Blogger Gi Serang THOR Kat KLCC

Assalamualaikum semua, selamat pagi. Dah bangkit tidur ke? Atau masih lagi bergolek-golek malas atas katil? Udah-udahle buat taik gigi mata tu. Hari dah meninggi ni, entah kambing ke, ayam ke, lembu ke lapar tak makan lagi kan?? Hu hu hu. 

Hari ni aku nak update entri tentang pertemuan PPP dengan blogger nak kata otai tu tak la otai, tapi beliau adalah salah seorang blogger terawal yang aku kenal kat dalam blog, di awal pembabitan aku dalam dunia blogging ni. Sebenarnya dah banyak kali nak jumpa, tapi byk betul alasan-alasan yang tak masuk akal terjadi eh...


Nak tahu siapa? Jeng jeng jeng... sila lihat gambar ekekekek. Ok lah aku rasa beliau ni agak "pemalus" orangnye wakakakakaka. Mana tak, masa aku jumpa dia hari tu, aku siap main "ambush" kat balik rak-rak buku kat Kinokuniya KLCC tu... terkejut badak la kejap beliau dengan "trademark" aku yang kuat suku sakat menyakat orang, nak nak pulak klw org tu pemalu.



Setelah bertahun jugak le aku rasa, maka pada Awal Muharam lepas, akhirnya aku jumpa gak beliau blogger Perasan Best Ko Hado? atau Ahmad Saufe atau nama geli-geli dia Apai... lol. Tapi memang tak le blah, bila aku upjer gambar dia kat pisbuk menderu-deru ikan like aku terima kat gambar tu (LOL ok itu aku tipu), dan tak kurang jugak yang memuji beliau "good looking" (ko nampak tak permainan aku, sila belanja aku lagi Apai hu hu hu).

  


Selain acara mengait buah kelapa secara solo, menganyam ketupat, kiterang pun ada jugak aktiviti-aktiviti lain seperti marathon bergambar, makan-makan, dan tengok-tengok wayang eh. Mungkin sebab terlalu teruja berjumpa blogger-blogger "sengal" macam kami ni (Mawardi, Iffah, Dik Bee, Norain, Noor Zaitul), sampai beliau tertidur la sepanjang sesi menontong wayang THOR tempoh hari (ekekekeke mmg x le bla tul lu der). 


So macam biasa la... masa kan... mana penah x cemburu kat kami-kami yang "achem lagi awesome" nie (sila muntah lol). Maka lebih kurang pukul 5 lebih nak membawak ke kul 6, berlaku la majlis perpisahan. Apa yang boleh aku katakan, walaupun singkat, tapi that was an enjoyable moment we had. Insyallah, panjang umur dan murah rezeki, boleh jumpa lagi kan kan kan kbai ^..^

P/S: Terima kasih juga pada pelakon pembantu khas kami yg diterbangkan jauh dari putara jaya Cik Nurul eh.. 



Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

20 comments:

  1. aum..aum.. apai tinggi lampai..ekkee

    ReplyDelete
  2. aumm aummm ain pun eh hu hu hu

    ReplyDelete
  3. ahmad saufe puiiiiii wakakakakaka

    ReplyDelete
  4. zaza mmg meriah sampai ada yg tertidur dlm wayang lol

    ReplyDelete
  5. Buona domenica...ciao

    ReplyDelete
  6. Hamboi, kemaen semua esp yg idung merah tu..... hihi

    ReplyDelete
  7. Giancarlo Grazie Grazie per l'abbandono da parte hanno una grande settimana di anticipo

    ReplyDelete
  8. Dik Bee ekekekeke bukan merah sbrng merah lol

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...PPP,

    bukan main meriah lagi... x ajak pun...hehhe

    mselim3

    pls: bagus jumpa kekawan blogger.

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum...PPP,

    bukan main meriah lagi... x ajak pun...hehhe

    mselim3

    pls: bagus jumpa kekawan blogger.

    ReplyDelete
  11. bila bukak blog nie, rasa sebak je... nak menitis air mata.. terima kasih korang sebab sudi terima madi dalam hidup korang. :")

    ReplyDelete
  12. madi buat2 sensitip la pulak... hahaha...

    ReplyDelete
  13. madi... alo lo lo jan la sedey2 kiterang kan sengal x kira sapa2 pun kitarang terima eh lol it's good to have u too in the family madi :-)

    ReplyDelete
  14. careno halo org amrika latin ke ni nama hebak boh ekekekek thanks drop by :)

    ReplyDelete
  15. o... tak roger pun. huhuhu

    ReplyDelete
  16. Incik Zarif alololo aku nak roger kau mcm mana no pung aku tak hado... muhung bagi no la aku roger2 asal aku ajak ko x mai siap aku roger and out ko lol ^..^

    ReplyDelete
  17. tetiba rasa sadis ngan stetmen madi... sobs sobs sobs

    ReplyDelete
  18. Dik bee aku phong lol ok nages balik :P

    ReplyDelete