan jalan nak ucap , salam kenal :D

    ReplyDelete
  31. @Shasha Yacob

    salam kenal gak... thanks singgah blog PPP ^_^

    ReplyDelete
  32. kadangkala kenangan itu akan menjadi pengubat rindu kita ketika bersendirian..

    harap kita semua xkan berpisah =)

    ReplyDelete
  33. im not around a few days...
    i'm sorry... :'(

    ReplyDelete
  34. always miss u all :'(

    ReplyDelete
  35. @potia casadelarossa

    hey potia it's ok i understood... no worries ^_^

    ReplyDelete
  36. @Mk Syahir

    Yup always and forever Syahir T_T

    ReplyDelete
  37. yes!!!!!!!! aku no 1500! knfirm! knfirm knfirm..
    aku tak pandai buat print screen gne ipad mahal aku (nk berlagak)..
    mohon review blog aku seperti yg dijanjikan!!!!
    huhuuhuhuhu

    ReplyDelete
  38. Salam.

    Gambar saya takda ke kak.. oh..akak tak rindu kat saya..takpa.. (=.=)

    Eh? heh3, saya rindu dgn entry2 akk diawal kenal kak zaimah dulu.. ^_^

    ReplyDelete