Oopsss! Lor Ingat Pompan Urkkk!

Haaachooooooo! Terus aku terbersin kat sini... Fuhhh! Satu-satunya benda dan peri-laku kurang supan, yg paling beshhhh kalau ko dapat bersin.. keh keh keh habis tersembur kuar sume apa2 yg menyorok dalam mulut dan hidong ko tuh keh keh keh.... Ni dari pagi tadi ni rasa BERSALAH membengkak dalam hati ni... (memang la ko tak nampak jantung dalam hati aku, dah semestinya  yang rasa aku sorang) kwang kwang kwang...

Ok ari ni aku nak buat "special entri" kat seorang blogger ni yang aku kenal sebagai...potia casadelarossa. First time aku jengah blog dia dalam hati aku cakap: ni blog ke YELLOW PAGES (keh keh keh potia jan marah pendapat ikhlas seikhlas-iklasnya dari aku). Dan aku pun jarang gak chat live ngan dia kat fibox kan.. tapi baru dua hari ni.. jer kot aku dan dia saling kunjung-mengunjungi blog masing-masing... Potia aku sebenarnya masuk blog ko tu, aku main click sesuka hati aku jer ha ha ha... byk sungguh tutorial HEBAT ko tu kan.. satu pun aku tak leh nak terkejar, maklum la aku ni kan macam kura-kura...

So semalam aku ada la buat entri... glow-draw-arts-by-ppp-  dan si Potia  telah "merajuk" ngan aku sebab katanya aku "cicirkan" dia dalam list tu... ha ha ha Potia... klw ko kenal aku ko jan risau.. sebab aku ni memang pantang, kalau orang mintak secara jujur... dan dengan jujur dan ikhlas hati jugak aku telah "mengcoverkan" balik "keciciran" nama ko dalam list tu kepada ENTRI ISTIMEWA ni khas buat ko... jadik aku harap ko jan lagi MERAJUK ngan aku boleh?? Ko kan kawan aku kan kan kan keh keh keh...^^

Oh ni serba sedikit info pasal si Potia a.k.a Silence Blogz yg baru mempunyai popularity follower kurang dari 200.... dia seorang lelaki SELAMA NI AKU INGAT KO TU POMPAN :p, (jangan tertipu dgn gambau kat fibox tuh... ceh aku la salah sorang yg terkena ha ha ha)... kalau ko nak TUTOR gi jer kat blog dia... ngan murah hati dia akan bantu korang selagi terdaya... Ok macam biasa ayat aku untuk derang JOM KITA SERANG BLOG SI POTIA, DAN LIKE SEGALA BUTTON YANG ADA KAT YELLOW PAGES DIA TU... KEH KEH KEH... (dah dah... PPP ko over over nak promo mamat ni asal... keh keh keh tetiba jer... "suara jahat" dari dalam diri PPP putih... ko hade??) 




p/s: ko jan kecewa selepas ni insyallah ramai la aweks yang akan menampal "kebocoran", "kekecewaan", "kesedihan" ko yang kehilangan... apa?? korang sendiri gi tanya la pada si POTIA... aku tak tau... keh keh keh... HIDUP PARIPARIP ha ha ha tetiba... zassssss...


aku.suka.orang.yang.ikhlas.yang.mcm.plastik.bag.sila.duk.jauh2@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

12 comments:

  1. owhh nanti terjah...
    aduhh mcm plastik bag pon ado? hahahaha

    ReplyDelete
  2. Bitt hado... ha ha ha ko hado tak?? wek kek ek :P

    ReplyDelete
  3. manusia plastik mmg sukar dilupuskan

    ReplyDelete
  4. Anisa: ha ha ha boleh kita antau jer kat recycle center keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  5. kna cari plastik yg mudah lupus, erkk...

    ReplyDelete
  6. caliph: plastik skrg tak bagus.. cepat reput nak pulak kena matahari.. sume dr brg recycle.. :P

    ReplyDelete
  7. Baik.. nanti ada masa sikit i gi sana ya Datin PPP :D sekarang ni bz sikit. ni buat lawatan rasmi kat sini sebab macam dah rasa wajib pula dtg blog Datin PPP.. pelik kan? ekekkeek...

    ReplyDelete
  8. Nong ko mmg wajib lawat aku bah.. kalau tak aku tercari2 udah bah ^^

    ReplyDelete
  9. Perghhh!!! rasa terharunyer dgn entry terhormat ni... mekasih ye.. wpon perkenalan baru 3 hari.. tu pon dlm 3 hari tu berapa minit jek dah pon ada entry special... wah hebatnyer tuan blog ni... apa ni citer pasal RECYCLE? sebut pasal recycle..mmg tuan blog PPP ni jenis recycle sbb mesra alam ekekekek jgn marah...
    masuk jek blog ni teruja dgn bckground yg semerah hati ku ni... perghhh!! lagi sekali...

    p/s: gambar pro5 potia casadelarossa tu sempena mengingati seseorg yg yg begitu wonderfull yg pernah bertahta di hati ni... Beliau telah pergi dulu menghadap yg Esa..sampai sekrg dia tetap dihati dan kini sy masih lg berbahagia..wpon dia dah tiada tp dia ttap ada diahati ni selamanya... perghhh!!! mcm cerpen plak... sedih ni tau... hanya blog je mampu hiburkan hati ni...
    PPP.. thanks ya bcoz sudi review dan sudi jd kwn... potia dtg ke blog ni pon masa jln2 kat blog en.copypaste hari tu...
    NOTA:KEPADA PEMBACA BLOG PPP NAK BAGITAU NI.. NI BKN ENTRY TP NI KOMEN DARIPD POTIA CASADELAROSSA.. PANJANG MCM ENTRY KAN KOMEN NI ..EKEKEK

    ReplyDelete
  10. POTIA: hanya dua kata; SAMA-SAMA =)

    ReplyDelete
  11. ThAnKs ...

    ╔══╗
    ╚╗╔╝
    ╔╝(¯`v´¯)
    ╚══`.¸.My FriEnD..

    ReplyDelete
  12. Potia cantik suka2 >.<

    ReplyDelete