Jom Skodeng Rahsia Peribadi Wanita Melalui Warna Kegemarannya ^^


Assalamualaikum dan Selamat Malam

Dah maken?? Keh keh keh... eh apa punya soklan la kan?? Dan nak masuk subuh ni, tak kan le tak makan lagi ye tak?? Ok ler... malam ni... entri aku nak mencungkil rahsia orang pompan lak.... jeng jeng jeng... Asik korek rahsia lelaki jer apa kes kan?? 

Sekali sekala kena la jadi FBI pada kaum aku sendiri... Ok ari tu aku dah selongkar RAHSIA PERIBADI LELAKI MELALUI WARNA KEGEMARAN T-SHIRT/BAJU YANG DERANG SUKA PAKAI di sini Syyyy Jom Bongkar Rahsia Lelaki Melalui Warna... kali ni pun pasai warna jugak... tapi khusus untuk kaum wanita... so apa warna kegemaran korang??? Haa... ni kat bawah ni ada cakap si polan kalau suka kaler tu .... perangai dia cenggin... kalau dia suke kaler ni perangai dia cenggini and so on...

Tapi dalam kajian ni koang kena specific, specific kat sini maksudnya, warna yang memang sejak dari azali lagi sangat-sangat korang suka (jan tipu-tipu ek... ha ha ha). Dah jom kita tengok ada tak yang betul (kajian ni) Apo.. nak tau warna kegemaran PPP??? "Teeetttt biorle rahasie..." keh keh keh....

MERAH


Berani, emosional, tegas tamak, tahan melarat dan suka bersenang-senang.

BIRU


Setia pada pasangan, pandai menyimpan wang, kuat kemahuan, suka berterus-terang, jujur, cekap memberi maaf dan tegas.

HIJAU


Subur, suka kepada kebahagiaan, tidak suka bergaduh atau bertekak, patuh pada pegangan agama, suka berhias, teguh pendirian hingga kadang-kadang seakan kolot.

HITAM


Suka menyendiri, prihatin, kuat menghadapi dugaan hidup, tidak mudah dipengaruhi, kuat berfikir, setia pada pasangan, baik hati tetapi cepat tersinggung.

COKLAT



Kaya dengan sifat keibuan, suka merenadh diri, sopan santun, halus budi pekerti, hati mudah merasa was-was dan takut berbuat salah.

UNGU


Pemurah dan merdeka hatinya, tidak suka diperintah, berinisiatif, bijak tetapi agak beremosi, keinginannya tidak meluap-luap.

KELABU


Suka merendah diri, tenang, suka mengalah, suka bekorban peranan cerdas dan bijak.

KUNING


Menyukai ilmu, gemar membaca, tekun, cerdas dan tabah menghadapi cabaran.

PUTIH


Bersih fikirannya (tidak banyak prasangka), berkata benar, jujur,rendah hati, sopan santun, ramah, kuat menerima ilmu, sentiasa tenteram hatinya, suka menolong dan hidup bertawakal.

SO KAUM-KAUM ADAM DI LUAR SANA,
SILA LAH TANYA PASANGAN2 KORANG 
WARNA APA YANG DERANG SUKA... 
HU HU HU...


dalam.hati.ada.warna.pelangi.la.la.la.la.@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

26 comments:

  1. Pastinya berdasarkan kajian...
    BTW..
    Tak semestinya betul...
    Harus salah...

    ReplyDelete
  2. Koding yup ni hanya kajian 100% tepat tu (tak boleh dikira) kalau sipi-sipi ok ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  3. warna saya ialah hitam dan putih semestinya

    ReplyDelete
  4. belogkiter: such a nice color... sbb dua2 tu kajian menunjukkan byk sifat positive ^^ well done..

    ReplyDelete
  5. kenapa warna pink takde.. ahahaha..

    aku suka byk warna macam mana tu. aku suka pink, biru, kelabu..hitam pun iya juga. coklat pun suka juga.. jadi.. ??? heeee

    ReplyDelete
  6. ha ha ha eh asal ko teda tido lagi bah?? insomnia macam PPP jugek ke...?? well mcm aku cakap tadi... be specific color yg paling ko gemar.. color pink? tak de dalam list keh keh keh... gud nite nong selamat mimpi indah pasal aku ye keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  7. wah sebuah rahasia sudah terbongkar..hehe

    ReplyDelete
  8. patut laa setia, hikk...

    ReplyDelete
  9. hehe , Nice2..
    Nurrul suka warna hitam dan merah :P

    Mohon share dkt blog :D

    ReplyDelete
  10. Nasir Hamzah: Jangan ada dusta keh keh keh macam lagu Brorey marantika dengan Dwei Yull.. ^^

    ReplyDelete
  11. caliph: ok let me guess your partner suke warna biru kan? kan? kan? hu3

    ReplyDelete
  12. Nurrul: Wah dua warna yang berlawan sifat ^^ kombinasi yg meletop... he3 silakanle sharing PPP berbesar hati... thanks.

    ReplyDelete
  13. StuntWomanWho :) Oh ni kira Stunt Women "snow white" ler ni ek?? bagus2 putih melambangkan suci... ^^ erk ye ke?? ha ha ha

    ReplyDelete
  14. masalah ni sbb suka byk warna. hehe

    ReplyDelete
  15. yana halim: klw cenggitu ambik jer kaler yg menampilkan peribadi terbaik... :P

    ReplyDelete
  16. pink bagaimana ??


    wuwuuwuwuuwuwu..
    tape lah aku andaikan org suke pink ni org yer cumey je...
    hehehheheh

    ReplyDelete
  17. aku suka warna merah dan biru ehhhe :D

    ReplyDelete
  18. nira suka warna coklat N putih =)

    ReplyDelete
  19. CikZaitul: Ha ha ha Sukati ko ler.. keh3 tapi ko tu mmg CUTE pun... pinjam sun glass tu boleh?? ^^

    ReplyDelete
  20. Rulita: Hemm 2 warna yg berbeza, tapi mana satukah warna pilihan utama biru atau merah?? hu hu hu ^^

    ReplyDelete
  21. Ira Nira: Caiyookkk aaa... (Ira single lagi kan?) Haaa... mesti lepas ni ramai blogger2 yg masih bujang trang-tang-tang dok berderet nak masuk meminang hu hu hu ^^ (tapi klw Nira ni dah dah kawin jan mare..) he3 ^_^

    ReplyDelete
  22. hahhahahah....perlu ke setuju ni.....my gadgets semua kaler merah sampai purse pun kaler merah menyala hahahahah kete kaler hitam....hhahhaha tapi i jenis suka sensetip gedix taw hahahahaha

    ReplyDelete
  23. ch000tz: hu hu hu merah tu ok tapi yg TEGAS TAMAK tu memang x ble blahhh... teeeeettttt! Ha ha ha ^^

    ReplyDelete
  24. aimi: kamus tu cakap pin x dek lam list keh keh keh >.<

    ReplyDelete