Aku RINDU Budak Ni..

Assalam semua, hari ni aku kurang sibuk dengan tugas-tugasan aku. Semua kerja aku dah selesaikan. Mana-mana ada saki baki tu, aku fikir esok saja aku habiskan. Sementara tak de kerja tu aku masuk blog aku ni. And tiba-tiba aku rasa rindu sangat-sangat dengan "blogger buddy" aku yang sorang ni. Aku rasa last aku jumpa dia pada December 2012. Masa tu aku buat gathering dengan blogger-blogger lain sempena sambutan hari jadi aku yg ke 42. Masa tu happy sangat-sangat.... sebab aku tak sangka yang dia sanggup datang dari Terengganu semata-mata nak join gathering aku ni. 


Tapi lately ni aku rasa dia macam merajuk kot dengan aku... Sebab dah lama aku tak nampak kelibat dia dalam group kami... GROUP MASIH CINTA... selain tu dia pun dah jarang-jarang sekali masuk atau chat di FACEBOOK. Dan beberapa bulan lepas dia ada jadikan aku admin kat group dia, and maybe aku pun jarang masuk Google + (KELAB BLOGGER MALAYSIA). So communication semakin kurang. Ada juga aku hubungi dia berkali-kali... tapi mungkin dia tak mahu diganggu. Atau pun bak kata si IFFAH.. hp dia duk merata.. mungkin tiap kali masa aku call dia, HP dia ada kat dalam bakul baju kotor ke, kat bawah tilam ke hahaahha... 


Tapi percayalah... dia tak pernah aku lupa... walaupun aku dah jarang PM dia,  tulis kat wall dia etc. but you are still my buddy. And aku rindu sangat nak tengok "dia yang dulu" malu-malu tapi  at the same time kuat menyakat. Dan aku percaya bukan aku saja yang merasa "kehilangan" dia tapi mostly siapa-siapa jugak yang kenal rapat dengan dia. So di kesempatan ini aku nak menyusun 10 jari pohon ampun dan maaf pada dia... sekiranya aku memang telah menyakitkan hati dan perasaan dia tanpa aku sedari... dan aku sangat-sangat berharap supaya dia akan kembali mcm dulu. aku nak MIKO aku yang dulu... MIKO yang selalu tolong aku waktu aku susah... dia la byk bantu aku... 


p/s: Sampai hari ni aku tak boleh lupa, bila aku bosan ada satu malam tu.. dia bagi aku satu link animation komik seram KOREA.. hampir nak gugur jantung aku bila tengok komik tu hahahaha.. walaupun terkejut tapi hilang rasa bosan aku... MIKO jom join PPP 13 ni?? 

Missing my MIKO @ www.paripariputih.com



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

25 comments:

  1. wah gigihnya dia kan.. dr terengganu sanggup turun

    ReplyDelete
  2. @MawardiYunus

    yup... tengoklah pengorbanan seorang kawan siyes sgt2 terharu bila tahu dia nak datang masa tu

    ReplyDelete
  3. so sweeeeetttt!
    harap dia baca blog ko ni weh...


    weh miko! jgn bagi ppp sedih weh. kalau dia sedih muka dia buruk,

    ReplyDelete
  4. @Lelaki Ini

    LOL siot jer ko Umar... ya lor tpi mmg aku miss dia sgt2 weh... T__T

    ReplyDelete
  5. aku yg da dtg umah ko lbih dr skali, ko x rndu ke???
    sentap kuasa 17

    ReplyDelete
  6. "Kalau hatiku sedang rindu
    Pada siapa ku mengadu.."

    Teringat lirik satu lagu lama lebih kurang cam tu liriknya, tapi tak ingat pula sapa penyanyinya.... :)

    ReplyDelete
  7. @Katak Comel

    ala ko kat lam fb group page merata2 aku nampak ko ekekeke mohon tambah kuasa sentap kepada limanamplo x weh ekekeke >..<

    ReplyDelete
  8. @Jay Ar

    Ha aa ppp pun mcm penah dengar lagu tu... ok nnti dah ingat akan update kat sini la la la la

    ReplyDelete
  9. Miko, mohon turun kl... aku pun nak jumpa ko jugak... harap next gath ko dah tak payah nak jeles2 lg sbb muka ko pon terpampang skali dlm gambar... kalau ko turun, aku blanje fries yek... ko ckp je nak byk mana, aku belikan... kalau nak cam dlm gambar dulu tu pun boleh.... janji ko turun... peace....

    ReplyDelete
  10. bila rindu sebut namanya..

    ReplyDelete
  11. miko

    mohon muncul


    ramai menanti

    ramai menunggu

    hargai mereka sebelum mereka pula mula meinggalkan... betapa sakitnya rasa khilangan T.T

    ReplyDelete
  12. yang laki tu macam kenal...dari blogger copypaste ke?...haha

    ReplyDelete
  13. rindu miko jgk.. tiap kali nampak megi kari, teringt dia masak haritu..T^T

    ReplyDelete
  14. rindu miko jgk.. tiap kali nampak megi kari, teringt dia masak haritu..T^T

    ReplyDelete
  15. bila terasa rinduu ku sebut namamu,lalala,eh2 tetiba keluar lagu dafi pulak.... :D

    Mohon miko kembali pulang la ye..untung sangat ada org sayang dan rindu tau...hargailah mereka yg menyayangi dirimu.... :)

    ReplyDelete
  16. @Dik bee

    Aku sokong ko 200% dik bee... mohon belanja dia fires selama 3 hari 3 malam gitu kbai hahahaha

    ReplyDelete
  17. @BUNDA a.k.a KN

    Budna bukan setakat sebut... dah siap cetak tulis dah... tapi tak jugak dia muncul2 =='

    ReplyDelete
  18. @Iffah Afeefah

    Kan iffah dan ko sekali lagi buat aku tacing ok.... mohon sapa2 jugak yg rindu kat aku menjelma la korang sekarang zassssss T_T

    ReplyDelete
  19. @Bahrain Ramlan

    Ya memang tidak dpt disangkal mmg sah dan sahih itu la mr copypaste...

    ReplyDelete
  20. @Razanah anis


    Erk... lawak anis agak muka miko ada cop mohor maggie kari ek?? >..<

    ReplyDelete
  21. @Seneorita Baharin

    kemaheng siap nyanyi lagu siti payrus gitu kan.. hahaha ko hado? yup hargailah org yg menyayangi kita selagi hayat ada... klw dah tak de org tu esok... baru nak tercari2 tu yg cari miko ni... miko oooo miko

    ReplyDelete
  22. Jauh tu dari terengganu sanggup turun kl kan.

    ReplyDelete
  23. yela.. mcm tercari2 jugak aku kat si miko ni.
    >.<

    ReplyDelete
  24. sape sorok miko . harap pulangkan balik !
    sekiang...

    ehh..

    ReplyDelete
  25. err, bukan merajuk. harap maklong pakngah...

    *speechless*

    ReplyDelete