GA Pertama 2014 PariPariPutih

Assalamualikum semua, apa macam, ada sihat?? Bagus-bagus. Hari ni kita dah pun memasuki hari ke 8 bulan Januari 2014. Sebagai pembuka tirai 2014 ni, aku selaku pemilik blog PariPariPutih bermurah hati nak bagi kat korang "hadiah", kalau boleh nak bagi lebih ramai lagi GA ni, tapi buat permulaan ni biarlah untuk 20 orang jerkan. Agak-agakla kalau nak bagi semua pung (dah le aku yg sponsor sendiri, ekekekekek).

Macam biasalah kalau buat G.A tu bukan free-free aku nak bagi korangkan?? Ha ha ha... harusla aku 'DERA' korang cukup-cukup dulu, lepas tu barule boleh menang hadiah-hadiahkan?? Tujuan aku nak adakah G.A ni pertama-tama sekali sebab aku nak "refresh" blog aku yang dah lama bersawang ni, so nak up kan balik, kasi kilat-kilat mana-mana yang patut. Sebab kedua aku nak tambahkan lagi kenalan kat blog PariPariPutih ni kasih lebih meriah, lagi ramai lagi meriah kan? Yang ketiga sebab aku nak mempromosikan "Produk Sulung  Kemeja-T PPP" kat blogger-blogger semua. Ok la tu kan? 

Oklah aku malas nak merapu panjang-panjang macam selalu, jadi aku harap korang akan war-warkan GA ni kat rakan-rakan blogger yang berminat. Lagi ramai korang ajak... lebih banyak la peluang untuk korang menang hadiah-hadiah dari aku... hu hu hu (nampak tak permainan aku tu?) Baiklah untuk menyertai G.A ni sila lihat syarat-syarat dibawah:

Banner G.A 2014 PariPariPutih



1 - Follow blog PariPariPutih
2 - Add PariPariPutih di FB https://www.facebook.com/noor.zaime & LIKE page          https://www.facebook.com/pages/BLOG-Paripariputih-Memang-Layan/169967909765290
3 - Masukkan blog PariPariPutih dalam bloglist korang
4 - Buat satu entri mengenai GA (menggunakan tajuk di atas) dan back-link ke komen entri ni
5 - Dalam entri perlu ada Banner GA 2014 PPP (copy di atas).
6 - Last sekali di muka bawah dengan tidak lebih dari 100 patah perkataan sila sambung ayat ini:
     Blog PariPariPutih best sebab..................

Hadiah-hadiah: 
Kemeja T Ekslusif PPP untuk 3 pemenang utama
Top up RM10.00 x 5
Top up RM5.00 x 12

Tarikh Tamat tlh dipanjangkan sehingga ke15hb Februari 2014, jam 12.00 pm.

Pemilihan pemenang akan dipilih berdasarkan:
Menepati 6 Syarat-Syarat Di Atas
Creativity dan cara penulisan tentang entri GA ini
Slogan terbaik

Keputusan adalah mutamad, nama-nama pemenang akan diumumkan sebaik saja proses pemilihan pemenang di buat (sekiranya dalam tempoh seminggu dari tarikh pengumuman pemenang, tiada respon, hadiah akan diberi pada pemenang seterusnya harap maklum).

SENARAI PESERTA GA YG TELAH JOIN: JOM USHA BLOG DERANG

IFFAH: http://www.iffahafeefah.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html
DIK BEE: http://www.dikbee.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html
MIZI SEMPOI: http://www.mizisempoi.com/2014/01/ga-pertama-2014-blog-paripariputih.html
NUURFARHANI: http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/01/januari-ga-pertama-2014-paripariputih.html
DIARYMAMA: http://www.diarymama.com/ga-pertama-2014-paripariputih/#comment-3303
SHAHIDA: http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html
YUMIDA:  http://umikasum.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html
CIK NOVEMBER: http://idreyldreams.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html
MAWARDI: http://www.mawardiyunus.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html
KORN: http://arjunapopkorn.blogspot.com/2014/02/giveaway-pertama-2014-paripariputih.html
KOPI PASTA: http://my-contest.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html
AMIRUL VERDASCO: http://iamnotadictator.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html
ZAXX: http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2014/02/kisah-seram-pulau-misteri-pari-pari.html
ZAITOL: http://ceriazaitul.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-dari-paripariputih.html

Jika anda berminat untuk membeli Kemeja T PariPariPutih sila pm untuk keterangan lanjut

https://www.facebook.com/noor.zaime

Special thanks:


untuk tempahan kemeja t sila layari


Akhir kata majulah www.paripariputih.com untuk blogger semua hu hu hu


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

83 comments:

  1. Layak x aku masuk? Wakakaka nk tshirt freeee

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Harusla iffah... cuba mna tahu blh menang eh

