BLOG REVIEW: PESERTA SEGMENT BLOGLIST TAMBAH FOLLOWER PARIPARIPUTIH PART 2

Yay! Segment tambah follower PPP part 2 datang lagi?? Ye la.. ini blog review 15 perserta terawal yang join segment aku hari tu. Kalau nak tengok 5 sebelum tu click SINI. Walaupun tersangat-sangat lewat aku kerahkan jugak masa, tenaga, jari dan otak aku untuk buat segment ni. Bukan apa janji tetap janji. So walaupun dalam keadaan kelam lagi kabut, aku curi-curi masa jugak untuk mengupkan entri ni. So pada sesiapa yang nak tambahkan kenalan pada blog korang tu apa kata terjah ramai-ramai mereka-mereka ni yang sumenya very sportrim eh sporting gile... kalau korang follow depa sah sah derang akan follow korang balik. Dah le peramah... rajin pulak tu hehehehhe (ayat coverline sebb x sempat nak review one by one), so aku buat komen secara pukal jer la.. kira halal la kan hahahah. Ok dah dah.. dari korang baca aku merapu ni baik korang gi terjah blog-blog blogger2 hebat ni ok.. selamat maju jaya la la la la la... Amacam ok tak ayat-ayat kipas aku ni?? Ekekekek k bai ^_^













Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

  1. Assalam,

    Tahniah untuk mereka..

    ReplyDelete
  2. Una felice serata a Te...ciao

    ReplyDelete
  3. wah terima kasih (tiba2)

    ReplyDelete