Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Perggggggghhhhhh! Memang machossssss tak hengat aaaa abam LELAKI INI ni... ekeekekek (sekeh nak??) Ko kalau bergambo memang no 1 kan Umar hahahhaa... pe pe pun weh... aku dengan besau tapak tangan beserta kaki aku ni... secara rasminya telah mengjoin ko dan secara automatik ko akan letak nama aku dan buat preview pasal blog aku kan?? La la la la la...

Sila letak BANNER ABAM ENSEM LELAKI INI DALAM ENTRI KORANG TAU..


Ni way sebelum aku tepek dan buat apa-apa yang patut pada entri SEGMEN BLOGLIST BULAN APRIL LELAKI INI... aku nak ucapkan trimas pada ko yang tak putus-putus bagi sokongan moral pada aku punya blog.. dan juga thank you la sebab selalu memeriahkan setiap GATHERING yg dianjurkan oleh PARIPARIPUTIH gitu... 

Lastly but not least aku harap SEGMENT ko ni akan mendapat sambutan yang 'VOGIDEBAS' gitu.. hahahah akhir kata MAJULAH BLOG LELAKI INI untuk wanita2 solo di luar sana ekekekeke.....

And those yang nak join baik korang join cepat... tak gigit jari le korang kan... dah meh meh.. cepat-cepat join... la la la la la

Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!)
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini
) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini
Tarikh tutup 12 April 2012. 
15 blogger terawal yang join, aku akan buat Blog Review untuk korang. 
30 blogger terawal akan dapat masuk bloglist.



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

16 comments:

  1. sayang sgt2 ko kak!
    thanks weh!
    hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. @Lelaki Ini

    Alo lo lo so suweeettt aku pun sayam ko eh.. la la la la >..<

    ReplyDelete
  3. wah gaya artis..hehehe

    ReplyDelete
  4. @azstory

    mohon join meh meh.. la la la la

    ReplyDelete
  5. http://www.silenceblogz.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    dtg dari segmen yg sama...
    eh! boleh berkenalan tak?

    ReplyDelete
  6. @potia casadelarossa

    ekeek abam ni pun mcho gak ni... bila nak buat segmen lagi ni la la la

    ReplyDelete
  7. ye aku pon nk dsayangi umar

    jap aku buat


    npk x pmainan aku p?
    LOL

    ReplyDelete
  8. @Iffah Afeefah


    iffah nampak sangat2 aku punya disayangi oleh lelaki ini secara automatik... hahahah ko nampak tak permainan tu?? eh LOL

    ReplyDelete
  9. cik akak singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  10. semakin mantopppp!haha

    ReplyDelete
  11. @Nao Mei

    aku rasa bukan takat aku singgah aku follow sekali blog ni k bai

    ReplyDelete
  12. @Chesdi Izdihar


    LO ko baru tahu ke?? Sian ko kan?? ekekekeke >..<

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen :D

    ReplyDelete
  14. deno datang dari segmen LELAKI INI dan terus folow sini... :)

    www.dayangdneo.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    ReplyDelete