Speechless + Terkedu + Gratitude..

... That was my 1st impression... terkedu jap aku dengan buddy blogger aku yg sorang ni... Tadi aku baru post entery SEGMEN: AKU NAK JOIN LAM VIDEO RAYA PPP...KO HADE?  dan dia secara baik telah memberitahu aku dia x leh join (ada agak sedikit rasa kecewa di situ, sbb aku mengharapkan sume budy blogger untuk sama2 memeriahkan video raya aku ni.. :'(, (see... rupa-rupanya banyak lagi benda yang aku tak tahu dalam dunia blogging ni). Dan aku telah pelajari sesuatu yang aku rasa perlu diambil kisah. 

Aku terlupa bahwasanya tak suma blogger di dalam blog ini akan buat "SEGMEN" waima apa sekali pun konsepnya. (Dalam kes ni bukan dia sorang jer, tapi ada juga BB (blogger buddy) aku yg lain x dapat nak join, and aku akur dah hormati pendirian mereka... semoga di suatu hari nanti aku akan buat satu segmen yg x perlu utk derang buat entry, and sebagainya so that they can freely join my segmen ( he he he kena cari la ni nanti).

Ni way, thank you to EN.KOPI yg telah sudi menepek BANNER SEGEMEN aku (paling atas lak tu, rasa sangat2 honor) thank u so much... (arggghhh aku harap perkara ni tidak menyusahkan dia)... aiyakkkk... what have u done PPP??? Ish ish ish malu pun ada rasanye ni... pepe pung aku x leh nak cakap dah ni.. terkedu.. tak sangka lak tetiba (dia kira jadi mcm tolong promo lagi).. so peps can I add him into my video?? :-) la la la... 


Bila aku tengok lama2 nampak comel lak banner aku tepek kat blog 
EN.KOPI (he he he sila telan  dengan penuh gaya, 10 ketul tart nenas sekarang)..



semoga.budi.baik.dibalas.dgn.perkara2baik@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

11 comments:

  1. Kopi Paste mmg suka buat PPP terharu. tumpang terharu jugak :D

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum.

    Yes akk..masukkan saja.. ^_^

    Urm..maaf akak..sy tau akk pun terkedu dgn saya. erkk, hehehe.

    At least, u learned sumting..sbb ini pun, 1st time akk buatkan :) dah..jgn sedih2 ea..

    Gini kak..satu benda yg akk tau, berapa rapatnya antara kita dgn BB kita, tpi semuanya masih ada limit.. masih ada ruang peribadi yg masing2 nak jaga..bila begitu, baru semua akan rasa lebih selesa ^_^

    Akak jangan plak keciwa, walaupn 1st segmen buat akk speechless bgai taww,hahahah. Teruskan.

    Lagi satu tip kak, buat benda mcmni, kena tahu dan paham target reader. Mostly, yg akan join GA/segmen ni, kebanyakkan newbie. Dan tak lupa, blogger yg mmg suka join benda cmni smpai diwujudkannya 1 lgi blog khas tuk join benda2 camni.

    Ok, good luck anyways :) tamo terkedu2, nanti hilang seri, aaron aziz pun larikkk, keh keh keh

    ReplyDelete
  3. ohh lupa pulak nak jawab. boleh boleh, boleh masukkan Kopi. Kalau nak masukkan Kak Lana sekali pun boleh, guna default pun orait.

    Tak gitu Kak Lana ? :)

    Kak Lana, Kak PPP , dua2 pun tak mau la sesedih ya. Ety dah tepek gmbar ayu meletopss Ety, jom gi jenjalan tgk. Hahahahaha *tgh berusaha nak buat korang happy*

    Sayang blogger buddy :)

    ReplyDelete
  4. ley hoyye hoyye...PPP sulah maju maa, sulah ala itu segmen megment ! curlass ko..haha..ko mampoo??

    ReplyDelete
  5. erkk..kenapa..kak lana plak sedih..hahaha. apa, dah letak gmbor ayu ety?? meletopp??

    tamolah..akk takut..belm sempt tgk, akk dah meletop..kang tade sape lak nak jage blog akk,hak3

    ReplyDelete
  6. aa.. aku pon tak join, jgn kecik hati ya datin PPP, nanti aku ceraikan berukband maxis aku tu.. tapi susah juga.. kalau aku ceraikan dia.. macam mana aku nak blogwalking nak menengok video cun meletops tu hehehe..

    *teringin nak skodeng gambau cun melecun blogger yg join :D

    ReplyDelete
  7. Sorry semua aku x dapat nak berbrlog utk beberapa ari ni, apa2 hal korang blh PM aku. Niway Lana & Nong no worries no heart feelings aku ok jer hu3 JANJI ROCK ko hade? Mua ha ha. APAI tq Ety nnti akaK terjah

    ReplyDelete
  8. kak peri2.. gud luck yer ^^

    sy xbole interframe sbb nanti bodyguard2 sy ngata, erkk...

    ReplyDelete
  9. wah komen lana.. dah macam boleh buat entry gittew.. hehe
    akak... tarikh ttup tu mcm cepat sgt ler...

    ReplyDelete
  10. erk, siap ada n3 lg..haha. small matter jer tampek banner tu :P itu jer yg mampu buat utk tebusan utk mbuat n3 segment tu..haha

    apa2pon smoga berjaya dgn segmen tu...xsabar mnantikan kmunculan vid tersebut :)

    ReplyDelete
  11. Miko still.. It's a BIG thing for me :) alhamdulillah, not as what I expected, tapi almost more than 10 entries yg nak join NOT BAD right? (boleh senyum lebar) and pls pray, that it's gonna b a good one, law tak habis ppp ;p

    ReplyDelete