Entri Santai | Jom Gi Holiday Nak..

Ok... hari ni aku pecah record tak tidur dari pagi tadi masa nak bangun gi kijo, sekarang masa aku sedang menaip ni jam di lappy dah pukul 5.40 pagi. Tunggu masuk waktu subuh je ni (^_^). Hari ni aku tak ada apa nak tulis sangat... sebab aku rasa sat lagi mesti aku tumbang (tidur sebab sehari-harian tak jumpa bantal). Korang cuti sekolah ni mesti ramai yg gi holiday kan?? Best ooo.. klw gi holiday... patutnya tahun ni dalam minggu depan aku dah sepatutnya sampai DUBAI bercuti kat rumah kakak aku, tapi sayang sekali hajat aku tak kesampaian, pertama sekali budget lari... yang kedua cuti aku dah habis, last aku apply untuk hari jadi aku next week... hurm memang takde rezeki aku nak jejak kaki ke DUBAI... T__T. Tapi insyallah tengok la tahun depan aku dengar ura-ura hari tu boss aku kata kalau business lebat, dia nak bawak ktiarang gi TURKI... hurmmm ... aku doa-doa dapat la gi insyallah.... (hurm dah masuk waktu subuh pun masa aku menaip ni)... tak pe aku lekas-lekas habiskan dulu. 

Ok lah untuk menebus kekecewaan aku tu.. jom aku nak ajak korang jalan-jalan (ha ha ha tengok gambau je) tempat-tempat yang aku dah pernah pergi. Kalau korang tanya seronok ke tak? Definitely le seronok sapa yang tak suka gi vacation kan? Ok la dlm gambar-gambar yang korang nak tenogk ni ada yang aku gi dgn family and ada yang company trip, and yang SABAH tu aku gi sorang2. So far yang aku dah peranh merasa gi holiday kalau overseas aku dah gi PHUKET, SIAM REAP, HONG KONG, CHIANGMAI, SINGAPORE, SABAH, SARAWAK, tapi dalam gambar ni yg Singapore and Sarawak tak dop, gambar itu tahun bila tah aku gi.. ok enjoy la tgk gambar, mana tahu satu hari nanti korang la yang akan jejakkan kaki kat tempat2 ni kan... (p/s: ha ha ha ada separu2 gambar aku tu muka tak le blah tu, gambar candid, maklum aku takut gajah tu belit aku ha ha ha) 



















































jom.gi.holiday@www.paripariputih.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. Wah byknye mama... Kemain eh hehehe.. Happy je mama eh dlm semua gambar. Terbaik la mama :)
    Next year g bwk menantu plk eh hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah , Besnt nya boleii g tempat-II ni sume . Anis satu tmpat pom xprnah jejak ni . Kua-II . :D

    Btw , Nice picture .

    ReplyDelete
  3. wah...seronoknya pergi bercuti2..hehehe

    ReplyDelete
  4. bile ko g ni weh

    mohon ajak aku sama

    hahaha

    ReplyDelete
  5. woah bestnya.. x pnah lag p sana

    ReplyDelete
  6. Cuti cuti malaysia :-)

    ReplyDelete
  7. gambar ke-2, individu yg berada di tengah tu yg free hair sebijik mcm muka ppp...huhu...

    ReplyDelete
  8. bewstnye... nk ekot.. T_T

    ReplyDelete
  9. untoglh dh byk tmpt pegi..hakhak

    ReplyDelete
  10. manyak syiook jalan2 maa.. :)

    ReplyDelete
  11. wahhh bestnya gi holidayyy.. nnt ajak mak dara sekali ye hehee

    ReplyDelete
  12. moga diberi kesempatan dalam setiap kelapangan :)

    ReplyDelete
  13. ah.. si datin ni buat aku rindu nak ber-vacation aja... aku jeles tak hinggatlah kalau gini... kalau vitamin B tu 6 bulan boleh le aku angan2 nak vacation huhuhuhu...

    ReplyDelete
  14. salam ppp, sori ler sebab nasir dah lama tak jenguk blog ppp, entri pun jarang update..

    Memang seronok dapat gi holiday kan ppp, dapat tengok tempat orang, dapat banyak pengalaman, yang penting hilang segala stress.. hehe..

    Nasir ni dalam malaysia pun belum habis jalan.. lagilah nak gi holiday kat luar negara tuhh..huhu dalam mimpi jelahh ppp..

    Ops tepanjang pulak nasir bagi komen.. dah macam tulis surat.. hehe.. apapun ppp, semoga ada rezeki ppp ke turki tahun hadapan.. insyaALLAH.. Rezeki siapa yang tahukan...

    ReplyDelete
  15. pemandangan yg indah.

    ReplyDelete
  16. yeah lain kali mama boleh sponser ank2 buah ni :P

    ReplyDelete