Apa Dah Jadik??

As salam uols. Aku kira-kira ni mesti ada yang masih bedengkur atas katil.. al maklum, hari ni kan hari Sabtu, tak kerja, so bersantai atas katil sambil proses air liur basi, adalah aktiviti pilihan ramai aku teka (ekekekke sila terjun lopak ok). Dah dah la tu dengan tidur... bangun dan siapkan apa-apa yang patut kan? 

Aku harap ko akan cepat semuh JAI... =..='


Oklah, bukan tujuan aku nak membebel lagi kali ni, tak terlintas langsung (la la la la... padahal itulah yang aku suka buat klw tulis entri) :P Sebenanrya semalam aku dapat BAD NEWS dari AKAK PELANGI mengatakan bahwasanya kawan sekongkol aku a.k.a AKAK KAWASAN CIK ZAITUL mengalami renjatan letrik kemalangan jalan raya... Syukur bukan kemalangan besar, and she only had minor injury... (tapi still aku sian ke dia.. dah la minggu nak gi interview tak lama lagi).

Hampir tertelan bijik kurma (ni aku tipu... aku makan kurma masa bulan RAMADHAN jer) semasa aku membaca NOTIS PEMBERITAHUAN dia melalui GROUP MASIH CINTA... tentang kejadian yang tak diingini tu... pergh! Berderau darah aku... dan terkejut BERUK... (hahahah beruk tu sebagai penambah jer... mana la aku nak carik beruk tengah-tengah bandar ni). Ni way... aku harap-harap sangat supaya JAI cepat sembuh... rindu nak jumpa ko JAI.. tapi apakan daya... 1st aku tak penah gi umah ko, 2nd phone aku x leh pakai, 3rd aku rasa aku la kawan paling x leh pakai aku teka... yelah disaat-saat ko mengalami kesukaran aku tak de disisi ko weh.. I'M SO SO SORRY... =='

Anyway kalau phone aku dah ok insyallah i will give you a call. Meanwhile stay strong and hope you will get well soon... take care JAI... 

ME AND JAI









Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

15 comments:

  1. semoga jai cepat smbuh...gudluck interview..and..love u..eh? love mama ppp gak..:) ngeee

    ReplyDelete
  2. wah jaitul di situ

    sentiasa ceria

    aku harap die cpt sembuh n boleh g interbiu

    umar pe lg g la lawat akak kawasan ko tu

    sian die =P

    nanti aku sampaikan ke jetol entry kasih syg ko ni jemah

    ReplyDelete
  3. Jetol....moga cepat sembuh....x patut tul ko mc satu hari je...doc mana yg bg mc tu?? meh sini no phone dia, aku nak sekeh pala dia....lg satu, bak jugak no phone supervisor ko tu, aku ada urusan hidup & mati dgn dia...

    ReplyDelete
  4. Owh, moga awak xde pape. cepat2 sembuh ye cik zaitul

    ReplyDelete
  5. moga jai cepat sembuh jugak n good luck utk interview dia ^^

    sihat2 selalu jugak tuk tuan blog. ;)

    ReplyDelete
  6. @zaxx

    zul... opkos.. hahahha thanks :)

    ReplyDelete
  7. @Iffah Afeefah

    TQ ipah tulun sampaikan pada Jai ko mmg kawan yg baik eh...

    ReplyDelete
  8. @Dik bee

    mak ai... garangnya dik be hahahhaa

    ReplyDelete
  9. @Dik bee

    mak ai... garangnya dik be hahahhaa

    ReplyDelete
  10. @baby comel

    aima tu la kita sama2 doakan ok ^^

    ReplyDelete
  11. @michelle De hunny

    mici yup sama sama kita doa tuk dia ok

    ReplyDelete
  12. nasib kecederaan ringan saja......semoga jai pulih cepat

    ReplyDelete
  13. moge jai cepat sembuh..ehhh..
    wuwuwuw..terharu makjai u... ekekekke

    ReplyDelete
  14. percubaan kak jetul untuk merempit secara profesional. tp tuah takda di kaki. eksiden dibuatnya... semoga beransur pulih.

    ReplyDelete