PPP Buat Video Lagi | Terima Kasih Cinta...Wow!

Assalamualaikum

Alhamdulillah walaupun sekarang jam dah menunjukkan pukul 3.12 pagi tapi aku berjaya sudah menghabiskan video TERIMA KASIH CINTA ppp ni bersempena Hari Lahir aku yg ke 42 Rabu lepas. Dan sampai hari ni aku masih lagi terima ucapan hari lahir dari rakan-rakan. Dan sebagai penghargaan aku pada mereka, VIDEO ini aku tujukan khas untuk mereka-mereka yg teristimewa dalam hidup aku THANK YOU PEPS AKU SAYANG KORANG SAMPAI KE JANNAH... AMIN...

THIS IS FOR YOU... ^_^





p/s: Mohon maaf aku pinta, seandainya nama kalian tidak tersenarai... apa-apa pun korang ttp di  hati aku... 

thank.you.is.all.i.could.say
@
www.paripariputih.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

31 comments:

  1. Pengkomen pertama? hehehe.. rajinnya cik ppp wat bidio.. serius kalau betul2 minat buat benda ni leh leka..

    dulu buat kt studio.. punyalah syok.. masuk mlm, petang esok baru kuar.. xsedar... mata toksah citer ar.. dah mcm mata hantu..hehehe

    Anyway.. semoga dpt bkawan ngan cik ppp sampai bila2..^_^

    ReplyDelete
  2. HAHA. OHSEM :DD rajin seyh buat videoo.. THUMBS UP (Y)

    #btw, happy birthday mama ppp :D *tak tau lah kali keberapa wa wish untuk mama.* halal jelah ye. KOH3#

    ReplyDelete
  3. @azstory


    Az... mmg pun ni sepatunya ambil masa at least 2-3 hari tapi minat punya pasal and terlalu bosan maka tak sampai beberapa jam dah siap... insyallah till jannah... amin

    thanks AZ ^_^

    ReplyDelete
  4. @Hana Jalil

    Alo lo lo it's ok Hana ha ha ha nak wish setiap hari pun akak ok jew ^_^

    ReplyDelete
  5. titew tuck tau nak uhcap apedah..tittew hop pecahabatan tittew campai ke akhir hayat.. ^_^

    ReplyDelete
  6. thanks 4 this video... rajin tol lah dia wat... ekekekek... enseng mamat yg mula2 keluar tu ekekekek...

    ReplyDelete
  7. Kasihmu diterima mama... Kenapa kita tengok kita xde pun?? Hehehe..
    Terima kasih cinta, utk segalanya. Kau berikan lagi kesempatan itu.. Luv u mama! :) :)

    ReplyDelete
  8. lap u mama,,..:) smoga friendship ni berkekalan sampai bila2..amin..:)

    ReplyDelete
  9. sedap lah lagu ni PPP... Anuar zain ka?



    apa? 3 pagi... PPP... makin teruk nampaknya insomnia ko ni Datin Oi...


    harap PPP gembira selalu. kalau rindu boleh tgk video ni kan? hehe...

    ReplyDelete
  10. aaarrrgghhh... mne ko curi gambar aku ni? hahaha... terharu beteiii... selamat hari2 mentua.. kah9 :P

    ReplyDelete
  11. @Ikmal Hanif

    Tak payah cakap apa2 ^_^ biar aku lak yg cakap thank you kat ko... for being such an understanding frens... insyallah amin.. till jannah

    ReplyDelete
  12. @potia casadelarossa

    kan.. (ha ha ha kita bagi can kat dia ) u are welcome... moment2 istimewa mcm tu mmg ppp suka capture jadikan video... sbb terlalu berharga... tak akan dpat jumpa di mana2 kedai sekali pun ^_^ thank you potia for everthing...

    ReplyDelete
  13. @baby comel


    Owh.. ada jer... ha ha ha love you tu baby semoga persahabatan ini akan terjalin erat hingga ke jannah insyallah... ^_^

    ReplyDelete
  14. @zaxx

    Sayang zul ak jugak ^_^ amin zul hingga ke akhir hayat dan hingga di sana nanti...

    Thank you for always be there for me ^_^

    ReplyDelete
  15. @Nong Andy

    Datin AFGHAN ^_^ oh sebenarnya pukul 4.30 baru aku tidur.... thanks NONG insyallah kita ttp akan bersama hingga selamanya ingat tu... ^_^

    ReplyDelete
  16. @kunci locker

    Ha ha ha kan aku dah ckp aku ni FBI... so kucin don't try hiding anything from me coz i'll definitely gonna get it ha ha ha....

    thank you Kunci finally ko wish gak aku kan walaupun dah dua hari berlalu ^_^

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. thankyou mamaaaaa. so sweet. i love you sooooooooooo much :)

    ReplyDelete
  19. rindu keluarga macam ni, ape la nasib kena praktikal pulak
    *habis lost connection

    apa apa pun, minta maaf lambat wish . .
    Happy birthday, semoga panjang umur dan dimurahkan rezekii... diberikan kesihatan yang baik, dan semoga mama ppp dan family bahagia sehingga akhir hayat.. aamiin...

    love you mama ppp

    ReplyDelete
  20. semuanya comel dan bergaya~
    hehe ^___^

    ReplyDelete
  21. sama2 kak pp.. harap persahabatan kta smpi bila2 wlupun hnya berjumpa dlm gambar je... hehehehe... muah2

    ReplyDelete
  22. aku tak bertabah nk tgk weh. ley tak pasang kt umh ko

    ReplyDelete
  23. happy besday PPP
    moga panjang umur ,dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan.diberi kesihatan yg baik2, dijauhkan dr tipu daya syaitan laknatullah & moga bahagia selalu

    Amin


    * datin PPP. apa tajuk lagu & retis janji lagu dlm video PPP buat

    ReplyDelete
  24. rajin sungguh PPP buat video ha.. buat video makan masa oo penat.. ramai tu yang ada dalam video teruja tengok.. kad aida pun ada. thankz PPP :) sayam PPP..

    ReplyDelete
  25. smpi skunk xdpt tgk vid neh..huhu..
    load lmbt..hukhuk T_T
    <<skunk tga try ag =)

    ReplyDelete
  26. Pandai ppp wat vd, seronok tengok.. lagu pon best...

    ReplyDelete
  27. kacak-kacak dan cantik2 mereka yang dalam video tu..hehehe,,apa2pun, selamat hari lahir PPP :)

    ReplyDelete
  28. terima kasih cinta utk segalanya..
    love mama so much.. :* <3 wee~~

    ahaha..gmba katun je kuar..ekeke..maaf mama..sbb yana hide sume real pic..hee..

    smga ukhwah yg terjalin antara kita nie akn kekal hingga ke Jannah..InsyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  29. @paripariputih Akak? pun boleh :D HAPPY BIRTHDAY. kekeke

    ReplyDelete
  30. mudah mudahan ikatan prshbtn terus terjalin.amin :)

    ReplyDelete
  31. dh tengok aritu video nie...ari nie komen..apa yg zul dpt katakn "air mata zul menitik, semoga persahabatn kita kekal sampai bila2..amin"

    ReplyDelete