Silence Day Of Wednesday | Syyyyy... Rahsia Tau..

Semua dah tahu bila tarikh MENGUNDI?? 
05 May 2013 Selamat Mengundi (^_^)


JOM TUNAIKAN TANGGUJAWAB MASING2 - JANGAN NAK SIBUK-SIBUK PONG PANG PONG PANG SANA SINI.. TAPI TIME UNDI TAK GI... HAHAHA... JADILAH RAKYAT YANG BERTANGGAUNGJAWAB YE....




Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

29 comments:

  1. pes time aku mengundi tahun ni.
    saya pilih mengundi. haha..

    nanti pegi mengundi bawak bendera malaysia. LOL

    ReplyDelete
  2. hehehhe.. pilih yang terbaik dan yang boleh dipercayai.. :)

    ReplyDelete
  3. @michelle De hunny

    Aku nak bawak mendera HARIMAU MALAYA ngan tak?? ekekeke >.<

    ReplyDelete
  4. saya pilih mengundi kak.hehe

    ReplyDelete
  5. aku xdaftar pon lg lol

    ReplyDelete
  6. <---- tak daftar pengundi lagi =.=' *terasa menyesal dan rugi*

    ReplyDelete
  7. rm500 satu undi......... *..*

    ReplyDelete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. jom mengundiiii heeee.. tp dlm kepala xtau nk undi sape.. udah konpius dgn isu politik skrg ni..

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tadi pergi laut nk pukat ikan,nmpk ikan pari,kejar kejar terus smpi cni... :)

    salam kenal n slmt mngundi..jgn buat undi rosak ye..
    hehe

    (^__^)v

    ReplyDelete
  11. yeay x sabar nk memangkah nie hehehhe

    ReplyDelete
  12. @El Hardy

    ya aku la ikan pari tu la la la la

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. jom jom kita mengundi, mengundi itu hak kita...undi itu rahsia...

    ReplyDelete
  15. Anonymous13/4/13

    aku tetibe dah didaftar kan wpun xpenah mengundi
    lol..

    dan aku pilih mengundi :)

    ekaited bebenor aku ..

    jetoll

    ReplyDelete
  16. Undi anda penentu masa depan. haha

    http://lovelynemo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. tahun nih 1st time mengundi.. tak tau lah nk undi sape.. tgk jek lah nnti..kih3

    ReplyDelete
  18. jom undi aku dalam anugerah bintang popular! hahahah

    ReplyDelete
  19. nak lenggang kangkung je g pusat mengundi nanti. disebabkan baru first time memang abra sikit le. hahaha kemain kita, undilah calon yg boleh memajukan tempat anda.. kekekekke

    ReplyDelete
  20. selamat mengundi yaa :)
    salam rakan blogger saya yg baru ..maaf tak ada kotak followers dalam blog sy .. sbb sy tak mau letak..hehehehhe..

    p/s : kita jadi rakan blogger ya .. :P

    ReplyDelete