KAROKE | Dengan Anuar Zaing? Biar Betik..

Salam satu dua tiga Malaysia hahaha... hati aku ni lain fikir tak dop dah.. kepala hotak aku ni asik ingat nak cuti.. cuti.. cuti.. ekekekeke... (giler weh.. sapa tak suka cuti kan??) lama lak tu, lam limanamplo hari la... (he he he ITU AKU TIPU harap maklong) padahal cuti 4 hari jew.

Ni masa nak balik... sempat posing cam biase le ... eh


Korang tu mesti la berpusu-pusu nak balik kampung halaman memasingkan?? Ceh... jeles aku.. sbb aku tak dop kampung.. ada pung kampung Somi jer... aku kalau balik kampung tak sampai 10 minit dah sampai. Sebab mak dan pak aku duduk dekat area-area taman yang sama kat umah aku agagagaga..

Aku tak kira ko Anuar Zaing ke... Aaron Ajis ke.. 
time kemas ttp kena kemas eh.. hahaha


Oh citer pasai cuti.. hurm aku rasa aku ni dah cukup melampau tau sebab CUTI lama sangat dari mengupdate n3 baru. Ni baru terheggeh-heggeh nak update. Padahal kejadian nak masuk seminggu dah. Nak tahu apa kejadian yang aku maksud kan tu?? Ha ha ha ha kejadian berkaroke dengan klon ABAM ANUAR ZAING... Perghhhhh! Suara dia hampir pingsan la klw ko duk lam bilik karoke tu, sampai bebudak mompan yang ada ri tu HISTERIA (ok kali ke dua aku tipu korang hahahahah). Aku tak termasuk la... sebab aku bakal manager dia eh! 

Ha ha ha... nampak kiterang BULI si Umar... ye le dah kiterang bertiga MASAK.. 


Ok last weekend bertarikh 2hb February, 2013, bersamaan hari Sabtu bertempat di RED BOX, the Curve, telah di adakan satu majlis pelancaran Album Baru dgn artis Baru yang menggelarkan dirinya LELAKI INI (puas aku fikir asal lelaki ini, napa dia tak letak LELAKI ITU.. eh) Single Album dia tu tajuk dia lebih kurang cam ni le LELAKI INI featuring THE POWER PUFF GURLS... pergh... tajuk album tak henggat hahahah (memang nampak beno aku KELENTONG korang lagi kan??). Selain beriadah mulot, kiterang beriadah jantung dan jugak mata, sebab apa?? Lepas tu kiterang pakat2 layan citer SERAM "DIGITAL MAMA" ha sepanjang cerita tu berlangsung, aku rasa 50% pop korn aku tak masuk mulut, tapi jatuh atas lantai, sebab citer dia sungguh banyak aksi CAK-CAK yg boleh buat aku HEART ATTACK... nak, nak pulak aku duk sebelah si AKAK PELANGI.. pergh mentabah dia marahkan aku sbb tak reti diam masa tengok wayang ekekekeek... AKAK LEBAH tu cool jer aku tengok... si LELAKI INI hurm lagi mcm tak dop perasaan jer tengok citer seram... :P (kejadian ri tu... masa si UMAR dgn aku dok order ticket, siap budak tiket tu tanya nak COUPLE SEAT kew?? Ewww (pitam jap aku masa tu) hahahaha...


Dan hari tu kami semua berpakat2 "camping" kat umah aku... Malamnya tu kiterang gi rewang kat BAZAR LARUT MALAM DANAU KOTA... tak beli apa cuma ada ler beli present untuk sorang insan ni (rahsia eh) hahahah... ok la weh malas la aku nak tulis panjang2... korang layan kan jer la eh gambar sekeping dua masa derang CAMPING kat umah aku ri tu.. dengan VIDEO PELANCARAN ALBUM ri tu eh.. hahaha. Lastly but not least NI HOW MA... GONG XI FA CAI.... limau sini mari la... 

karoke.dengan.retis.katanye@www.paripariputih.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

30 comments:

  1. suka video ni kak best..

