Bila Aku BOSAN, SEPI DAN MENTABAH...

Salam all.. jam di laptop menunjukkan pukul 1:09 pagi. Memandangkan hari ni malam minggu, dan dah masuk hari Ahad, jadi aku pun ambil keputusan untuk nak berjaga lagi. Lagipun rindu sangat aku kat blog aku. Dah lama terbiar aku rasa blog aku ni. Dan dua tiga hari ni, barulah "mood" menulis aku ada balik. Sebelum ni...? Tak yah tanya la... semua kena humban jauh-jauh dalam laut, sampai rasa-rasanya macam dah tak nak tengok lagi...

Sebenar-benarnya aku dah banyak yang tercicir tau... tercicir nak bw lah terutamanya... lepas tu tercicir... cerita-cerita menarik teman-teman blogger yang lain. Orang lain dah nak hampir tiba ke bulan.. aku baru nak cipta tangga roket utk naik ke bulan.... ekekekek 

Sebenarnya tak ada apa sangat la yang aku nak update... cuma aku nak share dengan korang hasil "karya" aku bila aku bosan, jugak dalam masa yang sama tak ada selera untuk membuat entri. Jadi sebagai hasilnya, habis semua gambar-gambar cantik aku jadikan "COVER FB" aku... masa macam tu sebenarnya memang banyak idea yang datang. So meh aku nak kongsi HASIL DARI RASA BOSAN, SEPI DAN MENTABAH aku hahahahha.... 

Bila tak ada hati nak buat sesuatu... tinggalkan dulu... insyallah akan ada hasil lain yang boleh dimanafaatkan... betul tak??








Ha ha ha... dan ini aku ambil dari salah sorang rakan FB yg bernama KATA-KATA... sebab apa aku ambil..  aku suka gambar ni cantik... dan unik... hurm... tak tahu lagi aku apa nak buat dengan mamat kat bawah ni ... kita tunggu dan lihat saja la nanti ok ^_^ chill semua. Dan selamat berhujung MINGGU 



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

11 comments:

  1. hahaha lawa2 cover ko

    sampai aku pon terikut2 ejas cver LOL

    btw y sampan ke perahu tu aku xpnh nmpak ko gne pun

    ke aku y xpasan =='

    ReplyDelete
  2. Buleh buat koleksi header belog juga tu. Baguznet ada lapan leh tukar-tukar.

    Errr terbiar 2-3 hari lama ke? Hehehe larikkkk

    ReplyDelete
  3. lawo dan krietif lah mama..nice said..nanti nak curik lah..boleh? :p

    ReplyDelete
  4. ok lah kan ...hari minggu mesti santai, lepak depan lappy sampai pagi...ada idea nk update blog tp takde mood pon tak bleh jadi..so kena ceria dan santai2 kan minda...

    ReplyDelete
  5. mama PPP ni mmg kreatif sgt berseni. takpe mama PPP, biasanya bila kita buhsang, time tu la idea mungkin mencurah2 ke ladang gandum dan jadilah kokokokerunch

    ReplyDelete
  6. nak satu boleh..sungguh lawa klu buat tok header aku..

    ade kretif tu jgn disimpan...luahkan or ekplorasikan :)

    ReplyDelete
  7. cantik dan sungguh bermakna.
    ada masa nanti saya cilok.
    ekekeke :P

    ReplyDelete
  8. Jom nyanyi lagu Amy Search..Aku dah bosan aku dah bosan aku dahhhh bosaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

    ReplyDelete
  9. wahh chantekk sgt gambar n ayat2 tu mmg terbaeklah mama PPP! ^__^ Nice lol....suka3! :D

    ReplyDelete
  10. err, tulisan kat gambar tu kecik... @_@ sepet mata nak melihatnya :P

    ReplyDelete
  11. cantik kak!mohon edit tok aku satu...

    ReplyDelete