Mrs. White Fairy... Versi Segment Tambah Lauk Eh! Silap Follower

White Fairy... hurmm ok jugak kan kalau aku tukau  nama blog PariPariPutih ni ke Mrs.White Fairy kan?? Macam best la jugak... And thanks to Nasir a.k.a Komik2 Malaysia... dia la yg bagi "NIK" ni kat aku..  First time chat, dia tanya umur aku.. aku direct jer cakap umuq aku 41 tahun... pas tu dia gelak kan aku... (ya ya... akak dah tua dik he he he)...

Aku baru start blogging dengan dia tak sampai seminggu kot... (Nasir correct me if i'm wrong)... Tetiba petang tadi dia buzz aku kat fibox, and komen kat segment 3 Bujang Pinggitan... (aku kalau orang mintak ikhlas, aku 10x lagi ikhlas nak tolong ~ sila letupkan kantung muntah korang sekarang! Ha ha ha) So Nasir as promised here's the "special" tagging segment PPP created for you ^_^. Since you want it to be as low profile as possible,  so i'm not gonna reveal much... let them find out sendiri la kan. 

Ok peps segment tagging ni aku buat selepas my last tagging segment tentang 3 Bujang Pinggitan. 2-3 hari lepas. Aku sebenarnya tak sangka la ramai pulak yang request untuk buat segment tagging ni kan.. (frankly aku happy la dengan feedback2 yang aku terima). Cuma it takes time for me to do all "lump sum" kan. So kali ni segment tagging ni goes to KOMIK2 MALAYSIA

SORRY AKU TAK DEK GAMBAR BETUL DIA... 
KAT FIBOX MACAM GAMBAU SI RASHIDI ISHAK JE AKU TENGOK...
SO AKU BELASAH JE LA LETAK GAMBAU NI... BOLEH???


GAMBAU KAT leakedkhowledge GAMBAU GADIS KOREA neh..


OR I GUESS MAYBE YOU LOOK LIKE MR. SMITH KOT?? KEH KEH KEH...
OK PEPS... SI NASIR a.k.a KOMIK2 MALAYSIA LINK EXCHANGE ni.. i could say very "mysterious" sokmo "biorle rahasie", single mingle & baru 24 tahun... (selebihnya you all gi la siasat sendiri ye ha ha ha)



So Nassir i've done my part... the rest up to you ^_^ wish you good luck hope one of these days, you will be one of the top blogger.... CHILL



MRS.WHITEFAIRY@paripariputih

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 comments:

  1. to mrs. white fairy

    at 1st, i was actually speechless and amazed that u actually did the entry and i thought u was joking..haha

    "aku direct jer cakap umuq aku 41 tahun... pas tu dia gelak kan aku... (ya ya... akak dah tua dik he he he)..." erk, bila ek kita ada gelak sal umor tu? hahahaha

    apa2 pn thanks a lot sbb tag wpon entry tu terlebih grand la pulak. kaw2 besaqq gambarr tu..fuuu naseb baik xletak pic betul.kihkih

    skali lg trima kasih n trase sgt tharu sgt2 sbb xda org nk tag kiteww pon sblom..isk2

    THANKS PPP!

    part rashidi dgb brad pitt tu, no komen.haha

    http://komik2malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. owh.. ingatkan PPP sebut nama kita.. hihi rupanya namaku sama dengan nama beliau..huhu..

    ReplyDelete
  3. to mr. smith (he he he)
    at 1st, i was actually speechless and amazed that u actually did the entry and i thought u was joking..haha

    PPP never breaks her promises (that's my strength i can say :)~ sila muntah sekrang... he he he

    "aku direct jer cakap umuq aku 41 tahun... pas tu dia gelak kan aku... (ya ya... akak dah tua dik he he he)..." erk, bila ek kita ada gelak sal umor tu? hahahaha

    You didn't laugh mae?? Oppss maybe i was laughing at myself i guess hi hi hi

    apa2 pn thanks a lot sbb tag wpon entry tu terlebih grand la pulak. kaw2 besaqq gambarr tu..fuuu naseb baik xletak pic betul.kihkih

    Never thank me... Allah is the one who did all this... (everything happens for a reason)

    skali lg trima kasih n trase sgt tharu sgt2 sbb xda org nk tag kiteww pon sblom..isk2

    (kasih diterima secara CASH he he he... PPP akan sentiasa tolong those yg memerlukan bantuan... sebab hari ni hari orang, hari kita tak tau lagi ~ PPP selalu ingat ni dalam hati...

    THANKS PPP!
    YOU ARE WELCOME M.NASIR...

    part rashidi dgb brad pitt tu, no komen.haha

    (ha ha ha keep it to urself la..)




    http://komik2malaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nasir hamzah: Ya nama beliau yang kebetulan sama dangan nama mu.. so pelanduk 2 rupe la ni kan.. ha ha ha

    ReplyDelete
  5. hai selamat berkenalan...

    ReplyDelete