NOSTALGIA BOLLYWOOD | Kal Ho Na Ho 2013

Assalamualaikum, salam sejahtera untuk para pembaca setia blog PARIPARIPUTIH. Memandangkan hari ini dah masuk hari Jumaat, penghulu segala hari, maka aku nak ucapakan SELAMAT DAE, SEJAHTERA yo dop? Haaaa... korang sume ok tak hari ni?? Harap-harap begitulah (bio aku sendirik yg jawab, klw tunggu jawapan korang alamat berjanggutlah aku nak menunggu).

Ni la banner filem KAL HO NA HO 2013.. 
apa macam?? Cun tak cun?? Ekekekeke


Oh ya! Tajuk entri tu mcm nak review filem kan?? Meame ler n3 aku kali ni berkisar dengan filem.. Sapa penah atau suka tengok filem HINDUSTAN.. atau filem BOLLYWOOD cer angkat siku tinggi-tinggi. Eekeekek hahah jan nak nipu, dulu itu le citer yang korang layan, pagi, petang, siang dan malam kan?? Ye le sebelum citer-citer dan drama-drama KOREA membanjiri kaca-kaca TV tempatan. 


paripariputih
umar nurfitri
potia casadelarossa
Aku dulu tak la kaki filem BOLLYWOOD sgt, tapi aku kalau tengok pun sebab citer tu ada hero pujaan aku berlakon, sapa lagi klw tak abam SYAH RUKH KHAN... pergh klw dia berlakon melekat pungkok tak reti2 nak bangun hahahah ko hado? Lagi satu kalau ada lagu-lagu best, dlm citer tu, memang aku akan layan la... tapi la ni aku rasa industri perfileman tempatan macam pakat-pakat plak nak menganak tirikan filem2 industan ni kan. Asik-asik Korea, K-Pop, Psy... Korea, K-P, Psy... apa daa muak jugak lama2 asik dihidang benda yang sama jer... 

Blue Wendy
syakir rahman
iffah afeefah
So, untuk menggembalikan "nostalgia demam bollywood" ni, aku telah mebikin satu pelem pendek... arahah aku senirik (mohon kagum sebab semua menda aku boleh buat eh hahahah) Dengan kedarat empat kerat aku ni, akhirnya aku berjaya menyiapan jugak pelem aku yg bertajuk KAL HO NA HO 2013...hahahahaha.. tapi kali ni sepcial sikit, sebabnya bukan calang-calang orang yang berlakon weh... klw tak percaya nanti korang tengok la... 

mk syahir
Syazana Temp
dik bi
razanah anis
Dan paling special, para-para pelakon, film ni, kesemuanya terdiri dari blogger buddies aku, caiyokk aaaa) hahaha dan aku nak ucapkan riban-riban thanks le ke derang kan, sebab sudi membintangi pelem sulung aku ni.... so aku pun malas nak berceloteh... mata dah mengantuk... apa kata korang layan kan gambar-gambar para pelakon yg cun cun dan encem encem ni... pas tu pakat ramai2 minta otograph ek... K-BAI la la la la la... 


So macam yang aku janjian, 
sila la tonton filem terbaru aku ni... 


nostalgiabollywood


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

34 comments:

  1. SEKEN aku jugak komen

    LOL lagi

    ape kene aku ngn si anis adik beradik ke sepupu weh?

    kbai layan bideo

    ReplyDelete
  2. kakaka. semadd lah kak oii.

    pehh. sedap jugak name guwa. hem hem

    ReplyDelete
  3. tak menahan nama pelakongg dia ekekeke

    ReplyDelete
  4. wendy mukerjee wakakakaka tp hampir2 dah muka dia tu

    ReplyDelete
  5. filem ni aku ramalkan tak mampu mencecah box office.. paling tinggi pun dlm USD$999999.99.. sbb amirul kumar dan kopi shetty takde..ekekeke*harap bertabah* kalo tak, konpem mampu menewaskan filem Avatar dan menang Academy Awards kategori filem terbaik. Kalo setakat festival filem negara, semua anugerah akan disapu bersih sehingga terpaksa diwujudkan kategori 'filem kurang baik' on the spot bagi memastikan filem2 pengarah lain mendapat anugerah.. aku sungguh beryakin ni, noona..*muka konpiden*

    syah matt khan, wendy mukherjee, ngan syazana koirala, hoiillla.. sesuai la nama dorang..huhuhu *pekup mulut*

    ReplyDelete
  6. perghh film terbaek ni..pari-pari Zinta pun ada..kagum3..hehe :D semua pelakon Kal Ho Na Ho ni hebat2 naa... :)

    ReplyDelete
  7. apsal semua khan ngan kapoor je ni?adakah sebab dorang ni cikgu2 blaka?

    ReplyDelete
  8. kenapa gambar ku tiada??? aku tau la keluarga kapoor & Khan belum berkacuk dengan Puteri Hang Li Po... huhu.......


    #seb baek dalam bideo ada... sudi jugak family dixit ngorat hang li po.. tu yang dpt amoi...hahahaha

    ReplyDelete
  9. kah3.... *x dpt tgok movie lg* line tgah cam haremm....

    ReplyDelete
  10. wa rasa wa tengah stim air ketum time ni -__- kbai

    ReplyDelete
  11. Erkkk nak ikut MK Syahir hahahahahah

    ReplyDelete
  12. ahahahahhaahah...

    best gak layan video lagu hindustan ni..

    korang kemain lagi.. :)

    ReplyDelete
  13. hahahah..ini cute gilerrrr

    alamak..glamur sungguh name retis tuh...

    oh..ini part tarik daun kelapa dah macam hindustan..ekekkeke

    ReplyDelete
  14. Pergggh raja dan ratu bolywod beraksi. Confirm wa mmg jeles. Jeles jeles. Nak jgk berlari2 dgn hero hindustani.. Aiyoyoyo.. Kandippa syok ni

    ReplyDelete
  15. BUNDA tak minat Hindustan/Bollywood..

    ReplyDelete