Ku Sahut Cabaran - GANGNAM STYLE

Ok... first of all... aku nak bagi tau korang sume mood aku yang terjun lombong ari tu... dah kembali pulih... walaupun masih ada saki baki air lombong yang melekat kat aku kan... aku nak ucapakan trimas pada blogger buddies yang memberi aku sokongan tak kira waktu... (masa aku tengah tidur pun, aku agak derang terus bagi sokongan ha ha ha)... SENTAP, MAJUK, JAUH HATI, JAUH TEMPAT tinggal tu aku rasa biasa kot bagi blogger2 yang dah penah melalui macam aku ni... nak2 pulak. aku ni orang mompan kan dan set makcik2 (ha ha ha ko hade makcik baye aku nak berblog-blog bagai??) Lagi le berkilo-kilo mood tirus tu... Apa pong, aku nak ucapakan million thanks kat dema ni: MIKO @ EN.KOPI, ZUL AK@ZAXX, LANA, TELOR POWER, PUYAK, MIRUL VERDASCO, MICI, POTIA, NONG, LINA, KODING, APAI, PHAT, CIK ZAITUL (aku pun sayang ko jugak budak comel), BONI KACAK, NICK NASHRAM, NIZAM ARIFF, ZAKIAHLOVATE (aku benar2 termakan pujuk rayu korang untuk terus berblogging ha ha ha)

Sebenarnyakan selain nak ucap terima kasih kat derang di atas tu, ada satu lagi perkara yang aku nak share dengan korang. Hari tu masa aku buat entri MALAS LALU KU LAYANKAN GANGNAM JER aku telah di cabar... (lebih kurang la kot, habis kalau tak cabar tak kan panggil di sunting la kan?? keh keh keh)... ya aku telah menerima cabaran dari rakan KONGSI GELAP aku... siapa lagi kalau bukan si MIKO @ En.Kopi... begini la soklan cepumas yang dia tanyakan pada aku (malas nak tulis sila tengok kat bawah)...


Jadi... setelah aku pulih dari penyakit SANTAPAN SENTAP aku hari ni... maka aku rasa aku INGIN sahut cabaran tarik tali dalam guni eh... cabaran buat parody (apa menda la parody ni kan??) walau pun aku tak faham erti sebenarnya, tapi aku tau la sikit2 kot, dia mcm wat video clip lawak kot... entah... Lepas tu tadi (dalam pukul 10 lebih), bila aku dapat bahan2, terus aku buat (kebetulan mata ni lak macam nak kena insomnia) so aku pun mulakan lah proses penyuntingan "parody" GANGNAM style aku ni... dan hasilnya??? Ha ha ha... kalau aku yang menilai sendiri dah tentulah aku akan bagi A kan...??? Jadi aku pun x mo manyak citer... biar la korang jer yang menilai parody GANGNAM STYLE yang telah ku ubah tajuk mengikut kesesuaian video aku tu ... Aku punya tajuk dia: "OPAH GANAZZ STYLE" kelasss... opah korang terror tak joget tarian kuda ni?? Ha ha ha mohon nasihatkan la derang ye, takut2... tersilap urat susah lak nanti kena hantar gi sepital naik kuda padi... ha ha ha...

So pada yang nama korang di atas tu... PARODY ISTIMEWA AKU NI... AKU TUJUKAN KHAS UNTUK KORANG, SEBAGAI TANDA TERIMA KASIH AKU DI ATAS SOKONGAN KORANG KAT AKU, YANG TAK PERNAH LUNTUR-LUNTUR, (WALAUPUN TIADA PENGGUNAAN CLOROX) DALAM USAHA memujuk aku, untuk terus berada di dunia AWAN DANIA  ni... eh bukan ek?? Oh dunia blogging ni... harap korang sudi la ya, menonton hasil karya aku yang tak seberapa ni sampai habis... (kalau tak, nanti aku SENTAP balik ha ha ha)... nah just kidding...

JOM PAKAT RAMAI2 NONTON PARODY 
"PPP OPAH GANAZ STYLE" AKU NI ^..^

video

i.i.love.u.like.a.love.song.babey.he.he.he@paripariputih.blogspot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

19 comments:

  1. virus gangnam dah meluas dan merebak hahahahaha

    ReplyDelete
  2. TP asal tak tido lagi ni? eh... aku pun x tidur lagi rupe2nya ha ha ha nite nite... >..<

    ReplyDelete
  3. haha...ngah joget gangnam style ke 2???

    ReplyDelete
  4. heyyy sexy lady.. hahahaha ..beruk tu xthn'y.. gilerrrrrr....

    ReplyDelete
  5. tadi sebelum play, korn dah imagine PPP yang menari macam ganyam style tuh.. tp skali editing daa...

    *masih terbayang2 lagi cemana agak nya kalo PPP yang menari kan...

    ReplyDelete
  6. piko... agak HILANG AKAL le klw aku dok berjogget GANGNAM ditengah2 malam buta... harus kena baling senduk oleh jiran sebelah menyebelah ha ha ha.... ^..^

    ReplyDelete
  7. LINA: Memmang x ble blah HANDSOME kan beruk-beruk tu?? ha ha ha padai pulak dia joget ala2 GAGNAM mua ha ha ha, letih aku nak mengajar derang tu... tiap2 hari aku kean gi zoo train derang mua ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  8. KORN eh kalau aku ko tak payah bayangkan... bukan ko jer bayang aku kalau tengok aku menari, rasa2 dia yang angkat kaki dulu ha ha ha bole... bayang sendiri pun x sanggup tengok aku jogget mua ha ha ha... apa punya nasib la kan :P

    ReplyDelete
  9. xmau ni, nak tengok PPP nari. haha :P


    rindu~

    ReplyDelete
  10. piraa ko baru balik dari beraya ek?? aku pun rindu nak tengok komen sengal ko ha ha ha rindu2 geram... keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  11. penangan gangnam style

    ReplyDelete
  12. bella la la la opah ganazz style ha ha ha ^..^

    ReplyDelete
  13. mohon kak ppp menari gangnam style. gua nak tgk. hihi

    ReplyDelete
  14. puyak: mohon yg arif... saya tak setuju ha ha ha >..<

    ReplyDelete
  15. haha..cabaran diterima nampaknya :)
    err, parody tu lebey kurg
    "
    A parody is a piece of writing or music that deliberately copies another work in a comic or satirical way."

    tapi, tapi serius kah ppp buat sendiri vid tu? smue bhan2 yg ppp cari mmg masuk dgn muzik tu..nice attempt..thumbs up..

    ReplyDelete
  16. miko ehem2... betulkan kerongkong dulu >..< siyes, yez, absolutely... sume from A-Z PPP yg hasilkan as you can see at the end of the vid... thanks... ha ha ha so pas ni buleh le PPP jadi part timer video director kan??? keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  17. aisey, kak peri2 pun kena jangkit joget oppa jgak ka? haha...

    ReplyDelete
  18. finally aku dapat tengok habis..
    semua jenis golongan masyarakat bergangnam style dgn ganas. tahniah.. haha

    ReplyDelete
  19. maafkan patik kerana tidak dapat melihat video itu.. tapi tolonglah jangan salahkan patik pacal yang hina.. hukumlah beruk bernama Band patik itu ya tuanku!!

    ReplyDelete