Come Back!

Aku nak buat come back? Biar la bebenar kan? Rindu tak korang nak baca entri-entri "merepek" aku? Ha ha ha ha aku yang dah lama menghilang, aku pulak yang banyak bertanyakan soklan kan? Ha! Nampak tu berapa banyak "question mark" aku? Itu baru hanya pada permulaan entri aku. Dan secara tak langsung, itu telah menunjukkan betapa banyaknya benda yang aku dah tercicir. 

Rentetan dari sebelum puasa, membawak ke hari ni... aku tak berpeluang langsung nak menaip-naip kat entri aku. Mana tidaknya... starts puasa aku sibuk dengan urusan-urusan pejabat, rumahtangga, persiapan-persiapan raya, dan sekarang aku sibuk dengan jemputan majlis-majlis open house yang masih lagi aku terima sehingga minggu depan. Perghhhhh! Non stop tuu.. itu pun ada satu dua, yang aku terpaksa turn down (maaf la banyak-banyak, tak termampu nak attend kesemuanya).

Ya.. berbalik pada topik "comeback" tu. Aku ingat aku nak buat beberapa perubahan kat blog PARIPARIPUTIH ni.. cuma tu la.. memandangkan aku punya blog kalau nak diubah kena guna HTML (yg paling aku x reti nak guna). Aku cuma nak tukar header kat atas tu jer. Nampak suram sangat... tapi nak buat perubahan ni bukan mudah. Banyak benda aku kena fikir. Paling penting aku kena minta tolong SIFU aku owner blog SilenceBlogz tuk tukarkan header aku tu. (ha ha ha padan muka aku, hari tu dia ajar dah, aku yg lampi sgt, x paham-paham). Tak pe la.. aku akan cuba perlahan-lahan. 

Sementara nak tunggu my official COMEBACK tu. Jom la layankan gambar-gambar sepanjang raya hari tu (aku tahu walaupun dah hampir basi, tapi kenangan hari raya tak kira bila-bila pun tetap terindah dalam ingatan kita semua kan? Tak caya? Cuba korang belek-belek balik gambar-gambar raya yang lama-lama tu. Mesti korang tersenggih sorang-sorang kan? Dah...  jom tengok apa yang dah jadik pada aku masa raya hari tu... raya open house marathon... 

RAYA PERTAMA 








RAYA KE DUA 








Ni entah raya yang ke berapa aku pun x ingat daaa... ha ha ha ha









Kejadian kat bawah ni berlaku Ahad lepas ^_^






www.paripariputih.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

  1. Assalamualaikum kak, speechless tengok gambar banyak hehehe. welcome back kak :)

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim

    wsalam akak mmg suka bergambo harap kak long lol ^_^

    ReplyDelete
  3. Sekali datang, semua kejadian satu n3..
    Ekekkeke..
    Welkam jemah ;)

    ReplyDelete
  4. @Cik Zaitul

    nandree nandree hak hak hak

    ReplyDelete
  5. mana komen aku??

    ReplyDelete
  6. @bee

    kena telan la tu lol ^_^

    ReplyDelete
  7. Yeah come baby come. Hehehe

    ReplyDelete