Berjimba Dengan Lappy Ku...

Walauwei... hari ni aku seperti "watson nyambek" termenggah-menggah mengejar ketangkasan lappy aku yang begitu "efficient dan hyper active" di pagi Jumaat yg indah ni... 



"TIADA KELEMBAPAN, TIADA KEKECEWAAN dan yang penting I'M WAVING GOODBYE to DRAGGING..." Cecewah dah macam selingan iklan la plak kan.... Narooommmmbaaek punya keh keh keh...  lu orang hade ke nak main kejar-kejar cenggini kan??

Hurm.... apa lagi la yg boleh aku nak ucapkan kat CAPTAIN AMERICA aku ni... merangkap INSPECTOR COPYIASTA (watak yg aku bagi pd dia dalam CERPEN 3 SUKU, VERSI REMIX APAKAH..part 6 ~ wajib baca cerpen BLOCK OFFICE neh ha ha ha)... 

Inilah Inspector Sahab Copiyasta Aku 
(ha ha ha ni bukan wajah sebenar beliau, aku TIPU) >..<


Terima kasih MIKO.. untuk yg ke beberapa kalinya... (tak terkira) jasa mu tetap PPP kenang ^.^... (Ha Ha Ha DOK DIAM!! keh keh keh ~ garan jugak cigu ni kan??) Ok petang-petang sikit nanti maybe baru aku akan berjimba-jimbaan ngan korang ok.. sementara itu aku nak kembali ke asal aku... (apa lagi kerja la.... MENCARI REZEKI DEMI SESUAP NASI)....

Selamat Menjalani Solah Jumaat pada blogger kaum Adam, Dan Selamat Menjalani Solah Zohor pada blogger kaum Hawa... I lab You All Many Many Hokeh ^..^

gratitude.is.how.i.thank.u@paripariputih.blogspot.com


Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

35 comments:

  1. wah happy semacam je PPP hehe

    ReplyDelete
  2. phat la la la keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  3. untung la miko... hehe...

    ade dpt msg x??? hahaha

    ReplyDelete
  4. lina: apalah si miko yg untung?? aku le keh keh keh?? ko msg ka aku ke kat sapa?? keh3 >..<

    ReplyDelete
  5. @lina ha ha ah den baru dapat... bia masa lak ko panggil aku noona ni?? dah macam si kacak amirul verdasco dah pulak bunyi nya mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.... bru je td start..

    aq ganti mirul.. eh.

    ReplyDelete
  7. baik boss...jap lagi i go solat!

    ReplyDelete
  8. part 7 ke 6 mama?

    untung la sifu M Nasir..eh?

    ReplyDelete
  9. Lina pun boley.. ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  10. Lelaki semalam lau gi tu jan lewat2 gi awal2 klw boleh dok tul2 belakang imam :)

    ReplyDelete
  11. MK Syahir naroooomaaaaa ek.. ?? keh keh keh aku pun dah blurrr meh sini aku kasi repair sket >..<

    ReplyDelete
  12. err...haha siap buat n3 lgi. YOU'RE WELCOME :) tapi tapi mcm mlampau2 jer description klajuan tu (hiperbola) padahal laju ckit jer kn dri yg asal...haha :P

    ReplyDelete
  13. MIKO :) HA HA HA... TAK LE MELAMPAU TAPI OK LA... TAK DE LA SIAP NAK BUAT MENDA LAIN, MASA NAK ON LAPPY TU... HA HA HA HIPERBOLA SEPAK KE?? >..< THANK U, TOCHEH, NANDREE, ALIGATO.... TO YOU ^.^

    ReplyDelete
  14. hindustan skrng dah putih2 da kan :D

    ReplyDelete
  15. uwaaaa PPP bukan main happy ni. melanjok ke langit nmapak.

    ReplyDelete
  16. SYAH'IZZAT tamil pung dah ramai yg puteh2 skang... ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  17. Leeza dayasari [santai leeza] ek?? Opkos la der... tak nanti mood pun sangkut2 law lappy sangkut kan... >..<

    ReplyDelete
  18. kalau aku tak gelak siap ko aku sungkit ko ngan pongkes!!

    ReplyDelete
  19. erm bagusla ade miko

    org laki mmg terer bab ni

    ReplyDelete
  20. afzalsukasuki he he he meh sini aku nak tengok besau mana pongkes ko tuh?? keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  21. Iffah Afeefah a aa untung ada MIKO he he he >..< aku pun terer tapi tak ingat apa yg cigu aku dah ajau ritu.. keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  22. Tak ada warganegara lain ke nak letak dalam entri? Tolonglah!

    ReplyDelete
  23. Romeo ha ha ha aku letak gambau ko le cenggitu bole?? >..<

    ReplyDelete
  24. ada pape ke ni????? happy je.hahaha

    ReplyDelete
  25. kalo ye pon tak nak letak gmbr sbenar miko, jgn la letak gmbr aku..
    *ok perasan.. muehehehe

    ReplyDelete
  26. alah.. ni yg aku jelez ni. Encik Kopi Pasta kena lorong speedkan juga haku punya hehehe,...


    PPP, untunglah ko.. ada superhero :D

    ReplyDelete
  27. Assalammualaikum.

    Alah..kenapa mesti letak gmbr inspektor sahab tu jugak kak?

    Bukan ke..nasir lagi kacak dari inspektor tu? fuhh, kalau bca ni, kompem encik kopi pasta minom kopi empatpulohlapanratus kali,hahahah

    ReplyDelete
  28. boni kacak... eh he he he x dok apo2 le.. mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  29. Nong mohon jan jeles keh keh keh >..< besa bah... minta tulun sikit2 jer.. ha ha ha

    untung jan x untung ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  30. KoRN alo lo lo sorry la ek.. tertepek lak gambau ko yg ensem x ble blah tu ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  31. Del lagu?? Lagu perantin baru nak?? ha ha ha selamat pengantin baru buat del & wife >..<

    ReplyDelete
  32. Walaikumsalam w.t.b Lana ha ha ha entahnya lepas ni tiap2 hari dia pulun air kopi jer.. mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  33. untung la ada pakcik industan selalu tulung :D

    ReplyDelete
  34. mici ha ha ha LoL >..<

    ReplyDelete