Makan Malam Dan Late Nite Show G.I Joe

Minggu lepas "adik-adik pasang siap" aku berkunjung lagi melawat aku dan family. Ko nampak tak permaian di situ? Serta keakrabaan kami?? Mohon jan jeles dengan keakrabaan kiterang ni... sebab kiterang ni masing-masing mentabah kalau tak jumpa. Sejak bila pun aku tak le pasti, tapi yang aku tahu sekarang ni pesennya dalam sebulan tu at least mesti 2 atau 3 kali kiterang berjimba-jimba. Kalau tak jumpa, aku rasa mau mati kutu le.. (aku teka derang jer ada kutu, aku tak de, ekekekeke sambil amek buku cover kepala takut kena sekeh). 

Jadi malam minggu lepas derang nak buat "saprise" katenya hahahaha, padahal itulah alasan kukuh, lagi nyata kiterang nak berjimba-jimba sebenarnya. So kebetulan hari Ahad tu kan anniversary aku ngan En.Somi. Jadi sebagai induk kutu, aku pun buatlah plan baeekkkkk punya. Kira aktiviti kiterang hari Sabtu tu memang pack giler-giler. Lepas solah Maghrib maka "Oppsss Jimba" pun bermula. Petang tu memang tak sempat nak masak untuk derang, ada tak de pun aku sempat menyinggah kedai goreng pisang dan rembat goreng pisang dan keropok lekor barang 3-4 plastik. Tak sampai 1/2 jam habis licin.. ekekeek nampak beno masing-masing kebulur. 

So lepas maghrib kiterang pun bergerak ke Wangsa Walk... sebenarnya tak plan pun nak makan kat ner.. so jalan punya jalan... pusing punya pusing... bertemulah jodoh kami dengan sebuah restaurant berkonsepkan cafe'). Ambiance dia not bad... service pun ok-ok la... nak kata hebat tu tak le hebat sangat, and makanan overall aku kasi 5/10 kot... tapi platting dia kira taraf2 mcm rancangan DRUNKEN MASTER CHEF jugak la...  So cerita banyak pun aku malas.. maklum semalam baru update entri pasal kerja "separuh jalan" hahaha jadi nampaknya penyakit tu masih lagi menebal pada aku ... silala layankan gambar2 sengal kami semasa berjimba2 minggu lepas... cuma aku nak ckp - walaupun penat tapi aku happy and enjoy hari tu.. kbai..

Ini aktiviti selepas membeli tiket wayang citer G.I JOE, dan aktiviti sebelum makan malam


Di bawah ni adalah gambar-gambar kiterang di sekitar U-Cafe, 
gambar order pun ada jugek... ekekeke ko nampak x permaian kiterang semua di situ??


Dan kat bawah ni, adalah makanan-makanan yang telah diorder oleh perserta "Oppss Jimba" total semua RM149.00 so.. kira reasonable le price dia kan??


Aktiviti yang kat bawah ni berlaku selepas kejadian makan-makan.. 
aku teka derang nak kasi makanan tu hadam betul betul kot ekekeke... dan juga aktiviti sementara menantikan ketiabaan abam silence blog POTIA..


Apa ke sengal?? Dan Apa Motif derang amek gambo cenggini pun aku x tahu le hahahahah


Okeh... rupa-rupanya si POTIAM ni pun lebey kurang sengal gak
 macam kiterang ni ekekeek sabau jer le... :P


Disebabkan katanya nak nonton MIDNITE SHOW, jadik aku dan UMAR pun decided untuk beli tiket wayang yang start pukul 12.30 hahahah ko hado... oleh sebab terlalu sangat la bosan menunggu...  maka macam-macam aksi yg secara spontan berlaku masa sesi "tunggu sampek lebam" ekekeke... aku pun dah tak mentabah sampai bersila atas lantai... ko hado?? Hilang pose "vogidevas" kami semua lol...


Finally memang x le blah... walaupun dah subuh... dan beberapa kali aku terlelap dlm panggung, tapi bila part-part bergambar sume pakat-pakat macam HP baru lepas charged sume pakat segar bugar, siap boleh lompat-lompat kijang lagi hahahahha... dan aktiviti kitarang hari tu berakhir dengan lawatan jimba2 di UPTOWN DANAU KOTA yang berakhir pada pukul 4.00 pagi.. dan paling hebat aku terus tak tidur sampai keesokan harinya.... kbai... 


hahaha that's all folks THE END... TAMAT... JUMPA LAGI papai


DINNER AND LATE NITE SHOW 
@







Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

13 comments:

  1. Saya suka budak perempuan bbju pink tu
    nampak indah..

    #nampak x pmainan aku lol

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/4/13

    Wah... nampak kegembiraan + kesengalan di wajah masing2... berkumpul beramai2, happy2... mmg best kan.

    ReplyDelete
  3. wah!!. nampak bahagia semua..hehehe..
    aku kalo tgk movie suka tempah midnight nya..baru best..hahaha..tak sabar nk tgk Gi Joe..haha

    ReplyDelete
  4. hehehe..mohon tgk cite hantu plak next time, baru takde org tertido kak.. kih3.. syok jimba malam2.. sejuk jek.. :P

    ReplyDelete
  5. kenapa anis tak tau!!?? arghh!!!!! T^T

    ReplyDelete
  6. wahhh meriahnyaaa :D jeleshh3..hehee

    ReplyDelete
  7. sodap nmpk mknan, rasa lapar tetibe haha

    ReplyDelete
  8. banyak betul gambo :)

    ReplyDelete
  9. Lazatnya makanan-makanannya akak! Sungguh high-class! Mahal pula tu, boleh tercekik darah kalau duit saya tak cukup. :3

    ReplyDelete
  10. hayooo!
    gambar tak nak banyak!
    dah la banyak tak edit..
    ini bukan ppp!
    ppp hanya suka gambar edit!

    ReplyDelete
  11. Anonymous4/4/13

    [url=http://buynolvadexonlineone.com/#smqme]nolvadex 10 mg[/url] - nolvadex 20 mg , http://buynolvadexonlineone.com/#iuwnp nolvadex online

    ReplyDelete
  12. woah meriahnya.. apapon apy anyberseri :)

    ReplyDelete
  13. best sangat tengok gambau2 kamu org.

    nanti ada rezeki nak dtg jugak.
    hehehehe

    ReplyDelete