VIDEO | Yay! Video PPP Yg Wajib Di Tonton


Assalamualaikum, firstly aku memohon kemaafaan daripada kalian kerana aku tidak memberitahu isi kandungan sebenar video ini. Sesungguhnya bukan niat aku untuk suka-suka "menggaburi" kalian, tetapi aku lakukan ini supaya kita semua, mensyukuri dengan rahmat yg Allah berikan kepada bumi kita ini....  

Aku hanya mahu kalian menghayati apa yg terkandung di dalam video ini, bukan mencari nama mahupun publisiti melalui kesusahan mereka, cuma terdetik hati aku untuk melakukan sesuatu demi mereka... kerana sebagai manusia mereka berhak menikmati kebahagiaan sama seperti kita... semoga teribit rasa keinsafaan pada diri aku dan kamu....

Dan sejujurnya ketika aku menyudahkan suntingan video ini, aku tak henti-henti mengalirkan air mata, tak kala melihat kesusahan mereka... aku menyeru marilah kita sama-sama mendoakan untuk mereka biarpun bukan wang ringgit yg diminta, cukup la sekadar kita memanjatkan doa dan harapan buat anak-anak kecil itu... dan semoga sinar bahagia akan meyinari di penghujungnya....

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa kalian menonton video ini... 

P/S: UNTUK MENDENGAR LAGU DI DALAM VIDEO INI MOHON TUNGGU LAGU BLOG PPP BERHENTI (SORRY AKU TAK TAHU MCM MANA NAK DISABLEKAN LAGU BACKGROUND NI) SEKIAN...

video


Allah.itu.maha.mendengar@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

15 comments:

  1. sedih tengok video sis.. T_T sedih lihat wajah2 duka wajah2 menderita kehilangan insan tersayang.. ah kuat betul jiwa mereka.. suatu hari nanti pasti ALLAH akan tunjukkan pada Israel bahawa kuasa Allah melebihi segalanya.. Free Palestine Pray For Gaza..

    ReplyDelete
  2. da berdot com yeahhh

    aku nga loading bideo

    ReplyDelete
  3. mama, tak tertahan rasanya bila tengok & dengar semua ni, terasa sgt2 perit.. Ya Allah, peliharalah ,mereka sebaiknya

    ReplyDelete
  4. Hurm... X boleh bukak Pulak video tu

    ReplyDelete
  5. lahai xpat tgk sb guna pblicpon je dtg cni. Huk. Nt ad mse dtg lg tgk..

    ReplyDelete
  6. tuhan menyediakan syurga untuk diorang, sbabtu dorang rela mati demi negara..

    tapi kite rela mati demi makwe/pakwe/duit..itu beza kita ngan dia

    ReplyDelete
  7. semoga mereka semua tabah menghadapi dugaan :'(

    ReplyDelete
  8. tak mampu nak kata apa...
    sedih sgt2...
    ps: ada typo dlm video ni di kesan

    ReplyDelete
  9. bila kita berdoa tu pun merupakan salah satu usaha....
    good video kak PPP....

    ReplyDelete
  10. tak try cari koding music dalam templet tu ke?? rasanya pasti ada dan boleh dibuang

    ReplyDelete
  11. yeah!... WWWW dah :D storage lebih besarlah kan.. :D


    *Datin PPP aku sayu tgk video tu. selamatkanlah penduduk plastine/Gaza


    ReplyDelete
  12. sayu melihat video tu...
    Ya-Allah, kuatkanlah semangat mereka... terus berdoa untuk mereka disana...

    ReplyDelete
  13. Sedih tgk vdeo ni.kak.... Selamatkn saudara islam kta dsana yaAllah

    ReplyDelete