Sengal Sungguh Bebudak Mentabah Ni...

Acooooooo... ekekekeke, dah naik berkematu jari-jemari ku yg runcing ne hahahaha (runcing le sgt kan)... sorry la ya.. aku ni busy lately ni... nak bawak hamster aku gi shopping pung x sempat. Derang nak suh belikan derang baju Oppa katenya... (aku tipu hahahaha)... ok la untuk tidak menghampakan harapan peminat-peminat blogger-blogger sekelian alam... terimalah satu-satunya update entri yang paling rajin aku buat dan paling senang aku nak update hahaha.. ko layankan jer la ye video "GENG MENTABAH" aku ni.. agagaga sila bawak tuala dan segelas air untuk korang  mentabahkan diri menonton video ni.. enjoy...


LOKASI: WANGSA WALK
DATE: 17 FEBRUARY 2013
DAY: SUNDAY
AGENDA: KARAOKE, MAKAN, SESSI BEGAMBO
PELAKON:
anakku lelaki (dia ni tak de blog ~ aku tak bagi hahahah)

video

Jimba-Jimba Entah Kali Ke berapa



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

54 comments:

  1. mentabah je aku bace..

    weh betoffah la.. ko selalu salah eja nama aku

    LOL away tgk bideo.. mintak2 aksi 18sx xde =P

    ReplyDelete
  2. sumpah aq jeles...

    ReplyDelete
  3. 2nd!

    ehh

    sbb x de orang tulis tu hehe

    ReplyDelete
  4. missed sekali lagi, owh..
    kecewanya sbb jasad dan nyawa tak berada di sana.
    ~seronok tengok mama happy,

    ReplyDelete
  5. bila la nak together gether ngn blogger2 osem nie :)

    ReplyDelete
  6. bersengkang mata lagi T_T

    jelesss -.-

    ReplyDelete
  7. hahaha...mentabah je aku tgk video ni sambil gelak vibrate....suka3x

    ReplyDelete
  8. tampal jek video..lagu nye best!! sayang2.. hihi..hepi la.. :)

    ReplyDelete
  9. edit la gmbr sy dlm ni.. koh koh koh.. adehh.. ape la mak ni x kasi anak berblog.. hehehe :P

    ReplyDelete
  10. kemain~ naseb baek saya xde...kah3...

    ReplyDelete
  11. tak menahan... tak gitau pon nak gi

    ReplyDelete
  12. OH kumpulan blogger la ni ye? sy pon ade kacip blogger, tp ramai dh berenti blogging :)

    ReplyDelete
  13. ko ni asyik buat lagu je..sesekali ko buat la pantun ke hape

    ReplyDelete
  14. cute, cute, cute n cutez2

    ReplyDelete
  15. Sayangnya PPP kat anak, nak bela blog pun tak bagi...Anak JR yg bongsu (14 tahun - perempuan) blog, FB & twitter semua ada --> anak zaman sekarang..:)

    ReplyDelete
  16. jelez...jelez...dan jelez....takmo komen....takmo komen :P

    ReplyDelete
  17. oh..aku sukeee berjimba gan korg seernarya..
    untung aku dekat gan korg..ehh..kbai...

    ReplyDelete
  18. @cik amal

    sangat sangat untung ekekekke

    ReplyDelete
  19. @Iffah Afeefah

    18sx tak dop... sengal ada hahahaha

    ReplyDelete
  20. @Lina

    tak bek main sumpah2 nnti kena makan sumpah ==

    ReplyDelete
  21. @michelle De hunny

    ko sengkang pakek apa mici?? ^_^

    ReplyDelete
  22. @Cik Bluewendy Wendy


    ingat nak boh lagi tamil jer hahahah

    ReplyDelete
  23. @ejulz

    eh ada sapa kata tak de... hahaha x nampak?? ha tu lagi 2 minggu jer la tu ekekekeke

    ReplyDelete
  24. @ANISRAHIM

    mohon onkan balik kacip tu eh

    ReplyDelete
  25. @afzalsukasuki

    next time ko join aku buat pnatun lak eh LOL

    ReplyDelete
  26. @Lelaki Ini


    tima kasih aku mmg tahu aku cute.. eh.. LOL

    ReplyDelete
  27. @Jay Ar


    bukan sayang... tapi takut berjanjkit mcm mak dia gak blogger tergar ==

    ReplyDelete
  28. @kopi pasta

    tu dah komen tu hahaha >..<

    ReplyDelete
  29. @Cik Zaitul

    erk seernarya tu nama lagu ke?? LOL

    ReplyDelete
  30. Anonymous21/2/13

    I constantly emailed this weblog post page to all my contacts, because if like to read it
    after that my contacts will too.

    Stop by my web blog; freelance write anything you need written
    my site > supply 20

    ReplyDelete
  31. Salam.

    Tengok akak happy..saya pun jadi happy.. :) keep smiling and steady. Saya tetap doakan kita jumpa satu hari nanti.. ^_^

    ReplyDelete
  32. @Tinta Lana

    bila la agaknya tu kan lana??? T__T

    ReplyDelete
  33. mentabah aku nak buka video ni Datin PPP oi.. maklum la berukband aku ni... :)

    *happy betul la korang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon bertukar kpd monyetband ok ekekek

      Delete
  34. Datin... lagu best!!

    sayang....lalalala..

    ReplyDelete
  35. muhun mitak ijin nk amek pic ni nak buat n3.. :)

    ReplyDelete
  36. he he he, maaf lama x singgah sebab latelu busy & x dpt BW sgt !

    ReplyDelete
  37. @Nong Andy

    harap ko bersabar datin sri hahaha

    ReplyDelete
  38. @Nong Andy

    aku baru tersuka lagu ni datin sri harap maklong LOL

    ReplyDelete
  39. @Cik Zaitul

    LOL aku rasa ko dah selamat pun amek gambar wat n3 kan?? >..<

    ReplyDelete