Aku Jatuh Cinta....

Kau sempurna bagi ku... tak kurang sesuatu... kau terima apa ada ku... ku sempurna bagi mu tak kurang sesuatu.. cinta bersatu...(sila refer kat lirik lagu Liyana Jasmey - cinta bersatu) ha ha ha cuak ler tu... keh3. I'm in love la la la la.... angau.. giler... dengan kaler-kaler terang... RED yes! tahun ni baju raya aku kaler MERAH... hu hu hu aku dan merah memang tak dapat dipisahkan... ko hade??

Ok short entry today.... ni baju raya tahun ni.. jangan mare ek... kakak aku balik dari Dubai tadi..  (kerja dia asal balik Malaysia mesit borong Abaya...) Pas tu cam bisa la "souvenir"... tapi silap ari bulan la dia tayang aku yang warna merah tu ha ha ha.. terus aku rembat... sorry... tak sempat nak panas lam plastik beg.. la la la la "KBAI"... tu jer entri aku malam ni ek... ni nak tunggu sapa2 lagi yg nak join segmen: Segmen Aku Nak Join Lam Video Raya PPP

Dengan tak balik umah lagi.. 
ha ha ha main sarung jer...


Ok sila abaikan monyet tu ha ha ha... 


Ok senyum budget muka "cute"
(sila terjun longkang sekarang ha ha ha)


Kelass ko PPP ha ha ha ko hade?? Ok ni camera adik aku.. tu yg up sikit gambau dia.. klw camera usang aku tu (nu kualiti yg kat atas tu)...


ok.bai.ayat.fav.terbaru.aku.ha.ha.ha@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

17 comments:

  1. hohoho.. kelas! aku pong suka warna merah. tapi tema aku tahun ni Pink n purple :D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. pengkomen pertama

    ReplyDelete
  3. Nong gimme 5!! aku pantang dgn MERAH ni... pantang nampak suma aku kata CANTIK... hu hu hu... ya ko pengomen pertama... dan ko jugak pemberi KAD RAYA PERTAMA hu hu hu aku dah dapat thanks you soooooooooo much... terharu bah aku ma ko... bersuaha tu buat kad KHAS utk aku... nanti ckp Shinta datang KL aunty bagi duit raya ok! hu hu hu thanks Nong ko susah2 bah buat kad tu... terharu sudah aku... nanti ja ko situ kan tau la aku apa mo buat ma kad tu ha ha ha :P

    ReplyDelete
  4. merah gitu..nice sgguh..hehe

    ReplyDelete
  5. entahlah fluffy aku ni suka sgt dgn merah... entah kenapa tah... tak tau la aku... :)

    ReplyDelete
  6. merah..menggoda tau..

    ReplyDelete
  7. Anum: Menggoda tu idak le.. kot... ish lain beno lak munyik tu ha ha ha.. aku suka sbb warna merah ni nampak garang.. sesuai kot dgn aku yg RAWWWWWRRRR garang ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  8. Slmt menyarungkan baju baru....hehehee :))

    ReplyDelete
  9. Karukord: Lum lagi lagik seminggu baru aku boleh sarung jersi merah aku neh. ha ha ha >..< (lama lagi tu) :P

    ReplyDelete
  10. fuhhh. merah meletupss. vouge la PPP raya ni. cantik lah kak baju tu. dia punya blink blink tu mmg tip top :D

    psst : En.Suami ada tegur tak, ni akak berposing2 dgn baju baru ni? hehehe :D

    ReplyDelete
  11. cantik baju..merah menyala

    ReplyDelete
  12. hhahaha kak pp makin lincah oayak sabah.. i loike.. apapon merah mmg namapk cantik dan wanita yg menggunakan nampak garang so xde la sang jejaka nak kacau kita.. hahaha ok aq lari dari tajuk...

    tema aq kaler ni pink n purple jgk mcm c nong tu... hiihihi...

    btw kak pp look hot... serius ly.. mohon selit duit raya juga.. hahahah

    ReplyDelete
  13. Ety alang-alang menyeluk pekasang, keh3 walau pun x de kena mengena dgn pekasam tu.. apeape pun sekali pandang truss fell in love.. you know like "Eiffel I'M In Love" mua ha ha ha...

    En Somi dah balik dulu, tu yang aku bergaya sakan... he he he nasib tak bergaya ala2 bollywood.. :P

    ReplyDelete
  14. Lina, ko ni puji aku ober-ober ni ada udang sebalik mee hoon ni kan?? sah-sah memang aku x akan selit duit raya bagi ko ha ha ha... (ko tak layak dah.. klw ko kenit cam si shita tu baru aku ada ati nak bagi mua ha ha ha gelak HAJI BAKHIL) >..<

    ReplyDelete
  15. Mrs Velentine buat masa ni sya rasa merah adalah kaler paling mantop utk dipakek.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  16. merahnya mak ngah, haha...

    ReplyDelete
  17. caliph ye tahun ni sume merah... ppp nak buat pengakuan merah itu adalah kaler kegemaran ku hu hu hu

    ReplyDelete