Segment (tambah follower) Versi MATI KUTU - PPP & LELAKI INI

Alo lo lo lo... aku rasa dah berbulan purnama blog aku ni tak disajikan dengan 'AYAM GOLEK' entri baru. Orang lain sehari, sampai limanamplo ratus ribu entri derang update... aku punya... hahahah makin lama, makin susut nilai saham inti-inti cerita terbaru aku... (mohon sekeh aku, sebab begitu malas nak update n3 la la la la la). Aku rasa aku ni kena badi "MATI KUTU" kot... korang tahu apa makna mati kutu?? Mati kutu ni ada macam macam maksud dia, kadang-kadang ia membawa makna DALAM RAMBUT ORANG TU ADA BANYAK KUTU MATI, boleh juga membawa maksud KUTU TU MEMANG HIDUP ATAS RAMBUT, atau KUTU SEKARANG SUKA "MENEBENG" KAT ATAS KEPALA ORANG2 YANG 5 BULAN SEKALI, BARU SYAMPOO RAMBUT... tak pun KUTU YG KORANG MAIN BULAN2 TU, TAK LEH MAIN LAGI KOT, SBB ADA FATWA KATA HARAM MAIN KUTU... eh... (hahaha semua tu aku tipu... harap maklong mohon jan terajang aku yg ayu ni ekeekeke)...

SILA TEPEK BANNER  
"SEGMENT (TAMBAH FOLLOWER) MATI KUTU" 
NI KAT ENTRI KORANG


Ok dah.. dah.. berbalik pada segment MATI KUTU ni.. segment ni bertujuan untuk MEMPROMOSI VIDEO CLIP terbaru FILEM KELUARAN PPP (hahahah aku tipu lagi), sebenarnya macam biasa la tujuan pormosi ni adalah untuk meramaikan lagi "geng-geng" kongsi gelap atau lebih dikenali sebagai FOLLOWER blog PPP dan LELAKI INI, dalam masa yang sama nak bagi korang ENTER FRAME dalam VIDEO SEGMENT MATI KUTU aku nanti....  macam biasa la klw dah nama SEGMENT, mesti le ada itu ini.. untuk nak join kan... hahaha aku maleh citer banyak weh...sila tengok terma and condition di bawah... 

1. Kena follow blog www.paripariputih.com dan lelaki ini
3. Mohon tepek banner SEGMENT MATI KUTU kat dalam enteri korang
4. Tajuk entri harus ikut yg ini Segment (tambah follower) Versi MATI KUTU - PPP
5. Sila buat entri (tak kira la sengal ke, serius ke, ala-ala novel ke, berlandaskan banner yg diberi)
6. Dah selesai mohon backlink entri SEGMENT MATI KUTU korang kat dalam kotak komen dibawah
7. Tag kawan korang dalam limanamplo orag ekekek aku tipu, 3 orang pun cukup (terpulang) sila bgtau org yg korang tag tu... jan plak buat bodo jer... hahahah klw tak harus le org tu tak tahu nama derang ditagg kan
8. Sila pm gambar-gambar menawan korang kat FB NOR ZAIMAH
10. Segment ni tak de pemenang ok... sebab kalau boleh, semua yg ambil bahagian aku nak muatkan GAMBAR2 KORANG kt dalam video tu nanti. (tapi pastikan syarat2 telah di patuhi)
11. Tarikh TUTUP PENYERTAAN 31 MARCH 2013.

Sample Video Yang Akan Di Terbitkan


So good luck kat korang semua... dan dan.. pada peserta bertuah nanti akan ada SURPRISE tuk korang la la la la la HADIAH JURI - UNTUK ENTRI PALING KREATIF (seorang saja peserta bertuah tu) ok la aku pun dah mati kutu nak tulis apa lagi ni mohong korang jan MATI KUTU PLAK nak join segmen ni kan.. hahahah ok all the best.... dan selamat berjaya... 

p/s: Hadiah SURPISE tajaan LELAKI INI & PARIPARIPUTIH


UPDATES LIST BLOGGER YANG SERTAI SEGMENT:

http://arjunapopkorn.blogspot.com/2013/03/mati-kutu.html
http://www.iffahafeefah.com/2013/03/segment-mati-kutu.html
http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segment-mati-kutu.html
http://cinta25hb.blogspot.com/2013/03/segment-tambah-follower-versi-mati-kutu.html
http://lekors.blogspot.com/2013/03/segment-tambah-follower-versi-mati-kutu.html
http://pjiekun.blogspot.com/2013/03/segment-tambah-follower-versi-mati-kutu.html

segment mati kutu ppp & lelaki ini


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

40 comments:

  1. Opss.. korn terjoin lah kak... aisehh

    http://arjunapopkorn.blogspot.com/2013/03/mati-kutu.html

    ReplyDelete
  2. @KorN

    yay! korn yg 1st thank you so so much korn :)

    ReplyDelete
  3. lerr kenapa bgtau #30 sbgai no. bertuah...nanti smua duk pakat2 tunggu sbb nk dpt hadiah =.='

    ReplyDelete
  4. @kopi pasta

    miko LOL ppp mmg saja jer letak.. tahu tak kan ada seramai tu yg nak join eh.. :P

    ReplyDelete
  5. Menarik rasa mcm nak join juga.tapi.....

