Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih

Aku mulai post aku kali ni dengan lafaz bismillahirahmanirahim... menggeletar jari-jemari aku nak menaip. Maklum, dah lama gak aku tak merapu kat blog PARIPARIPUTIH aku yang semakin hilang warna putihnya ekekeke (ok aku tipu). Sebenarnya dah berhari-hari (pada hal dah makan bulan pun) aku nak buat segmen ni. Yelah follower aku pun makin lama makin malap jer, macam cahaya pelita yang ditiup angin pada sumbu yang basah... (faham tak, tak faham mohon abai hahahaha).

Tapi berkat nasihat, kata-kata berapi lagi berasap-asap dari teman-teman blogger yang dah mejadik usahawan  berjaya (malah yang dah jadi retis pun ada gak) maka aku kuatkan hati dan jari-jari aku untuk memulakan entri ni. So sudah terang lagi bersuluh kan.. aku buat segmen ni sebab nak tambah follower aku yang tak sampai pun 2K... cadangan aku ingat nak cecah 200K dalam tempoh 1bulan ni (preetttttttttt pengsan aku hahaha... mohon jan layan ayat tu, fitnah semata-mata hahahaha).

Bukan apa list yang ada sekarang ni x meriah sangat jumlah dia... jadi aku rasa lagi ramai dan berderet-deret list dia lagi masyukkkk kan... (dah le aku punya nuffnang tu dari dulu sampai sekarang x pernah dapat nak merasa hasilnya hatta nak beli "kepci" happy meal pun x layak) jadi untuk menghilangkan persaan gudah gulana aku tu ni aku nak mulakan segmen ni.. Harap-harap ada sambutan la.. klw tak de alamat bungkus kedai le aku hahahahha (ni pun aku tipu). So syarat dan penyertaan senang jer aku copy paste jer dari blog LELAKI INI (tak yah nak mengdu ke dia. aku tiru dia,sbb aku dah  mintak kebenaran dia awal2 ekeke... )

Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak cantik tak apa, encem perlu! Haha)
2) Follow blog PARIPARIPUTIH (Wajib!). Tolong nyatakan anda followers yang ke berapa. 
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih


4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini

Senang bukan? Tarikh tutup 04 May 2013. So, korang ada 12 hari untuk buat entri. Tapi, 15 blogger terawal yang join, aku akan buat Blog Review untuk korang. 50 blogger terawal akan dapat masuk bloglist. Kalau ada lebih orang join, aku akan buat satu enti khas letak link korang semua. Okey?

Aku akan update senarai peserta kat entri ini. So, kerap2 lah datang jenguk blog dan entri ini.  Sila marah aku, kalau aku terlepas pandang nama korang. Haha. (ni pun aku tiru ayat LELAKI INI harap dia x sekeh aku la la la la la)

Bismillah... 
Dengan Ini Secara Rasminya
Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih 
telah pun bermula:

Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

56 comments:

  1. Aku mls skang. Aku kasi can org lain la dlu. T da rajin ak wat k.

    Org ke 89 ehh

    ReplyDelete
  2. http://lelakiini89.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower-pari.html

    aku yg hensem lagi tampan! org pertama!

    ReplyDelete
  3. join...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. Mama. Ai join :)
    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. http://yusmanorain.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    akak.. lupa dah follower yg ke brape.. takpe kan? ekekkekee

    ReplyDelete
  6. awak , kite join ..

    http://nanafarinaa.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. joined!!

    http://fakhruru.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah aida otw join.. support! support! hari tu umar punya tak sempat nak join :( maaf umar..

    ReplyDelete

  9. join..!!!!! :)

    http://albakriclanwithlove.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. maksudnya apaan nih hehehe

    ReplyDelete
  11. Nadia join!

    http://biawakitucomel.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. pjie da join
    heheheh
    slamat bersegmen

    http://pjiekun.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower-pari.html

    ReplyDelete
  13. join ! :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. salam..kathy join ye?
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. saya join !

    http://athirahkimeunkyung.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    saya follower yang ke-1605 ;)

    ReplyDelete
  17. http://nampaktakpermainandiakatsitu.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.htm
    saya join
    yang ke 1607 :)

    ReplyDelete
  18. nida join.. :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. join=)

    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  20. join (:
    http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  21. Sy pon join...

    Followers ke 1611

    http://nadiahashikin25.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    TQ. :)

    ReplyDelete
  22. Joined!

    http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. Updated!

    http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  24. yam join

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  25. sha dah join :)

    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  26. hi pari2 putih..
    sye follower yang 1615..

    sle lawat ye :)

    http://athirahsafarudin.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  27. Kjm ny blogger.com
    aku tglkn link kot

    mne pgi komen aku????
    Wlpon cm spruh hti. Aku join gk sgmn ko wuuu

    ni tacing ni

    ReplyDelete
  28. Salam...join

    Follower ke-1616

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  29. http://thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  30. Lino Michi ™23/4/13

    wahh..meriahh naa..selamat bersegmen dan menambah kengkawan..adioss.. :D

    ReplyDelete
  31. JOIN :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/segmenbloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  32. Success :)

    http://awanterapung.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  33. salam perkenalan..

    aiza join juga.. Follower ke-1618

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  34. http://sabghina.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  35. wa join sini.. yeay
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. wa sakit perut,dtg sini sat buang apa yg patut..eh? silap2.. hahaha...

    http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2013/04/ini-bukan-kisah-seram-segmen-bloglist.html

    nah..nk join..hhhehe

    ReplyDelete
  38. join

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  39. http://tenggilingbergulung.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  40. http://tempoyakduriangoreng.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  41. Salam perkenalan~ Jess join segmen ni.
    Follower ke-1627 ^_^

    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  42. sy follower ke #1628 ^_^
    http://masespiranza.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  43. Join..#1633

    http://nurdejarahim.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  44. maaf lambat join

    http://ceriazaitul.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    aku bertabah nk buat entry pakai tab

    =='

    dipost oleh Iffah Afeefah

    #nmpk x pmainan kami? LOL

    ReplyDelete
  45. wah ramai join ... yeahh !

    ReplyDelete
  46. kite joinnn :)


    http://lovelytasya32.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  47. join boleh x?

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  48. Hai kak :) join sama..

    Follower ke 1643

    http://picturefinding.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  49. join...

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  50. http://mylifestoryz.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    baru join

    ReplyDelete
  51. Ehem Ehem

    Saya Cik Cokelat aka MyraMN

    Mohon lihat ini ya buukk...

    http://sayacikcokelat.blogspot.com/2013/05/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    Im IN!!! Thankksss MMuahh!!

    ReplyDelete
  52. Ehem Ehem

    Saya Cik Cokelat aka MyraMN

    Mohon lihat ini ya buukk...

    http://sayacikcokelat.blogspot.com/2013/05/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    Im IN!!! Thankksss MMuahh!!

    ReplyDelete
  53. Joined XD

    Saya follower #1648.

    Cek di sini ya post saya...

    http://edelweissthestrongest.blogspot.com/2013/05/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    Thankyou!

    ReplyDelete
  54. Alamak, tau pun dah petang. Confirm tak sempat join. Insyallah lain kali lah.

    ReplyDelete
  55. fuyoo, ramai yang join segmen cik ton. meriah gitu2...

    ReplyDelete
  56. banyak juga follower listnya ya :)

    ReplyDelete