Follower Aku Dah Riban-Riban... Tapi...

Ok... hari ni... masa bergerak begitu "slow and steady"... sebab aku posa hari ni.. jadi memang la segala-galanya rasa slow.. tak gitu?? Rasa macam "suster ngessot" pun ada gak ni hahahahha. Tapi alhamdulillah dalam nggesot-nggesot tu banyak gak kerja yang aku dapat settlekan. Dan aku rasa bukan setakat masa jer yang berjalan dengan perlahan, aku rasa update-update entri baru dari blogger-blogger lain pun agak malap sikit hari ni. 


Dan pada tekaan aku la.. mungkin sebab hari ni hari Isnin, orang tak de mood nak tekan keyboard kot. Orang lebih sibuk "topang" dagu masing-masing tengok jam kat dinding bila nak tunjuk pukul 6 kan? kan?? Haaaa kantoi sudah... :P Tak kisah la apa-apa pun kan. Tapi hari ni aku nak update entri pasal GOOGLE +
Kalau korang gi kat Google + aku perghhhhhhh Follower dah beriban... aku duk dlm circle derang jan citer la dan lebih dari 2 riban...


Tapi kan seriously aku tak berapa reti sangat nak guna menda alah ni... bukan apa.. aku rasa ia tak "user friendly" sangat la... tak tahu la korang. Aku masuk situ pun,aku cuma ping entri, accept invitation, dan post gambar-gambar itu jer... tapi yang herannya ramai lak nak jadik FOLLOWER aku kan?? So untuk tidak menghampakan peminat-peminat derang aku accept jer. Aku kan mesra alam flora.


Jadi aku harap kalau aku dah bosan dengan FB aku boleh berhijrah pulak ke GOOGLE + ni.. tapi bilanya tu.. tak la aku pasti.. yang aku pasti buat  masa ni aku lebih suka FB kot.. la la la la.. so lastly but not least.. jangan ikut macam aku ramai follower tapi beberapa kerat jer yang aku kenal hahaah mohon terjun tiruk dalam besen... B.t.w oleh sebab entri aku kali ni macam ala-ala MATI KUTU.. jadi aku ada siapkan satu video rentetan dari SEGMENT MATI KUTU yg aku adakan tak berapa lama dulu.. dan tak da sambutan.. sangat mungkin drang tak de idea nak join jadi masing-masing mati kutu.. so jom la layankan aja video mati kutu ni ekeke...




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

28 comments:

  1. LOL

    bideo senget

    bnyk org folo ko. retis!

    tp syg, gune g+ xreti lol ahahahaha

    ReplyDelete
  2. aku pun xreti jugak tp aku suka mengeadd org dlm circle aku.
    ekekeke

    ReplyDelete
  3. perghhh ramai~
    sebenarnya amal pun xtahu juga nak guna menda alah tu..haha

    ReplyDelete
  4. terbaekk :D
    hee, sama laa kte mama PPP, xtau sgt fungsi dan motif G+ tu, main add je..hehehhe

    ReplyDelete
  5. Lagi tak reti tapi baru berjinak-jinak. Dan alhamdulillah dah pandai. Hehe =)

    ReplyDelete
  6. betul la xberapa pndai guna g+ tu

    ReplyDelete
  7. Adui..aku lagi x tau...alangkah bongoknya aku

    ReplyDelete
  8. Adui..aku lagi x tau...alangkah bongoknya aku

    ReplyDelete
  9. Kita pun tak reti, reti add je :D

    ReplyDelete
  10. taj reti benda nih..dan follower saya takda riban2 pun.ciput jek

    ReplyDelete
  11. lai lai lai ... hahaha :P

    ReplyDelete
  12. hehehe..artis dalam diam rupanya..

    ReplyDelete
  13. <---- google plus lg best dri FB klu nak share sesuatu...

    *konsep g+ ni sama jer dgn fb, cuma yg lainnya penampilannya*

    ReplyDelete
  14. @Iffah Afeefah

    aku kan lampi itu la pasal la la la la (sambil kerling kiri kanan) kbai

    ReplyDelete
  15. @michelle De hunny

    sama le kite... itu jer yg aku rajin boley?? ekekekek

    ReplyDelete
  16. @cik amal


    sdg dlm proses... tahu guna cum mcm aku ckh tak user friendly kot ==

    ReplyDelete
  17. @Seneorita Baharin

    tu la apa kata kita ramei-ramie jengah tengok apa yg ada kat situ nak?

    ReplyDelete
  18. @◕ D Y S H A S A H H I R ◕


    meh kita sama2 tambah ilmu pengetahuan lai lai lai

    ReplyDelete
  19. @Encik Zaharin

    sedih lak aku nampak ko membongokkan diri ko EZ... jan la cenggitu =='

    ReplyDelete
  20. @Ahsfantasy Ryu


    Sian ko... tak pe pelan2 la blajar lama2 ok la tu kot

    ReplyDelete
  21. @Puteri BeriBiru

    ko ikut jer mcm aku add jer org.. entah mana2 punya follower aku main accpt jer boley?? >..<

    ReplyDelete
  22. @Khairul Zamri

    ko nak ajak aku gi datim ke hape ek.. kbai

    ReplyDelete
  23. @azstory311


    retis, tak retis sgt la ekekeke >.<

    ReplyDelete
  24. @kopi pasta


    Tu dia master of Google plus mai dah... :)

    ReplyDelete
  25. Anonymous13/4/13

    aku baru nak godek2 g+ , moge ko suksess sokmo dgn follower ko tuh..
    yeayyy!!


    jetoll

    ReplyDelete
  26. perghhh manyaknya google+ mama.....

    ReplyDelete