CARTA TOP 20 "MOST SENGAL N3" PPP YG KO TAK DE.. HE HE HE ^^

Malam fella blogger yang sangat2 aku "suspect". Hari ni aku kelewatan "mengepost" entri baru aku... Aiceh... dah... tu... semalaman,  sampai ke subuh (nak dekat-dekat kul 4 pagi) aku sibuk "kulu-kilih" dok nak selamatkan blog kengkawan yang lain, dengan "mengepostkan" entri SPAMMERS haku tu sebanyak mungkin... La ni, badan aku ada rasa mo demam...  Al maklum lah, aku ni kan seorang blogger, seorang surirumah, seorang isteri dan seorang ibu, jadi byk sungguh tuntutan dan tanggungjawab yg perlu aku galas terlebih dahulu, sebelum "BERDATING" dgn korang semua keh keh keh... ^^

Sebenarnya masa aku dok bw dan balas komen mana-mana yang patut, ada lah sikit aku buat analysis mengenai blog aku ni, yg bermula from ZERO to HERO (hero?? keh keh keh boleh jugak le). Letih sungguh jari-jemari ku yang kasar ini log in, log out, paste sana, paste sini, bukak link itu, link ini... semata-mata untuk "mengibau' kembali atau preview semula mana-mana entry yang aku rasa agak KEBABOO jugak lah rates of viewer dia kan... (IT TAKES ME AGES, JUST TO RETRIEVE ALL THE LINKS BELOW :p) and i believe most of you mungkin ada ramai yang terlepas entri-entri sengal aku tu...

Aku rate CARTA TOP 20 "MOST SENGAL PPP N3" ni based on 50 and above view count... Hape RIM ingat dia sorang jer hade chart music2,  aku pun hade hokey... he he he... so cakap banyak pun bukannya ko dengau sangat kan?? Jadi ko pilih le sendiri mana-mana yang ko rasa tak berapa sengal nak baca.. AMARAN... KALAU KO RASA RAHANG KO TU DAH LONGGAR... GI REPAIR DULU SEBELUM BACA N3 AKU... KEH! KEH! KEH!  TAPI APE-APE PUN, BACO... JAN TAK BACA! KO HADE KER??? HU HU HU  ^^

CARTA TOP 20 "MOST SENGAL N3 PPP "





JUARA PUJAAN SIRAP DIN BERAMBOI 1994 - VIEW COUNT 616 APRIL
juara-pujaan-sirap-din-beramboi
BILA AKAK LADY GAGA PAKAI BAJU KEBAYA KO HADER? - VIEW COUNT 280 MAY
bila-akak-lady-gaga-pakai-baju-kebaya
JENIS-JENIS TUDUNG ~ CREDIT: BLOG CIK SENDUK - VIEW COUNT 207 OCTOBER 2011
jenis-jenis-tudung-credit-blog-ciksenduk
TAHNIAH AWAN NANO - VIEW COUNT 144 JANUARY
tahniah-awan-nano
RESEPI (SAMBAL TEMPOYAK IKAN BILIS) - VIEW COUNT 140 JUNE 2011
resepi-sambal-tempoyak-ikan-bilis
KONTROVERSI LAGI... APEX - VIEW COUNT 110 NOV 2011
kontroversi-lagi-apex
CEMBURU KE?? - VIEW COUNT 88 MAY
cemburu-ker
THAT'S SO SO 70'S - VIEW COUNT 88 MARCH
thats-so-so-70s
ANOTHER "ARITS DATIN" - VIEW COUNT 85 NOV 2011 
another-artis-datin
JENIS-JENIS MANGKUK - VIEW COUNT 80 APRIL
jenis-jenis-mangkuk
HARPER SEVEN VS SURI CRUISE - VIEW COUNT 83 FEBRUARY
harper-seven-vs-suri-cruise
(GAMBAR & VIDEO) PERKAHWINAN DALILI MICHELLE (MELODY TV3) VIEW COUNT 78 NOV 2011
gambar-video-perkahwinan-dalili
JENIS-JENIS KUTU - VIEW COUNT 72 MAY
jenis-jenis-kutu
WHAT'S YOUR BIRTHDAY COLOR??? - VIEW COUNT 70 APRIL
whats-your-birthday-color
SYYYY!! JOM BONGKAR RAHSIA LELAKI & WARNA YG DERANG SUKA - VIEW COUNT 61 MAY
syyyy-jom-bongkar-rahsia-lelaki-warna
SEBAB WANITA LEBIH CEPAT NAMPAK TUA? - VIEW COUNT 61 MAY
sebab-wanita-lebih-cepat-nampak-tua
JOM SKODENG RAHSIA PERIBADI WANITA MELALUI WARNA KEGEMARAN - VIEW COUNT 53 MAY
jom-skodeng-rahsia-peribadi-wanita
A NOTE FOR U - THANK U - VIEW COUNT 53 MAY
note-for-u-thank-u
KORANG MENGIKUT TARIKH LAHIR... ADA BRANNN?? - VIEW COUNT 52 MARCH
korang-mengikut-tarikh-lahirada-brannn
 MRS WHITE FAIRY... VERSI SEGMENT TAMBAH LAUK EH! - VIEW COUNT 51 MAY
so-here-i-am-mrs-white-fairy-versi

inilah.senarai.cartahati.n3.ku@paripariputih.blog.spot.com

Nuzime Si Pari Pari Putih

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 comments:

  1. cmne nk baca carta ni? hehe ikut minggu ker ikut bulan?

    ReplyDelete
  2. MKP: tak de pantang-pantang belasa jer bila-bila pun nak baca keh keh keh ^^

    ReplyDelete
  3. wah rasa rahang ni nak tercabut ler, belum baca lagi.hikhik

    ReplyDelete
  4. haha.. aku tak lupa pasal kutu tu hehehe

    ReplyDelete
  5. Maya: A big smile for you ^^

    ReplyDelete
  6. nasir hamzah: No worries nanti PPP tolong carikan rahang baru he he he ^^

    ReplyDelete
  7. Nong Andy: Ko bah mmg suka sangat kutu keh keh keh ^^

    ReplyDelete