AL KISAH | Dulu Solo Kini Berdua

MKTLDD (Mata ke atas... tangan letak di dada..... sila baca sambil buat ekspresi yang sama ek ha ha ha). Kemain berlegar otak membaca tajuk yand dah sah-sah mengundang kontroversi gitu kan... ye la dulu solo aleh-aleh kini berdua apa cer??  Aku dan "masalah semasa" aku weh.. mentabah tul rasanya.. nape le ramai yang tak boley terima aku ini, sesunggunya udah kawen dan punya anak bujang APAKAH??  ha ha ha dan terbaru, cuba la korang tengok sessi soal jawab aku bersama UAI blogger retis UMAR NURFITRI... keh keh keh... sabau jer la... takde maknanya bertabah2 aku letak status kat PISBUK aku tu MARRIED.. ha ha ha... (UMAR aku grenti lepas derang baca n3 aku ni, mesti ramai aweks bujang, dtg minang ko ha ha ha)

"KEMAIN LAGI KO UMAR ha ha ha" - 
NANTI KITA KAROKE SEROUND DUA LAGU KAIN PELEKAT EK? 
(keh keh keh ayat nak kaber line clear eh)



Ok lupakan "CEREKARAMA BERTAJUK BARU KU TAHU" di atas... motif aku sebenarnya nak hupdate n3 pada petang Khamis ni ialah untuk memberitahu bahwasanya memang DULU AKU SOLO.. TAPI KINI DAH BERDUA... apa ni kan?  Cakap macam tak serupa bikin jeww... tadi kata lakonan semata-mata... tetiba ni betul pulak (AKU TIPU YG ITU) ha ha ha tapi yang ni benar-benar kejadian, harap maklong, yang aku maksudkan kini berdua tu ialah  AKU DAH ADA DUA ACCOUNT FACEBOOK. Satu account FB peribadi aku (tapi yang ni dah terlampu pack) so aku telah mencarikan dia pasangan, supaya dia tak bergaduh tempat tinggal eh.. ha ha ha Sebenarnya FACBOOK aku yang baru tu aku buat khas untuk BLOG AKU je.. aku nak campakkan sume dalam ni... jadi kira senang la sikit nak menghupdate apa jugak yang berkaitan dengan blog. JADI DENGAN ADANYA ACCOUNT FACEBOOK BERNAMA PARIPARIPUTIH ini rajin-rajin la jenggah aku kat sini jugak, ok.... hari pun dah petang... aku pun dah nak start packing-packing nak balik.. jadi kita jumpa di entri akan datang dengan itu majulah PARIPARIPUTIH untuk FACEBOOK ha ha ha.... (sila terjun lopak, sebab kesengalan aku petang-petang ni)....

FACEBOOK PARIPARIPUTIH


KINI BERDUA
@
WWW.PARIPARIPUTI.COM




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

48 comments:

  1. kak..MV tergelak baca entry ni..sebab dulu MV pun keliru..ingatkan akak ni anak dara lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. sumpah doe! aku tertipu, tertipu tertipu, tipah tertipu lagi!

    hahahahahahahahaha! seronok ek kau !

    ReplyDelete
  3. sumpah doe! aku tertipu, tertipu tertipu, tipah tertipu lagi!

    hahahahahahahahaha! seronok ek kau !

    ReplyDelete
  4. sumpah doe! aku tertipu, tertipu tertipu, tipah tertipu lagi!

    hahahahahahahahaha! seronok ek kau !

    ReplyDelete
  5. sumpah doe! aku tertipu, tertipu tertipu, tipah tertipu lagi!

    hahahahahahahahaha! seronok ek kau !

    ReplyDelete
  6. xsangka dya tertipu..hehe

    ReplyDelete
  7. @Mrs Velentine

    MV T__T sampai dah penat nak explain

    ReplyDelete
  8. @Lelaki Ini

    ko tak bek marah2 doe nnti cpt tua h aha ha ^_^

    ReplyDelete
  9. @Lelaki Ini

    jan majuk ek.. nanti aku belikan ko choki choki nak?? ha ha ha

    ReplyDelete
  10. @dya bunga


    muhun jan tertipu eh.. ha ha ha

    ReplyDelete
  11. HAHA.. Lawak pulak bila baca.. nanti kirem salam kat Umar ye.. :)

    ReplyDelete
  12. tajuk dah macam retis :D

    ReplyDelete
  13. @ZWAN SABRI

    kemain lagi =..= ha ha ha harap2 dia baca :P

    ReplyDelete
  14. @Cik Tia

    agagaga mana dew mcm retis T___T

    ReplyDelete
  15. Lulz ingatkan bertambah anak..ehekk

    ReplyDelete
  16. ni advance entry untuk typo friday ka apa? haha

    ReplyDelete
  17. Larat ke nak hupdate dua dua acc Facebook?

