Kokopelli Indah Di Mata Enak Di Rasa

Assalamualaikum, selamat petang Jumaat. Esok kita akan meraikan hari kemerdekaan negara tercinta Malaysia yang ke 56. So apa perancangan korang? Duk rumah ke? Nak gi Dataran Merdeka ke? Atau just nak lepak-lepak di rumah? Ok aku ada satu cadangan dan satu tempat yang korang patut cuba. Pada korang-korang yang menyambut hari Istimewa sama tarikh dengan Hari Merdeka, apa kata pergi makan dekat tempat yang Istimewa jugak.

Ok, aku cerita banyak pun tak guna kan. Masa bulan Ramadhan yang lepas, aku pergi berbuka puasa di sebuah restoran yang sangat istimewa, bukan je makanan dia sedap, cara dia present makanan dia pun sangat unik. Paling best tempat dia tu memang cozy habis. Silap-silap hari bulan korang rasa bukan makan kat restoran, tapi macam makan kat rumah sendiri jer. Makanan-makanan dia memang tak dinafikan best-best. (Hidangan dari air tangan owner restoran ok). Aku rasa kalau setakat dua atau tiga orang makan ok lagi kot harga dia... 

Jom kat bawah ni ada gambar-gambar yang sempat aku snap hari tu. Ha ha ha ha aku klw tak bergambar bukan paripariputih la namanya kan... la la la la jom kita cuci mata tengok gambar makanan yang superb dari KOKOPELLI ni... 































Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

9 comments:

  1. nasib baik bukan bulan puasa. hehe

    ReplyDelete
  2. pergghhh...tergoda ai.... sodap ehh

    ReplyDelete
  3. Nak carilah tempat ni..dari gambar nampak menarik

    ReplyDelete
  4. @Hanny Abdullah

    cari kat google nice place to dine ^_^

    ReplyDelete
  5. nice... kat subang pnya street byk kedai mcm ni

    sedap lak tu

    ReplyDelete
  6. ada satu gambar kat tu macam ada rupa bentuk lingkaran ubat nyamuk fumakila... haha

    ReplyDelete
  7. Catik2 makanan dia.. rasa syg plk nk makan kalau camtu hehehehe

    ReplyDelete