    ReplyDelete
  4. Aku nak pomot jek buleh tak? Kasi can kengkawan lain menang... hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh , ada GA , insha ALLAH , Esok kiera buat entri . Huhu . Nantikann ~ ~

    ReplyDelete
  6. makin hebat dan glamer tuan blog ni...cayalah :-)

    ReplyDelete
  7. dik bee besar tapak tangan stadium bukit jalil i tadah kan eh.. kbai ^..^

    ReplyDelete
  8. cik kiera silakan silakan nanti jgn lupa back-link entri tu di sini :)

    ReplyDelete
  9. ewanthology alhamdulillah teruskan menyokong blog PPP ok? ^_^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak. in shaa Allah ada masa sheila join ye :)

    ReplyDelete
  11. Walaikumsalam Sheila huhuhu silakan silakan :-)

    ReplyDelete
  12. Anonymous10/1/14

    Terbaikkk..!! Nk beli baju tu gk lh..ngeee

    ReplyDelete
  13. Huahhhh.. ga sudaaaa ada.. waaaaaaaallaa hadiah pun menarik,.

    ReplyDelete
  14. cek join. hidup paripariputih! :D

    http://www.mujadafewa.my/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  15. best of luck sesemua... :D

    ReplyDelete
  16. nak mencuba nasib juga lah macam nih ^_^

    ReplyDelete
  17. Lamanya tak datang rumah PPP....Rumah pula semakin cantik, secantik tuannya, sampai tersesat jalan bila nak masuk rumah tadi...hehehehe..

    ReplyDelete
  18. tanpa nama.... siapakah gerangan tuan hamba?? ekekekek kbai ^..^

    ReplyDelete
  19. Cik Zaitul lebih menarik kalau ko joing sepapan dua ha ha ha

    ReplyDelete
  20. Muja ko peserta pertama tergaru aku weh la la la la ^..^

    ReplyDelete
  21. zulhilmi best of luck to you back lol ^..^

    ReplyDelete
  22. fyna sila cuba... mohon jgn berserah pada nasib je hu hu hu ^..^

    ReplyDelete
  23. Jay Ar perghhhhh! terkedu sat baca kenyataan tu lol anyway thanks drop by

    ReplyDelete
  24. http://aztiqah0216.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  25. Nyamuk terbang.... buzzzzzzzzz lol ko x penat ke weh?? asik terbang jer... bila nak hinggap setempat neh?? ekekekek niway thanks for joining my GA menang ke tak nanti tunggu deh jawapan :)

    ReplyDelete
  26. adik comel datang joingg... ekekeke

    http://yusmanorain.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  27. atotototo maceh ain muah muah muah ^..^

    ReplyDelete
  28. selamat siang buk... hehe,

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  29. Join juga :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  30. Aima... aum cak! Ha ha ha ha mekaceh naaa join GA ni... tpi.. tapi.... cer cek betui2 ada yg aima terginggal... la la la la ha ha ha kbai

    ReplyDelete
  31. Kemaheng ko ka budu ekekekek tq join GA aku ni.... berdoala supaya ko boleh sangkut salah satu hadiah tu kan... lol ^..^

    ReplyDelete
  32. http://www.applemerah.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html#.UtU-OtzryVA

    saya datang hantar report.. harap
    puan akan terima..

    ReplyDelete
  33. hantar borang hehe..

    http://sheda-ucu.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  34. Insaallah nanti saya cuba sedaya upaya untuk join ya..:)

    ReplyDelete
  35. sheda ucu baguih naaa ko dah join hu hu hu tq tq ^..^

    ReplyDelete
  36. Assalammualaikum... PPP,

    wah..ada segmen nie.. insaallah PPP pape nanti join.. cari idea nooo.. nak buat slogan tu..

    mselim3

    ReplyDelete
  37. Mohd selim, waalaikumsalam bagus bagus... lagi ramai yg join lebih meriah thanks drop by :)

    ReplyDelete
  38. Sogan la nak buek slogan..hehehe

    ReplyDelete
  39. amir segan?? lol sekeh nak?? wakakakaka bantai jer... janji slogan

    ReplyDelete
  40. http://www.iffahafeefah.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    mohon menang!
    aku mohon lol

    ReplyDelete
  41. Ye pah... ko kemaheng buat entri shortcut kan??? lol nanti klw x menang jgn nak marah aku ekekekek kbai

    ReplyDelete
  42. http://www.dikbee.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html


    ehhh... terjoin plak, untung2 dapat t-shirt...hehe

    ReplyDelete
  43. Dik bee wakakakaka ko lupa weh... tinggalkan kenapa blog pp best... la la la la anyway thanks join GA neh tergaru aku eh huhuhu ^..^