    ReplyDelete
  6. @Telor Power

    tp klw malu bagi gambar kasi gambar telur ni pun ok ^^

    ReplyDelete
  7. Apa makanan kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

    ReplyDelete
  8. good luck sis... ingat nak join tp masih tak terdaya nak menaip

    ReplyDelete
  9. aku nak join tapi setat hari ni aku kena attend training 3 minggu :(

    aii terabai lagi la blog aku

    ReplyDelete
  10. kah3 aku nk join tande support ko

    tapiiiiii

    errr gambar

    errr


    kbai

    ReplyDelete
  11. http://www.iffahafeefah.com/2013/03/segment-mati-kutu.html

    nah aku da matikan seekor kutu tuk ko

    demi nk join segmen ko ni LOL

    Mohon ko tak tibai aku

    *larikkk

    ReplyDelete
  12. mohon bagi hadiah special utk entri yang paling kreatif...pilihla sorang dua...gantikan dgn penyertaan yg #30

    sebagai cadangan smata2. smua masih tertakluk kpd pihak penaja segmen...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum mama PPP, kte JOINN...heee..

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segment-mati-kutu.html

    ReplyDelete
  14. @potia

    thank u potia... pls take good care of urself... ^_^

    ReplyDelete
  15. @afzalsukasuki

    tok aku tak kira ko kena join gak... aku boleh jer extend date line.. segmen aku kan sukati aku le nak letak tarikh tamat bila ekekeke tak kira ko kena join gak la la la

    ReplyDelete
  16. @Iffah Afeefah

    tak de tapi tapi.. .ketuk ketampi nak?? lOL

    ReplyDelete
  17. @Iffah Afeefah

    kemaheng aku jadik kutu mambu hahahah

    ReplyDelete
  18. @kopi pasta

    cadangan DITERIMA THANKS... la la la la sila tgk update terbaru nnti ^_^

    ReplyDelete
  19. @Seneorita Baharin

    bagus bagus aku UP kan lagi gaji ko hahahah >..<

    ReplyDelete
  20. menarik sangat!!
    awesome segment!
    conratz!

    Lama takde segmen camnie... huhuhhu

    ReplyDelete
  21. Mcm nak join, tapi nak taip banyak2 ni, alahai....apa pun, gudluck dan selamat bersegmen......

    ReplyDelete
  22. Gudluck mama PPP, All the best kpd semua. Mohon tangkap kutu byk2 tp jgn matikan ia okey :) hehe

    ReplyDelete
  23. Saya pun join jugak

    http://cinta25hb.blogspot.com/2013/03/segment-tambah-follower-versi-mati-kutu.html

    ReplyDelete
  24. Salam kak. Saya join ya! :)

    http://lekors.blogspot.com/2013/03/segment-tambah-follower-versi-mati-kutu.html

    ReplyDelete
  25. @Razil Tahir

    Ko tak nak joinnnn ke la la la la

    ReplyDelete
  26. @Jay Ar

    lum cuba lum tau... hahah cuba la pik cik it ti onn eh.. LOL >..<

    ReplyDelete
  27. @baby comel

    aku nak hapuskan kutu rayau jer baby la la la la

    ReplyDelete
  28. @Faridzuan

    Hamboi.... mentabah aku baca n3 ko tu LOL guling limanamplo ratus x aku ketawa... skandlism sungguh ekeke mohon rakan sekutu aku si umar bertabah bila ko baca n3 si Raridzuan ni lol...

    ReplyDelete
  29. Datin PPP,

    aku nak join jadi juri boleh? kekekekek

    mati kutu aku 'melapah' n3 kali ini.. sengal-sengal... ahahahhahaha.

    ReplyDelete
  30. nak join..tapi aku kene p cc lah dulu..sebab harus o9 fb..ngeheheheheh... :)

    ReplyDelete
  31. @Nong Andy

    Tau tak pe... LOL aku rasa bukan setakat mati kutu... kutu mambu, kutu baby, kutu babun pun sume dok pakat gelak tgk n3 dia LOL ^_^

    ReplyDelete
  32. @Cik Zaitul

    jai mohon ko pindah jer terus kat cc weh ekekeke ^_^

    ReplyDelete
  33. alamak rajinnya ko buat segmen ni, aku kalau smpat aku join boleh.

    aku tengah lab training 3 minggu ni.entry2 pon auto publish je :(

    papepun gudlak kepada yang menyertai.keep on supporting!!

    ReplyDelete
  34. @afzalsukasuki

    LOL ko kan dah bergurau senda dgn boss ko tadi sambil2 tengok winter sonata bagai kan?? hahhah dimaapkan.. la la la la

    ReplyDelete
  35. Selamat bersegmen !
    Lama tak jalan-jalan sini:)

    ReplyDelete
  36. join sudeyhhhhh
    slamat bersegmen
    http://pjiekun.blogspot.com/2013/03/segment-tambah-follower-versi-mati-kutu.html

    ReplyDelete
  37. @Ahsfantasy Ryu

    mohon rajinrajin kan tangan jalan ke sini lagi hahahah >..<

    ReplyDelete
  38. @pjie

    Aligato weh join segment ni... mohon jan lupa pm gambar2 ko kat fb aku ok

    ReplyDelete
  39. Mirai30/3/13

    ohoiii.. selamat membunuh kutu kalian.. :p

    soyonara..

    ReplyDelete