INSOMNIA | Aku Buat Video Lagi... (@_@)

Salam semua... dari malam tadi aku tak tidur sampai saat ni dah pun pukul 7:35 pagi, bersamaan hari Ahad, 20 Januari 2013. Aku tak tahu apa nak buat dah.. jadi terhasilah video GIRL'S DAY OUT... yang aku buat sepanjang malam hingga ke pagi ni...  Blogger buddies mompan datang buat "SPOT CHECK" to make sure aku ok.. hahaha korang aku ok la.. no worries.

It was an unexpected gathering aku rasa, but we have so much fun yesterday. Dengan posing kat merata-rata taman la boleh dikatakan, sampai ke rumah tinggal pun habis kiterang possing. Korang sabar dan tabahkan aja la ye menengok video ni... Aku rasa dalam masa beberapa minit jer lagi ni, aku harus PAKSA MATA aku untuk tidur beberapa jam... hurmm mata mata sabau jer la.. sementara aku tidur tu layankan video ni ek... CHECK CHECK IT OUTTTTTT! ADIOS...

video


panda eyes (@__@) 


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

15 comments:

  1. Dan tepat pukul 8.15am, aku lah penonton video ni... Rajinnya wat video, pasni wat la telemovie plak...pastu filem.. leh amik arun ajis & dikbi jadi hero & heroin....ngeh3x

    ReplyDelete
  2. kreatif...terer buat video you tube eh.. :)

    ReplyDelete
  3. Rajinnya mama PPP, terpancar kebahagiaan setiap seorg dlm video tu. I jeles sbb sampai skg xdpt jumpa lagi dg mama.. Rindu plk tu..
    tido mama. Sakit kepala nanti kalau tak tido ni. Relax clear ur mind baru dpt tido dgn tenang.

    ReplyDelete
  4. Anonymous20/1/13

    omoooo. its so so so sooo lovelyyy!
    dtg tibe tibe.hikss
    and now ai craving that home-made cheesy wedges-scrambled egg. T___T

    nnti jumpe lagi kesayangan sekalian.

    #lotsoflove from puyak


    ReplyDelete
  5. err, haha bertabah giler buat video lewat2 malam, awal2 pagi @_@...kerajinan yg luar biasa betul =.='

    ReplyDelete
  6. wah!! teserlah ke'poyo'an dan keceriaan korg..haha..

    kak jetol nk jd rabbit ke??.haha

    ReplyDelete
  7. aku suka wajah2 gembira kat situ.
    lompat2 bagai.

    mohon masukkn gmbar aku jgk,gmbar menyelit.
    hahaha
    jeles lg =.=

    ReplyDelete
  8. nape xleh tgk video tu?

    ReplyDelete
  9. Wow! Chayyalah! Bukan sng nk wat video kreatif camni...dasat2... :)

    ReplyDelete
  10. wah wah wah..berposing sakan..hehehe

    ReplyDelete
  11. ORG PEREMPUAN MEMG SUKA BERPOSSING KAN KAN HIHI

    ReplyDelete
  12. nak masok jugak kt sane.. hee =)

    mama PPP .. rajin2 ke blog saye and tgalkan jejak ye.mohon komen dekat link ni.. ekekeke =)


    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    time kasih.!

    ReplyDelete