    ReplyDelete
  44. http://www.mizisempoi.com/2014/01/ga-pertama-2014-blog-paripariputih.html

    ReplyDelete
  45. saya join!
    sory lmbat tinggal link..baru sempat nk menaip..
    http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/01/januari-ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  46. Tarmizi tenkiu tenkiu ko patut bangga sbb jadi peserta lelaki tunggal lol kbai ^..^

    ReplyDelete
  47. Nuur farahani mekaceh join tpi cer cek balik syarat2 dah ikut ke lum huhuhu

    ReplyDelete
  48. Nurina Izzati tahniah jew?? ko x nak tumpang join sekaki kew?? ^..^ kbai

    ReplyDelete
  49. Ikut serta ya..:)
    http://www.diarymama.com/ga-pertama-2014-paripariputih/

    ReplyDelete
  50. Yay! Hanny Abdullah... join GA aku... caiyok caiyok... tapi yunk cer cek balik syarat2 i rasa ada yg u tertinggal ni cer cek balik la la la la nak hadiah tak?? huhu kbai ^..^

    ReplyDelete
  51. Yay! Hanny Abdullah... join GA aku... caiyok caiyok... tapi yunk cer cek balik syarat2 i rasa ada yg u tertinggal ni cer cek balik la la la la nak hadiah tak?? huhu kbai ^..^

    ReplyDelete
  52. saya join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  53. http://umikasum.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. akak , saya joinn . hehe .
    http://idreyldreams.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  56. Shahida rahim... la la la la rajin2 jengah blog ok... tq join

    ReplyDelete
  57. Pergh! Retis Yumida weh join GA aku... tetiba rasa segan lak tetttt!! lol kbai

    ReplyDelete
  58. Cik November... ek?? aku Puan Disember lol ko rajin2 sini mari bah.. mo tgk manang atau tidak eh... kbai tq join

    ReplyDelete
  59. kita join .. eh huhu

    http://www.mawardiyunus.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  60. Kenal betul aku dgn peserta GA ke 15 ni.... yg suka wat selfie heheheh mekaceh madi ^..^

    ReplyDelete
  61. saya dah join. anda bila lagi. =)

    http://arjunapopkorn.blogspot.com/2014/02/giveaway-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  62. mohon extend due date sehari dua...

    ----reserved-----

    ...dalam proses buat blog utk join...

    ReplyDelete
  63. mohon extend due date sehari dua...

    ----reserved-----

    ...dalam proses buat blog utk join...

    ReplyDelete
  64. alamak.. baruu ingat nak join... dah tamat rupanya..

    ReplyDelete
  65. Kopi past MIKO... ok pp dah extend closing date to 15 ^..^

    ReplyDelete
  66. trimas banyak2!!! siapkan n3 secepat mungkin... err kemeja-t tu t-shirt ke? tetiba konfius =.='

    ReplyDelete
  67. siap :)

    http://my-contest.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  68. Halo, noona. Sorry, baru join. Thanks for extending the date. Thanks to Kopi too sebab mintak diextendkan tarikh tutupnya.Hehe..

    http://iamnotadictator.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-paripariputih.html

    ReplyDelete
  69. kopi pasta lol memang menabah siap buat skrip kan....

    ReplyDelete
  70. Amirul yup... harus bagi peluang pada yg sudi x salah and glad u guys dpt join... ^_^

    ReplyDelete
  71. yuhuuuu..yeehaaa.. atlast wa update..n first update adalah untuk mama... hihiiiii join segmen GA ni tau.. support PPP yayyyyy..:) miss u..miss blogging..:)
    http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2014/02/kisah-seram-pulau-misteri-pari-pari.html

    ReplyDelete
  72. yi haaaaaa lol sompat gak aekou join GA ni kan Zul De huhuhu tq tq tq for supporting me wuweee ^_^

    ReplyDelete
  73. saja tulun cik akak ni, dia lupa letak link dia...

    http://ceriazaitul.blogspot.com/2014/02/ga-pertama-2014-dari-paripariputih.html

    ReplyDelete
  74. Anonymous7/4/14

    Ѕuper ce site, visitez le mien, il concerne les tirages de carteѕ ; J'ai aussi un site

    Look at my webpaɡe Voyance еn lignе (www.esovoyance.eu)

    ReplyDelete
  75. Anonymous21/5/14

    Opthalmologists Austin TX eye centers employ can offer treatment options for conditions
    that affect vision health. There is considerable training necessary
    to become an optometrist, although medical school is not required.
    You need to stop wearing contact lenses even before having a consultation with your optometrist because contact lenses change the shape of your cornea.


    Feel free to visit my blog post prescription eyeglasses online brooklyn

    ReplyDelete