BLOG REVIEW: PESERTA SEGMENT BLOGLIST TAMBAH FOLLOWER PARIPARIPUTIH PART1

Assalamualaikum... aku teka ramai dari blogger-blogger yang membaca entri aku ni telah pun menjalankan tanggungjawab masing-masing sebagai pengundi dan menjadi soerang rakyat Malaysia yang bertanggungjawab. Keputusannya sama-sama la kita tunggu ya.. dan aku harap apa pun, biarlah yang terbaik untuk rakyat dan negara Malaysia. Ok... kita tutup pasal PRU13, dan mari kita tengok siapakah calon-calon atau perserta SEGMENT BLOGLIST TAMBAH FOLLOWER PARIPARIPUTIH.

Seperti yang aku dah janjikan... segment ni akan tutup pada 4 May 2013, iaitu semalam. Dan walaupun aku tahu masih ramai yang berada di kampung halaman untuk balik mengundi, tapi janji tetap janji. 15 blogger terawal yang join, aku akan buat Blog Review untuk korang. 50 blogger terawal akan dapat masuk bloglist. So jom kita berkenalan dan terjah peserta-peserta yang telah berjaya menjuarai carta SEGMEN BLOGLIST TAMBAH FOLLOWER PARIPARIPUTIH:



Lelaki Ini... Mamat yang muka macam anak Dato Yusoff Haslam ni.. (katanye bukan aku yg cakap).. awal-awal lagi komen dia terpacak dalam komen aku. Macam dia kata, aku dengan dia memang rapat, bak kata  lagu indon tu "teman tapi mesra" le ekeke.. (mesra la sangat... klw jumpa asik bertekak hahahha). Blog dia ni sempoi jer... tak serabut pun, selalunya dia akan update pasal kisah-kisah peribadi dia... dan paling dia suka update pasal DATO SITI NURHALIZA.. (dia kata klw CT tu bujang dah lama dia masuk minang ekeke) byk la ko kan UMAR... ok ging... citer byk pun tak guna mohon korang bw dan terjah blog LELAKI INI.. istimewa pasal dia... dia memiliki suara sebijik macam ANUAR ZAIN.. yang memang menjadi fav untuk para-para pari gadis-gadis mak-mak gadis eh.. hahahah



Blog Cik Wana ni suweet jer aku tengok. Ada gambar mompan tengan bermain dengan camera... tulisan CORETAN WANA denga rona merah jambu... ayu gitu. Walaupun simple, blog dia sedap mata memandang. Ko ni bujang ke dah kawen Wana? Kalau belum, ha sapa-sapa yang nak terjah tu mohon terjah. Dari segi follower not bad dan 1,300 lebih orang. So apa korang tunggu lagi? Gi la bw sekrang untung-untung dia masukan korang dlm bloglist dia kan. La la la la la



Feweeeeet! Gadis bermata bulat ni pun dah lama aku kenal. Comel lote orangnya, jadi tak hairanlah kalau dia buat segment berebut-rebut orang nak join. Dia punya blog pun ala-ala gurly gitu... FINK KALER... ko hado? Ha ha ha ha... tapi satu yang korang kena tahu pasal si Aimi ni... dia ni aku dulu gelarkan dia anak SUPERMAN... bukan sebab dia boleh terbang ke, atau ada power sinar x, tapi dia ni suka la sangat-sangat dengan T-Shirt yang ada tulis "S" asal nampak T-Shirt Superman aku nampak dia, asal aku nampak dia aku nampak T-Shirt Superman... ini kali la kan hahahha ok la jom korang sume harus terjah blog dia ok



WOW! Whose that girl?? Agagaga sekilas pandang macam YUNA kan?? Dua kali pandang macam Rani Mukerjee tapi bila pandang betul-betul rupe-rupenya si Bluewendy atau nama x tipu dia NORAIN YUSOFF. Dia macam mana? Ok orangnya sangat sopan santun, budi bahasa, lemah lembut, rajin ke dapur weh.. (mana aku tahu? tau le dah tu kami selalu lepak tiap-tiap minggu). Tapi sejak dia join group "SENGET" aku... aku teka dia pun semakin senget hahahah.. so sebelum dia condong terus, baik korang ramai-ramai gi terjah blog dia yang comey macam tuan dia jugak... jom jom terjah terjah 



Ok.. Nana Farinaa ni... aku x reti lak nak komen banyak pasal blog dia.. sebab aku rasa dia pun baru dalam dunia blogger ni. Tapi dari pemerhatian aku la.. si Nana ni minat warna PURPLE kot.. sume purple ko sedondon gitu, dari baju, background template gambar dia sume warna yang sama. Ha ha ha ko hado? Nak warna-warna sedondon gini?? Tak pe... tak pe.. sukati dia le nak guna kaler apa pun kan.. yang penting dia dah join segmen aku ni.. dan apa kata sebagai balasan dia.. ayuh semua kita terjah blog dia.. bagi dia semangat untuk terus berbloggin secara sihat... jom lai lai lai hahahah

Ok lah sayam-sayam ku semua... cukup la dulu BLOG REVIEW: PESERTA SEGMEN BLOGLIST TAMBAH FOLLOWER PARIPARPUTIH ni ok.. lagi 10 orang esok dan lusa la plak.. bukan apa.. tak senang mata aku nak menaip.. dah naik juling air dah kejap mandang screen lappy, kejap pandan TV lama-lama jadi mata Amitah Bachan lak aku... kan so aku amek keputusan untuk stop sini dulu.. kasi can la.. aku nak tengok keputusan PRU 13 ni.. ok la jangan lupa sume rajin-rajin bw ye untuk updates. K-bai.. chow chin chow..

BLOG REVIEW: PESERTA SEGMENT BLOGLIST TAMBAH FOLLOWER
PARIPARIPUTIH PART 1









Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. menabah la mereview masih ramai lg kot.ekeke ..

    ReplyDelete
  2. Tak pe aku buat slow slow.. Itu syarat baa janji kena d tepati.. Ni pun lum hbis add bloglist

    ReplyDelete
  3. thanks review mama.

    syafiqka pun boley ;) hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada mereka yg berjaya..

    ReplyDelete
  5. nasib baik review utk 15 orang jer... kalau review utk setiap orang yg join *49 orang*, berpeluh2 la ketiak mak cik Lemah yg jual goreng pisang gebu tu nak menyiapkan review2 tu...

    ReplyDelete
  6. @Aimi Syafiqah

    Aimi no hal sweety.. la la la la

    ReplyDelete
  7. @BUNDA a.k.a KN

    bunda yg ku kasihi mesti derang kembang hidung baca ucapan bunda tu hahahah

    ReplyDelete
  8. @kopi pasta

    Miko agak la hahahha... masalahnya Kak Lemah tu suka dirinya digelar Kak Ton.. comey tak kak ton?? ekekeke >..<

    ReplyDelete
  9. untung la... ehh... hehehee

    ReplyDelete
  10. dah lama tak singgah kat blog lelaki ini.hehe. nak singgah kejap ler..

    ReplyDelete
  11. terima kasih kakaku syg!!!!! muaaahhhh kau!

    ReplyDelete
  12. @Lelaki Ini

    sama-sama sambut muah ko tu.. letak lam peti hati eh.. ekeke... sekeh mau?? :P

    ReplyDelete