Last Call... Eh... Last Entry Tuk Malam Neh...

Argggggggggggg! Letih... lepas ni aku pasti akan terus tertidur macam kucen-kucen tadi... Hari ni aku baru belajar perkara baru (yg sebenarnya dah lama wujud ~ aku jer yg tak reti nak guna): Exchange Feed, yang aku belajar dari saudara Zul De Alexis penolong guru besar admin kat geng Blog Apakah.

Beliau telah memperlawa aku untuk mengexchange Feed... yang akhirnya dia kena explain kat aku satu persatu, keh keh keh (rasakan ko Zul, sapa suh pelawa2 aku yg buta IT ni tuk buat menda2 yg di luar kawalan bidang aku kan???) Maka termetrailah perjanjian antara aku dan si Zul ni...

So untuk tidak membuang ruang aku telah memilih 2 orang lagi blogger untuk duduk di ruang FEED aku tu... (harap korang tabah sebab aku x mintak kebenaran)... Pada LINA aku mohon berbanyak maaf sebab gambau ko tu aku terlupa nak insert lam Video Edisi Merdeka Ke 55 tadi.. So untuk menebus kelalaian aku yang semakin hari semakin uzur itu, maka ko telah aku letakkan dalam list itu... mohon ko terima kemaafan aku  ni... (sila jangan buat muka budget comel depan aku ha ha ha)...

EN.KOPI tu pulak biasa la... aku dgn dia kan rakan kongsi gelap blog2 KO HADE?? (walau pun dia tak hade) keh keh keh... dah jan nak merapu aku nak MANDI, SOLAT... PAS TU ZZZZZZZZZ.... nite nite peps... semoga mimpi indah ye... 


Dah tido... tido... suk nak kerja... ha ha ha 

exchange.feed.ada.rupanya.ek@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

10 comments:

  1. amboiii...besar kemain..ehehe..thank sudi tukat yew kak :)

    ReplyDelete
  2. @zul de alexis YOU ARE WELCOME BACK HA HA HA ^..^

    ReplyDelete
  3. oh..oh.. selalu nmpak tapi tak terfikir nak buat hehehe... (blog aku selalu tak terjaga..)

    ReplyDelete
  4. erkk....bangunn..hari dah siang :)

    ReplyDelete
  5. hehe..kite dr dlu nmpk bnda alh nie kt blog org..tp xreti na wat smpi sudah..hoho..mntx tnjuk ajr kak..hee

    ReplyDelete
  6. oh .. itu rupanya. >..<

    ReplyDelete
  7. wow speechless n terharu..diberi perhargaan/ kesempatan menjadi feed blog di blog ppp...wuuuu {>.<]v tq tq dan tq ppp :)

    ReplyDelete
  8. owh yg ni.. feed sy ntahapa2 kuar feedproxy ntah, x nmpak cntik link sendiri, huh...

    ReplyDelete