Bila Jerebu Mengganas! Perghhh! Ayat... Kan...

Salam semua... tempat korang kena jerebu tak?? Kalau kena tu hati-hati la ye.. jan ambil mudah... ni sekarang ni jangka pendek ko tak nampak la effect dia... tunggu le beberapa bulan nanti... bukan apa, asap jerbu ni kan merbahaya pada paru-paru... Pada yang tempat korang tak kena tu bersyukur la kan... 

Aku ni kat dalam opis pun kena pakai topeng weh... aku rasa dah macam NINJA pulak ekekeke... tapi best gak, sekali sekala jadi NINJA kan... (bosan aku jadi orang biasa ekekekeke) korang yang degil-degil tu, kalau tak nak pakek topeng... sat gi kena semput jan salahkan aku, kata tak warn korang kan... hahahahah 

Ok la.... Oleh sebab jarak pandangan aku dari lappy ni dah tahap kritikal (ekekekek aku tipu) jadi aku nak menghadkan penulisan, padahal malas nak menaip ekekekek, nampak x permainan aku? Hu hu hu... dah la weh... aku tulis panjang2 pun bukan korang baca sampai habis pun kan?? So motif sebenar aku buat entri ni bukan apa... saja nak menggalakkan korang supaya jaga paru-paru korang yg tak de galang ganti tu... 

Kalau korang kata rimas, (memang la aku mengaku rimas pakek topeng ni), tapi kalau korang kata tak "stylo" pakek memang aa nak kena sekeh dengan aku... sapa kata pakek topeng x leh nak bergaya?? Tu la korang silap... meh sini aku tunjukan cara bergaya musim jerebu hu hu hu.....


MUSK - BUDGET ENGSEM MCM SHAH RUKH KHAN


MUSK - BUDGET TAHAP WWF 
(MOHON PAKAI SENDIRI PUNYA HAHAHA)


MUSK - BUDGET COMEY LA KUNUN KUNUN KAN?? 


MUSK - BUDGET SCARY LA SGT! NI KLW PAKAI MLM2 LALU DEPAN AKU
 MMG BUDGET NAK KENA SEKEH LA JAWABNYA... =..=


MUSK - BUDGET (TAK DE BUDGET SBB X DE DUET... EKEKEKE)


MUSK - BUDGET COOL LA KONON... CIT... 


MUSK - BUDGET KALAU KO GI MAHKAMAH 
MMG MCM NI SELALU DERANG BUAT KAN??


 MUSK - BUDGET NAK NAMPAK MCM KUCEN... 
NI LA MUSK DIA... TPI MATA KUCEN BESAU LAGI AKU TEKA EH..


MUSK - BUDGET AGAK-AGAK NAK KENA "KAKI" DGN AKU,
GUNA LA MUSK TROLL NI... HARUS KEKAL 
WAJAH KO MCM TU... HAHAHAHHA... 


 hati jerebu tak sapa yang tahu...hu hu hu...





Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

37 comments:

  1. Entry senget xbole blah lol

    ReplyDelete
  2. haha....lawak ler mask dia....

    ReplyDelete
  3. mask hero hindustan tu, misai tu dah tak nampak mcm misai tapi nampak macam bulu hidung tebal lgi panjang terkeluar drp lubang hidung...

    paling suka yg muka troll tu..

    ReplyDelete
  4. @Iffah Afeefah

    ekekekek bukan senget sebarang senget PAH senget-senget membawa tips berguna eh...

    ReplyDelete
  5. @Sukma Haron

    itu la ingat tahun depan nak masuk aa raja lawak eh.. kbai

    ReplyDelete
  6. @kopi pasta

    Ekekekek itu kira 2 in one MIKO misai boleh bulu idong pun boley hahahhah mmg x leh bla kan yg troll tu ^_^

    ReplyDelete
  7. hahhaa....sengal je semua pakai mask cenggitu... ko punya mask mana?? kasi show la sama kitorg..ekeke

    ReplyDelete
  8. mcm2 jenis mask ada.. hehe

    ReplyDelete
  9. @Dik bee

    eh aku punya ala ninja mana boleh reveal kat public hahahha kbai >..<

    ReplyDelete
  10. @Maria Firdz

    mohon pilih mana yg sesuai... pas ni dah tak de dah jual pesen cenggini :P

    ReplyDelete
  11. sakit mata, sakit tekak...aduyaiiiii jerebu

    ReplyDelete
  12. kih kih kih.. jerebu pun leh mengganas..
    Wanita Ini | Tazkirah

    ReplyDelete
  13. @the malay male

    Takpe asalkan x sakit hati eh :P

    ReplyDelete
  14. @Waazin Aiman

    tu la lu apa tau...?? ingat manusia jer leh mengganas.... kbai.. hahahahha

    ReplyDelete
  15. cop nak nombor 2.. tapi nak yg pink ekekeke

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum kak pp.. ekekke..

    bergaya perrghhttt.. btw aq suka yg muka troll tu. mohon boking utk aq satu, aq nak lalalalaal...

    btw, tawau kt tempat aq bebas jerebu, syukur alhamdulillah, bole la sedut udara segar,, teruk jugak aq tgk area sna jerebu, jaga kesihatan k...

    kirim salam dgn org rumah.. nnt ada rezeki pegi lg... jgn tutup pntu sdah... hahahahah...

    ReplyDelete
  17. @potia casadelarossa

    Pink apa?? Mild Pink? Shocking Pink? Ekekekekek ^_^

    ReplyDelete
  18. @Lina

    walaikumsalam w.t.b amin... mohon datang bwk org umah ko gak klw mai eh.. hahahahahha

    ReplyDelete
  19. @paripariputih harus la kak bawa org rumah.. ekekeke... tggu je..

    ReplyDelete
  20. @Lina

    masa tu ko dah kawen ke weh?

    ReplyDelete
  21. hehehe mcm mcm style kannn..

    ReplyDelete
  22. rasanya jerubu yg paling teruk kali ini

    ReplyDelete
  23. @adzairdawati makdara

    kan sis.... tu la mcm mcm skrg ni...

    ReplyDelete
  24. @Telor Power

    agakla... lama pulak tu... org yg penyebab mcm lepas tgn jer eh... >..<

    ReplyDelete
  25. http://kluangmanexpress.blogspot.com/2013/06/kj-mula-mengganas.html

    ReplyDelete
  26. boleh than la.....

    ReplyDelete
  27. hahahaha...

    ganas2 belaka mask2 tu Datin...

    macam2 gaya.

    tapi alhamdulilah.. sekarang jerebu dah makin kurang kan.. dah hujan :)

    ReplyDelete
  28. Semua topeng yg cool haha..tapi kat puchong jerebu dah ok..dah tak nampak orng pakai topeng dah..

    ReplyDelete
  29. assalam, haha mask dia...bunda nak beli lah satu kalu ada...

    ReplyDelete
  30. yg kfc mana ada jual. susah nak cri tu

    ReplyDelete
  31. hahaha. pakai spender pun ada jugak??hahaha

    ReplyDelete
  32. Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

    ReplyDelete
  33. Amboi , agak2jerebu da xde...n3 bru pun dilanda jerebu ke kak salmah... ekekeke

    ReplyDelete
  34. Jerebui udara dah hilang, cuma kita kena jaga agar hati tak berjerebu bila puasa nanti...

    ReplyDelete
  35. tumpang tanya, topeng yang no 2 tu available lagi x?saya nak order..free postage kan?ekekeke

    ReplyDelete