SENARAI PEMENANG GA PERTAMA 2014 PARIPARIPUTIH

Aku mulakan entri ini dengan ucapan BISMILLAH. Semoga korang semua dalam keadaan yang tenang-tenang belako. Huhuhu. Seperti yang telah dijanjikan, aku malas nak berceloteh panjang, dalam setiap pertandingan mesti ada  peserta, dan dalam ramai-ramai peserta tu dan semestinya akan ada pemenang ye dop?? Huhuhu. Seperti korang sedia maklum, pengsponser GA ni merangkap owner block PARIPARIPUTIH ni baru baik dari sakit. Jadi disebabkan ramai peserta-peserta dok asak-asak sponser bila nak umum pemenang, bila derang boleh dapat t-shirt free, bila derang boleh dapat top up percuma, maka aku dengan susah payah sambil melentang atas katil dok memilih peserta yang dah berjaya buat aku tangkap cintan dgn karya-karya derang yang sengal tak sudah, meh meh meh (cuma aku nak ckp yang aku pilih pemenang sambil melentang atas katil tu aku TIPU huhuhu sila sekeh aku)

Pemilihan pemenang ni tak de sapa pun yang cucuk aku suruh pilih depa menang. Huhuhu... (kalau ada pun mana korang tau kan tak... tak... tak... aku klentong). Ok pemilihan pemenang aku buat berdasarkan cara garapan dan creativity derang menulis tentang blog kesayangan ramai ni (hehehehe sila muntah). Selain dari itu, tambahan pada entry (usaha buat extra gambar, banner yg cute dan comel lote), dan paling penting sbb derang memang kaki bodek wakakakaka!!! Dan mereka-mereka ni buat entri dgn penuh bersungguh2, selain menepati kesemua criteria yg aku dah tetapkan. So nak tahu sapa pemenang-pemenang tersebut?? Drum roll pleasssss!!! (ha ha ha tak de sila buat effect korang sendiri).  




3 PEMENANG HADIAH UTAMA BERUPA 
KEMEJA T EXCLUSIVE PPP


AMIRUL NADZRI



NYAMUK TERBANG



CIK NOVEMBER


5 PEMENANG TOP UP BERJUMLAH RM10

MUJA

ZAXX

KOPI PASTA
SHAHIDA
KORN


12 PEMENANG TOP UP BERJUMLAH RM5

1.MIZI SEMPOI
2.BABYCOMEL
3.YUMIDA
4.DIARY MAMA
5.NORAIN
6.BUDU BILIS
7.LINA
8.IFFAH
9.DIK BEE
10.NUURFARHANI
11.MAWARDI
12.ZAITOL
13. SHEDA UCU

So pada yang tak berjaya menang hadiah utama tu jangan la sentap, lol sebab T-Shirt tu masih boleh korang miliki tapi kena bayo le kan. He he he kalau korang berminat nak beli boleh PM kat FB aku. Harga RM35 (tak termasuk wang pos, beserta wang pos tambahan RM10). T-Shirt akan dihantar setelah pembayaran dibuat melalui BANK CAP KEPALA HARIMAU aku he he he.

So pada pemenang T-Shirt tu sila bagi aku 1. ALAMAT 2. NAMA PENUH 3. SIZE BAJU
Pemenang top up RM10 mohon pm aku no hp korang (DiGi, MAXIS, U-MOBILE or CELCOM), dan pemenang top up RM5 pun serupa mohon pm aku no hp korang (DiGi, MAXIS, U-MOBILE or CELCOM).

Keputusan adalah mutamad, (sila claim hadiah dan pm aku dalam masa sebulan dari tarikh pengumuman pemenang, jika tiada respon, hadiah tersebut dikira burn).

Akhir kata tahniah kepada semua pemenang, terima kasih dari aku kerana sudi memeriahkan GA PERTAMA 2014 PARIPARIPUTIH. Wassalam


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

30 comments:

  1. Huntung la mirul dah menang.... sgt2 jely..,aku sudah agak dia akan menang..siap dgn lukisan lg.... wehuuu..apapon selamat menang, ehh tahniah..

    ReplyDelete
  2. yeahh!!! jimat topup minggu nih :')

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...tahniah kepada semua pemenang..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. hebat la deme bertiga. tahniah tahniah.. hehehe,

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah!!!! Yeahhh..! Thanks noona!!!! Berdebar masa nak skrol ke bawah entry. Macam nak tengok result exam pulak.. Haha.. Lebiu..haha Abang matt sila jangan marah.. Xoxo

    ReplyDelete
  6. Lina ko pon menang kan?? LOL tpi bukan dapat t-shirt sabar lah hati...

    ReplyDelete
  7. Muja congrats... hari ni insyallah i'll send you ok

    ReplyDelete
  8. walaikumsalam selim... ya tahniah pd pemenang dan jugak selim yg tak henti2 berkunjung ke blog pp ni :) tq

    ReplyDelete
  9. baby... no phone pls and info telco apa pakek

    ReplyDelete
  10. Hey winner Amirul Verdasco... need your details pls pm noona asap congrats you deserved it ^_^

    ReplyDelete
  11. yeahh, menang topup :) thanks ppp!

    ReplyDelete
  12. Tahniah kpd pemenang, kpd yg belum menang kena tunggu GA Kedua dari PPP...tungguuuuu...

    ReplyDelete
  13. ok korn menang topap.. malangnya korn pakai postpaid... sape nak topap 10 hengget, sila cakap korn n tom welling sape lagi nsem..? jujur..! hahahahaha

    ReplyDelete
  14. kopi pasta... mohon ppp no hp and telco pls.. ^_^ b.t.w tahniah

    ReplyDelete
  15. Jay Ar tunggu GA dr JAY Ar pulak huhuhu

    ReplyDelete
  16. syukur Alhamdulillah . rezeki saya menang d'GA akak PPP . :)

    ReplyDelete
  17. Cepat-cepat bagi no sapa nak hadiah topup 10 hengget dr Tom Wellling Malaysia ha ha ha tahniah Korn ^..^

    ReplyDelete
  18. Miss November tahniah anda terpilih utk rembat sehelai T-Shirt free dari aku... sila pm info alamat, no tipon dan size baju asap... ^..^

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..makasih bebyk pari2 putih
    tahniah buat kengkwn lain..yeyyyy

    ReplyDelete
  20. pakai celcom. mohon pm no. 16 digit topup di fb. hehe

    ReplyDelete
  21. Yumida sama2 dah dpat kan top up? :)

    ReplyDelete
  22. MIKO ok roger nanti late evening pp pm ok ^_^

    ReplyDelete
  23. Dik Bee ko punya top up nak bagi sapa?? lol... jgn jadi jetol dia kata nak bagi beranak... aku punya top up x akan beranak lol kbai

    ReplyDelete
  24. tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  25. tahniah2..
    lol lambat citer aku.
    baru je nak mulaa balik.huhuhu

    ReplyDelete
  26. ya allah xthu pn menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak alamat kau... size baju mohon pm kat fb aku nyamuk krik3

      Delete