BELATED | Kejutan Untuk Aku Lagi...

Assalamualaikum... aku teka masih ramai diantara korang yang belum tidur lagi. Maklum hari ni kan hari Sabtu, malam minggu, esok tak kerja. Jadi ramai jugaklah yang mengambil kesempatan ni untuk bersantai-santai bersama keluarga, teman-teman, atau pun gi bercuti.

Tima Kaceh KERANA PENSIL...  suka sangat-sangat... ^_^

Aku tengahari tadi ke GATHERING dengan blogger-blogger GROUP APAKAH & MASIH CINTA. Pergghh! Penat giler, tapi berbaloi sebab dapat jumpa ramai tadi. Anyway itu bukanlah apa yang aku nak tuliskan dalam entri malam ni (nanti bila aku free, aku akan update pasal MEATBALL IKE Gathering ni kat korang ek).

Cute Kan?? ^_^
Ok.. perasaan aku hari ni berbunga-bunga sangat... manakan tidak... walaupun dah 18 hari berlalu hari jadi aku.. tapi sampai hari ni aku masih terima hadiah dari kawan dari office lama aku and juga seroang blogger yg bernama KERANA PENSIL... terkejut aku. Tengah hari tadi masa aku tengah bersiap nak ke GATHERING... tiba-tiba datang posman hantar bungkusan dari pos laju... Aku mintak ci Somi tolong received, and aku tanya dia ada mention nama... Tapi aku macam cuak gak... aku tak pastilah nama penghantar tu... puas aku berfikir2 sapa agaknya pengirim hadiah tersebut.

Ni dia hadiah yang aku dapat dari kawan office lama aku JAMIE'S COOKING BOOK yay!
Nampaknya bertambah lagi la koleksi buku resepi aku THANKS ITA (tapi dia bukan blogger)

Nak dijadikan citer dapatlah aku contact orang yang mengirimkan hadiah tu. Rupa-rupanya yang aku call tu bukan no si Kerana Pensil, tapi itu no tukang buat ceklat tu. So masa aku sampai rumah tadi, aku dapat satu panggilan, rupa2nya panggilan dari Pensil. Aku apa lagi excited habis la.. ha ha ha apapun PENSIL akak nak ucap berbanyak2 terima kasih... sungguh tak sangka bersusah payah PENSIL bagi hadiah... alhamdulillah inilah yg dinamakan rezeki... (tapi lain kali jan susah-susah ok, PENSIL bagi ucapan pun dah cukup memandai) tapi apa-apa pun akak nak ucapkan THANKS A MILLION for your lovely chocolate, sayam nak makan sebab comey sgt.. ^_^ 

BELATED GIFT @ www.paripariputih.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

18 comments:

  1. tahniah... semakin hari semakin hot... semakin ramai peminat... retis gitu...

    ReplyDelete
  2. @potia casadelarossa

    mekaceh potia... akak tirimu ini bukan retis... dia ttp paripariputih seperti yang dulu ^_^

    ReplyDelete
  3. jangan sayang2 sangat dekat coklat tu , sebab coklat ni tak pelu dibelai2 macam manusia hehe .

    tips makan coklat : ambik sebiji kulum sambil pejam mata dengan penuh perasaan. mesti akan merasa nikmatnya . kah3 =p

    *suka kaalu akk pun suka coklat tu . mesti habiskan ^^

    ReplyDelete
  4. @Cik Pensil

    Alololo so suewwttt ok la bila akak makan seketui nanti akan ingat ke pensil he he he mekaceh tau... ^_^

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah PPP..hehehe.mesti berbunga-bunga rasa hati tu kan?hehehe

    ReplyDelete
  6. tomeynye coklat..:) hihiihi meh suap dlm mulut ni..:P

    ReplyDelete
  7. cantik mama PPP, choc tu nampak sweet sgt. nak sikit =)
    Cik Pensil nak jugak! hehe

    ReplyDelete
  8. Nk sikit.. Kirimkan seketul leh? Cik ppp xleh mkn mknan manis bnyk sgt..hehe

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.

    Saya tgk gmbr cekelat pun dah tau, mesti cikna yg buat ni,hehehe.

    Memang comel2 kak cekelat yg dia buat..akk jgn sayam2 cekelat ni, makan je ea ^_^ hehehe

    #Saya minta maaf kak.. tak dpt pi gathering lgi.. tahun baru ni pun sy kena kerja..huk3 (-_-) budak baru, mcmnila kot..kena bekorban jep,huk3

    ReplyDelete
  10. @zaxx

    Zul ok bukak mulut nak cuap ni h aha ha ^_^

    ReplyDelete
  11. @baby comel

    Baby meh meh bole jer lau baby ^_^

    ReplyDelete
  12. @azstory

    Kurangkan manisan pada makanan, lebihkan manisan pada senyuman ek?? eh! ha ha ha ^_^

    ReplyDelete
  13. @Tinta Lana

    Walaikumsalam lana ^_^ hurm akak tak pasti tapi nama yg buat tu norliza tak silap..

    Sokey lana... insyallah pasti kita dpt jumpa juga... ^_^

    ReplyDelete
  14. wahhh untungnyaaa ppp...nak sebijik nak rasa, ehhhh...haha :P

    ReplyDelete
  15. @kopi pasta

    ok nnti ppp postkan ok ^_^

    ReplyDelete
  16. lepas nie boleh la update resipi resipi baru.. :p

    ReplyDelete
  17. lepas nie boleh la update resipi resipi baru.. :p

    ReplyDelete