Ulangtahun Seminggu Hubungan Kita Bakal Dapat Anugerah Sup Kaki Dari Aku Harap Maklong




This Is So Buat Aku Nak Throw Up :P


Video ni bagi aku tak le menarik sangat, sampai aku nak upkan dalam n3 aku hari ni... tapi yang lebih membuat aku tertarik nak buat entri adahal komen-komen yang sangat-sagat "kelakau" giler buat aku nak terjun lopak selepas membacanya... 

Dan untuk budak dalam video ni nasihat aku... dunia dia masih baru... tak perlu la bersumpah janji sakan kesian mak pak dia... hurm.. ekekekekke... budak2 la ni... apa nak jadi pun x tau... ANAK SAPA LA NI????!!! ERKKK =..='

KOMEN PALING MENARIK DARI JURUKOMEN: KASUT DAH KAPUR?? WAKAKAKKAKA ^_^

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

21 comments:

  1. Hahaha nasihtkn elok2 da le kn..

    Senget je komen tu

    ReplyDelete
  2. hahahahaha... dah putus budak ni dgn bf dia.

    pemes dak ni .. muhahaha

    ReplyDelete
  3. dah putus kan budak ni?? pemes tul

    ReplyDelete
  4. @Iffah Afeefah

    ya senget yang sgt mendalam maksud dia ipah ekekekeke ^_^

    ReplyDelete
  5. @Lina

    amboi... peminat setia dia rupa2nya ko ni Lina dlm diam hahahahah ^_^

    ReplyDelete
  6. @Dik bee

    Ye ke?? lantak le... derang ni hahahha >..<

    ReplyDelete
  7. dah kapur la tu kasutnya..tu yg g buat video tu..hahahaha

    ReplyDelete
  8. @Cik Sakura

    kan cik sakura... bijak sungguh ang ni ekekekke ^_^

    ReplyDelete
  9. tuh la..kesian mak ayah.. adus.. dgr kata dah putus..ekekkekee

    ReplyDelete
  10. cara mudah nak dapat komen pedas2 n nak smua orang kenal dia... popular mee segera...

    ReplyDelete
  11. adehhhh budak nie now dh femes, moga dia ambil iktibar

    ReplyDelete
  12. semalam melawat blog dia.. pergh... traffic giler2.. masa pegi blog dia pagi2 buta pun ada 350 orang online kat situ... dalam kenyataan mohon maaf dia kat blog sebenarnya video tu adalah private untuk dia dan kekasihnya sahaja.. bukan untuk public... tapi ada org dah download dan upload semula ke laman youtube dan kesannya orang ramai dok kutuk dia... dia mengaku kesilapan dia...

    ReplyDelete
  13. @Norain Yusoff

    tu la.. masalahnya beria-ia sgt.. dia bersumpah setia :P

    ReplyDelete
  14. @Aku Penghibur

    femes yg memalukan diri sendiri...

    ReplyDelete
  15. @potia casadelarossa

    bagusla... harap2 dia belajar dari apa yg dah terjadi...kan...

    ReplyDelete
  16. Aku tak mampu mengulas lebih panjang..bimbang menjadi fitnah..huhu sekian..

    ReplyDelete
  17. Memang femes .. hampir femes macam opah gangnam hahahhaah

    ReplyDelete
  18. untungla femes...ha3

    ReplyDelete
  19. rasa sweet ke tu. hahaha..
    muka dah lawa dah tu :D
    senang je org skarang ni nak pemes upload video terus pop yay yay.
    heheheh

    ReplyDelete