    ReplyDelete
  18. sungguh2 ke si dia ni tertipu?? Mama PPP, cayalah.. mama kan memang awet muda, pipi mama tu yg paling kita geram. ehh? heheheheh,

    ReplyDelete
  19. sengal part umar tetipu2

    kelakau sngt

    ko mmg awet muda aku kire

    ReplyDelete
  20. sekarang semua dah tau ;) hehe

    ReplyDelete
  21. hahah..bertabah yana baca entri nie..nk tergelak pn hado..hakhak :p

    boleh lak tertipu sal umo..hoho..xleh blah btol la si Umar neh..

    ReplyDelete
  22. ppp byk bercakap. byk ketawa. byk sayangkan org lain i.e kawan2. sbb tu awet muda :)

    ReplyDelete
  23. Ingat Tipah aje tertipu..Umar pun tertipu jugak...? hehehe..

    ReplyDelete
  24. mohon noona tukar tajuk cerekarama menjadi "CINTA YANG TERHUMBAN"..

    kekekeke..

    plot sama ada noona menghumban umar ataupun umar menghumban cinta ke dalam banjir tu aku x pedulik.. harus cecah 27juta umat menengok cerekarama ni kat tb..

    ReplyDelete
  25. @piraaa

    piraaa wa tiap tiap hari pun typo T___T

    ReplyDelete
  26. @the malay male

    insyallah kena la berlaku adil.. mcm berbini dua eh.. ha ha ha

    ReplyDelete
  27. @baby comel

    aima dan pipi ku jugak yg dia nak geramkan eh... ^_^

    ReplyDelete
  28. @Iffah Afeefah

    ipah ko tak payah sengal sgt... bila aku call aku kata nak t shirt gaza utk mija... dia terjerit kuat.. OMgooot KO DAH KAWEN KE KAK?? BOLEH lol.. TAK TAHAN AKU NAK GULING2 NEH... :p

    ReplyDelete
  29. @Cik Pensil

    aku rasa walaupun dah tahu nnti mesti ada lagi org yg tak tahu T__T

    ReplyDelete
  30. @Yana Sakura

    masalahnya umur dia dah tahu.. aku pelik betei dia tak perasan status pisbuk aku gaknya ha ha ha

    ReplyDelete
  31. @kopi pasta

    euwww janla puji ppp miko blushing sudah.. ekekeke ^_^

    ReplyDelete
  32. @Amirul Verdasco Nadzri

    Mirul good idea ha ha ha mcm menarik gak tu... mohon mirul jadi pelakon tambahan boley?? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku mmg bminat jd extra ni..hahaha

      Delete
  33. bru perasan gmbr2 kt komen ni boleh pusing2... hik3... comeiii

    ReplyDelete
  34. @Syakir Rahman

    syak mcm tuan dia kan?? eh ha ha ha

    ReplyDelete
  35. Datin.. kalau tak gimik tak sah kan ahahahaha.. gimik betul. ingatkan berdua apanya haha...

    dah add pun si pari-pari putih kedua tu :)

    ReplyDelete
  36. berduadenganmu pasti lebih baik..
    hehhee pertama kali datang, salam kenal :)

    ReplyDelete
  37. @Nong Andy

    dah lama x buat gimik... tiba dtg sengal nak wat dua tiga eh.. thanks Datin accpt aku ^_^

    ReplyDelete
  38. @ahsfantasy24

    hi awak salam beramasa mesra gak ek ^_^

    ReplyDelete
  39. Pari2 putih sy bru tahu umur awak 2, sy ingtkan bru 25..awak guna fellina olagen ea?ahahaha

    ReplyDelete
  40. berdua lebih baik . hahaha

    salam beramas mesra jugak wakakakakikikiki

    ReplyDelete
  41. @zaxx

    ekekekek muhun pengsan skrg ek... 25?? nampak naa kelentong zul ha h aha...

    ReplyDelete
  42. @-meeSUPERGIRL-

    agagaga salam beramas mesra alam ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  43. @Amirul Verdasco Nadzri

    agagaga boleh diusahakan tu MIRUL ha ha ha ^_^

    ReplyDelete