    ReplyDelete
  2. @Mrs Velentine

    alo lo lo mekaceh le atas sokongan moral ko tu velentine tacing weh.. hahahah

    ReplyDelete
  3. tu aku blom datang lagi tu :)

    ReplyDelete
  4. @afzalsukasuki

    aku teka lau ko datam tu anuar zaing kena serah mic ke ko aku rasa tok ketua hahaha >..<

    ReplyDelete
  5. oh...video best giler kak... =)

    ReplyDelete
  6. @cik kaki ketawe

    kasik aku ketawa dulu agagagaa hahah mekaceh... malu weh.. bila tgk muko senirik lam video :P

    ReplyDelete
  7. hahahahaha...wink2!
    aku gelak vibreto baca entry kau weh!
    ahahahaha

    ReplyDelete
  8. @Lelaki Ini

    mohon ko jadikan aku manger ko UMAR bila ko dah pemes suk suk.. erk vibreto ekekeeek mohon jan ingatkan aku pasai tu weh hahahah sengal sungguh ko ketawa masa tu >..<

    ReplyDelete
  9. haha...untungla ada suara best. pi masuk dlm bilik karok pun dgn penuh konfiden..hehe

    ReplyDelete
  10. LOL hilang semua kesopanan aku bace entry ko

    tapi aku xgelak vibrate cm umar

    aku gelak bersama kentut ehh

    rakan sekentutku.. entry ni lawak

    KBAI nk tgk bideo lak

    ReplyDelete
  11. @kopi pasta

    miko sora kiterang pun sedap pe.. tapi kalau music tu lagi kuat la hahahah

    cc iffah dik bi and jaitul

    ReplyDelete
  12. @Iffah Afeefah

    iffah aku tak suka bau kentut busuk weh.. mohon cari rakan sekentut ko yg baru.. aku teka dik bi sesuai kot hahahah >..<

    ReplyDelete
  13. ahaha...tergelak2 aku baca ko punya n3 ni...dah la lam keta. abis pelik budak2 ni....hehe.. mmg sempoi la lepak ngan korang... pasni mau aku join lg... so, sila jemput slalu ye....hihi

    #umar, ko dah femes nampaknya...#kabi

    ReplyDelete
  14. @Dik bee


    ni yg aku malas buat n3 lawak ni... ko tu dik bi agak dah kebal ke? Baca n3 masa drive sabau jer le ==

    insyallah klw korang yg memasak la bila dtg ekeekeke :P

    ReplyDelete
  15. haha nape tak selitkan sekali si anuar zaing tu nyanyi..

    ReplyDelete
  16. @faridah nazurah

    ada boleh dengar kat dalam group MASIH CINTA https://www.facebook.com/groups/111378372351346/

    >..<

    ReplyDelete
  17. tak pandai menyanyi . gelak je pandai . hahaha

    ReplyDelete
  18. @Cik Pensil

    muhun tutup mulut tu lau nak gelak eh :p

    ReplyDelete
  19. yang gambar mula2 tu mcm cik pipah tgh nak cubit perut ppp =.='. nak bgtau tu er.kbai

    ReplyDelete
  20. @kopi pasta

    sengal jer miko >..< bukan cubit perut... sbb t-shirt tu kan tulis FBI jadik dia cuba nak wat aksi charlie's angel le tuw wat wat pegang pestol hahahah >..<

    ReplyDelete
  21. yana tgk umar tu cm jd waiter lak..hahaha..

    'ya,cik nk mkn apa?' tnya waiter yg bernama Umar..ehh..haha :p

    sabor je lha tggu bideo mama neh loading pending ehh.. #kabi

    ReplyDelete
  22. @Yana Sakura

    liyana mohong ko tukau ke unifi... walaupun kadang2 dia menyakitkan hati aku tapi time loading mengloding dia pantas eh...

    ReplyDelete
  23. hahahaha awat comey sgt?? jeles betoi teman nengoknya. aduhh, sabaq jelah =) Hai Umar, lambai lambai sikit

    ReplyDelete
  24. @baby comel

    tang mana yg comey tu cek oi... hahahha

    ReplyDelete
  25. Anonymous8/2/13

    jeles mengunung lepak lama je..
    #kabi

    ReplyDelete
  26. @Tanpa Nama

    anak sapa la ni... komen tak bagi nama?? =='

    ReplyDelete
  27. untung la dapat nyanyi dengan anuar zain..

    ReplyDelete
  28. @Hazmin Hamudin

    hahahaha klon dia bukan dia eh.. ^__^

    ReplyDelete
  29. mentabah jek aku tgk bideo ni... ekekek

    ReplyDelete
  30. @Potia CasadelaroSsa


    mohon len kali join sekali potia ^_^

    ReplyDelete