Mana Sempat Jer Episode 2

Ha ha ha dah macam sinatron lak kan?? Ada Episode episode bagai... Aku tau korang sume dah x de mood nak kerja ke... nak gi kuliah ke (kalau ada yg kuliah malam la), hatta nak gi "datim" sekalipun tul tak?? Ni sume gara-gara cuti KEMERDEKAAN esok kan.. sila la jan malas sangat... aku ni pun sat lagi nak meredah jam... dah le kul 8.00 ni ada jemputan kawin.. kelasss... suma pakat-pakat amek peluang untuk mengadakan kenduri khatan kawin di musim cuti ni..

Dan bercakap pasal peluang... pernah tak korang dalam situasi teramat-amat (mesti orang nama Amat tersedak ko asik sebut nama dia jer ha ha ha) lah letih, mengantuk, sehinggakan tak sedar diri, hilang ingatan serta koma kejap sebab terlalu la mengantuk... nak lagi power.. bila mengantuk tu mana-mana sempat jer lak tu nak lending kan badan dan pala korang kan... ha ha ha so far aku lum lagi la (kalau kat rumah tu insyallah selalu), tapi lau kat tempat public toilet tu, rasa-rasanya lum lagi kot ha ha ha ha...

Citer manyak pun x guna bukanpun korang tu baca sampai kaki enteri ni kan??? (hahaha ngelat la tuwww)... Meh sini aku nak share ngan korang gambau-gambau "MANA SEMPAT JER EPISOED 2"...  yang tak de kena mengena langsung dengan MANA SEMPAT JER EPISODE EN.KUCEN... mua ha ha ha... mohon tahap kesabaran dan kecekalan yang amat-amat (AMAT LAGI) tinggi daripada korang ketika melihat gambar-gambar tersebut... ^..^
















HA HA HA KO TAHANKAN AJE LER MATA KO TU KAN SEBELUM TERJADI MACAM KAT ATAS-ATAS TU... >..< SEKIAN K.BAI... 

mengantuk.itu.satu.nikmat@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

11 comments:

  1. ade muke zul dalam tu..ehh?

    ReplyDelete
  2. @mk SYAHIR ha ha ha aku rasa ada kot.. cuba ko tengok betul2 ^..^

    ReplyDelete
  3. cmne muka gua ada nie? ehehehe :P

    ReplyDelete
  4. best jugak sesekali tido macam tu.hahaha

    ReplyDelete
  5. yg dalam tandas tak boleh balh betui

    ReplyDelete
  6. siap buat bantal peluk....IKAN :P

    ReplyDelete
  7. tu memang dah terlampau tu, agak agak la pun ek, hahaa :D

    ReplyDelete
  8. ada gak kes macam ni semalam kat rumah. aku baring2 di sofa layan movie, tetiba Shinta dgn botol susu dia datang n baring kat badan aku.. kami borak-borak kejap. tetiba senyap. bila tgk dia dah lena atas dada aku.. hadoi. macam mana aku nak bergerak??? haha.. mengantuk sangatlah tu xde tido kat taska, jam 7.30 malam dia dah tido!

    ReplyDelete
  9. memang mana sempat jer ni .. sampai meleleh pula air liur basi nanti. hehe

    ReplyDelete
  10. perghhh dlm train mcm tu..aggagaagaga

    ReplyDelete