Kain Untuk Hari Raya Sudah Ada...

Hi Salam semua, kali ni entri aku agak serius sikit berbanding entri aku yang sebelum-sebelum ni. Kenapa? Sebab aku sekarang ni sedang dalam proses menjinak-jinakkan diri dalam bidang perniagaan.. WHAT!!?? Paripariputih nak jadi business women? Lol mesti korang x percayakan? Well well well trust me... aku serius... sebab aku nak tengok macam mana skill aku.. seandainya aku ni seorang business women. Adakah kawan2 akan beri aku galakkan, adakah aku akan berjaya atau adakah ini semua angan-angan?? Hurm.. aku rasa it's time for me to move on.. i guess ^_^..

And for a start... aku nak pertolongan dari korang semua... mohon bantu aku untuk menjadi seorang BUSINESS WOMEN yg berjaya satu hari nanti.. mungkin macam KAK TON kan?? Who knows... jadi mari ramai-ramai... korang jengah-jengah MYSISTERBOUTIQUE (stock sedia ada dah...) untuk keterangan lanjut dan sebarang tempahan sila layari page share dan like MYSISTERBOUTIQUE ni di FACEBOOK...

And for your info harga yang ditawarkan adalah yang terendah... cepat! cepat! sementara stock masih ada! Ni nak dekat puasa... lambat nanti tak berbaju raya akak-akak kita nanti.. untuk abam-abam.. apa lagi kasi rembatla sepasang dua untuk aweks or isteri tercinta kan... ^_^ ekekeke


Inilah logo 















Sebagai permulaan ni aku start dengan kain sulaman jer la dulu... esok-esok insyallah kalau ada peningkatan mungkin aku akan jual tudung pulak, aksesori tudung ke kan?? Kalau ada idea share-share la kat kotak komen di bawah ni... nak tengok KAK TOM jadi businewomen berjaya tak?? Ekekekke.. ok la.. selamat menjamu mata dengan kain-kain yg cun dan vogidevas dari MYSISTERBOUTIQUE ni ek... akhir kata majulah PARIPARIPUTIH untuk negara yay! Peace yo!

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. wah, cantik, cantik, cantik..
    nak beli lah..
    eh jap kak, bnak check dulu..


    alamak, aku lakilah kak!

    ReplyDelete
  2. @Lelaki Ini

    Cittt... mohon belikan aku sepasang eh.. kbai hahahaha ^_^

    ReplyDelete
  3. wah wah.... dah jadi business women plak.... bagus bagus...

    ReplyDelete
  4. @Dik bee

    Dik bee kecik keciklan jerk hahahha mohon support kawan mu ini like jgn tak like :P

    ReplyDelete
  5. wow, mantap. usha page tu siap ada alamat kedai lg. sewa atau beli terus tapak tu?

    ReplyDelete
  6. @kopi pasta

    Sewa.. bkn ppp sorang jer ni.. jv dgn kawan2 lain jugak boley x mcm tu? eh ^_^

    ReplyDelete
  7. sesuai meniaga, raya nk dekat..huhu

    ReplyDelete
  8. @the malay male

    kan... hahahah ni buat bersemangant nak jual kain kak tom ni hahahah

    ReplyDelete
  9. wahh.. chaiyok2 akak.. smoga di murahkan rezekinya.. :)
    smua kain chantek2!! suke2!!

    ReplyDelete
  10. wow semoga berjaya , gituu.
    cantik semuanya.
    boleh x aku nak tumpang melabur kat situ? ehh..

    ReplyDelete
  11. @michelle De hunny

    Mici thanks.. tumpang melabur?? boleh sgt mohon tumpang melabur duit ko byk2 ek.. hahahah >..<

    ReplyDelete
  12. subhanallah, cantikk :)

    ReplyDelete
  13. mmg cantik dan menarik lagi tertarik..lagi indah kalau ade yg belikan sbg hadiah..erkkk..kreeekk

    ReplyDelete
  14. wah hantek2 kain dpt mana

    ReplyDelete